Jump to content

Dačić: Bogati moraju da daju više

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Odlican opis "privrede" u Srbiji http://en.wikipedia.org/wiki/Crony_capitalism

Creation of crony capitalism in developing economies[edit source | editbeta]

In its worst form, crony capitalism can devolve into simple corruption, where any pretense of a free market is dispensed with. Bribes to government officials are considered de rigueur and tax evasion is common; this is seen in many parts of Africa, for instance. This is sometimes called plutocracy (rule by wealth) or kleptocracy (rule by theft).

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 813
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Predlog nista ne kosta.

Za početak, daš mi 50% od svoje plate. Može?

Hahaha.

Divar ti predlog ... Ne bih ja radije bacao u bunar... Ako vec trebam da investiram onda cu u skolsku klupu za sviju decu ... Ili bolnicu za ne daj bize...

A to vec i radim , tj svi koji rade...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

@@@Crveni Baron

Imam za vas jedan odličan poslovni predlog, može?

:)  Ја нисам газда у нашој кући. Подела моћи је таква да се ништа не питам...јер би настао тако неки хаос...

:icon_pvo: :policeman-1: не може :))

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Hahaha.

Divar ti predlog ... Ne bih ja radije bacao u bunar... Ako vec trebam da investiram onda cu u skolsku klupu za sviju decu ... Ili bolnicu za ne daj bize...

A to vec i radim , tj svi koji rade...

Naravno, tu je i moja poenta

Imas li neki bolji predlog?

60%

Подели на овим сајтовима

Naravno, tu je i moja poenta

Eto vidis, drugi su se vec setili tvog poredloga ..Organizovali skole za decu, bolnice za bolesne, puteve za putovanja ...

Sve sto treba za bolji i kvalitetniji zivot.

Подели на овим сајтовима

Eto vidis, drugi su se vec setili tvog poredloga ..Organizovali skole za decu, bolnice za bolesne, puteve za putovanja ...

Sve sto treba za bolji i kvalitetniji zivot.

Znaš, kad mi je otac bio u bolnici, morao sam da idem u apoteku da mu kupim lek koji košta 100 din (~1€, 1.3$).

Подели на овим сајтовима

Teolozi ima jedno pitanje za vas.

Gledam neki film, biblijska tematika , pa poceli od Adama i Eve, zmije itd...i sada smo dosli do radjanja dece. Rodio se Kain, ubica Avelja, pa kazu u filmi da Kain znaci "zelja za posedovanjem".

Pa me zanima ima li tu istine?

Подели на овим сајтовима

Znaš, kad mi je otac bio u bolnici, morao sam da idem u apoteku da mu kupim lek koji košta 100 din (~1€, 1.3$).

A to je zato sto srbi nece da placaju porez pa onda nema para u drzavnoj kasi koja bi to namirila. narodi koji postuju svoju drzavu i placaju porez za lecenje bolesnih nemaju taj problem. Ja sam lezao u bolnici posle udes u nemackoj, 2 meseca kod nemaca pa onda jos 4 u italiji a nisam platio nikada ni dinar.

tako to funkcionise u drzavama naroda koji znaju za solidarnost i cene svoje sunarodnike i njihove zivote...

Подели на овим сајтовима

A to je zato sto srbi nece da placaju porez pa onda nema para u drzavnoj kasi koja bi to namirila.

Srbi nemaju poslove, Srbi nemaju od čega da plaćaju porez, Srbi jedva žive

narodi koji postuju svoju drzavu i placaju porez za lecenje bolesnih nemaju taj problem.

Ja sam lezao u bolnici posle udes u nemackoj, 2 meseca kod nemaca pa onda jos 4 u italiji a nisam platio nikada ni dinar.

tako to funkcionise u drzavama naroda koji znaju za solidarnost i cene svoje sunarodnike i njihove zivote...

narodi koji nemaju taj problem imaju razvijene ekonomije, i nemaju taj problem upravo zbog toga što imaju više sredstava od nas 

prema tome, to nikakve veze nema sa Srpskim mentalitetom

Подели на овим сајтовима

Srbi nemaju poslove, Srbi nemaju od čega da plaćaju porez, Srbi jedva žive

narodi koji nemaju taj problem imaju razvijene ekonomije, i nemaju taj problem upravo zbog toga što imaju više sredstava od nas 

prema tome, to nikakve veze nema sa Srpskim mentalitetom

Pa tacno je i to da srbi nemaju posla. Pa onda nema ni para dovoljno za lecenje. Ali i kada rade Srbi gledaju da ne plate porez, jer ne vide da to pare opet idu njima i  njihovoj deci.

Подели на овим сајтовима

:)  Ја нисам газда у нашој кући. Подела моћи је таква да се ништа не питам...јер би настао тако неки хаос...

:icon_pvo: :policeman-1: не може :))

e pa ako nemaš pare onda ništa, uživaj :)

Подели на овим сајтовима

Srbi jedva žive

Откуд то да је тако лоше стање у Србији када је чак милион људи било на одмор у иностранству ове године? Ексит, Гуча, Цеца, Карлеуша...и наравно Џеј. :D

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Откуд то да је тако лоше стање у Србији када је чак милион људи било на одмор у иностранству ове године? Ексит, Гуча, Цеца, Карлеуша...и наравно Џеј. :D

hahahahah

izgleda da su to isli sa parama iz fonda zdravstvenog osiguranja ... pa posle nema para za lecenje ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...