Млађони Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Da tako je sad vec duboko verujem da sam u pravu ali kad sam samo poverovao nisam znao da ce mi se saznanje ikada otkriti. Kako god na dobrom smo putu i ti i ja pa nek tako i ostane. (stvarno ti savetujem duhovne knjige verujem da ce ti onako bas prijati) A ja tebi savetujem filozofske knjige koje ce ti takodje prijati koliko i meni duhovne. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vujo Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Jakako. Narocito su rasprostranjeni oni kvantni izopacenjaci koji nikakvih skrupula nemaju. Nemoraš da skrećeš sa teme... bez mesanja pojmova i logike, molim. Kvantna nauka itekako ima veze sa Bogom ali ne sa nastranim osobama. Mene samo interesuje, zašto homoseksualci nevole Bibliju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Znaš kako, to je preduslov da bi bio ateista, moraš da budeš seksualno poremećen. Ako nisi seksualno poremećen onda ne možeš ni ateista da budeš. Хахаха, за разлику од нас хришћана,који смо углавнном сексуално исфрустрирани... :0102_laugh: Јефимија Крунић, Млађони, Odahviing and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Kvantna nauka itekako ima veze sa Bogom ali ne sa nastranim osobama. Svako ko drzi do sebe i ko je pohadjao kurseve prvosvestenkia Dabica, te carobnjaka Abramovica, Kapora i slicnih zna za tu direktnu povezanost kvantne fizike sa panteonom, iz kojeg, prakticno, veselo izvire. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 - Kako je moguce da u kvantnom svijetu nasi zakoni iz fizike uopste ne vaze? Ovo je fundamentalno netačno. Sva priroda u svojoj osnovi je kvantnomehanička. Svi zakoni koji važe u kvantnoj mehanici, važe i u klasičnoj ('ajde da je nazovemo svakodnevnoj) mehanici. Ono što mi nazivamo "zakonima fizike" u svakodnevnom životu je ništa drugo nego aproksimacija zakona kvantne mehanike na makrosvet u kome živimo. Prema tome, to nisu nikakve dve odvojene stvari, niti dve odvojene fizike - jedna izvire iz druge, zakoni koji opisuju naš svakodnevni svet su ništa drugo neko zakoni kv. mehanike prilagodjeni za svakodnevnu upotrebu u makrosvetu u kome živimo. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 'Pitam se zasto pojedinci ove pokušavaju da pišu cele knjige? Ko ima volje da čita po dve-tri strane, mišljenje od jednog ateiste koji misli da je izmislio mlaku vodu? Ako je moguće da odgovarate kratko i jasno i da ne prepisujete cele strane knjiga, jer su to sve i dalje teorije, teze i nagađanja. Postavio bi još koje pitanje za ateiste: - Jel istina da su većina homoseksualaca (i sličnih sexualno poremećenih) ateisti? homoseksualci nisu seksualno poremećeni. Homoseksualnost nije bolest. Ako je neko homoseksualac nije zbog toga loš čovek. Biti homoseksualac nije stvar izbora, ni vaspitanja, ni sredine ni kulture. Oni se takvi radjaju i kao takvi ne bi trebalo da smetaju nikome. A i ako su većina homoseksualaca ateisti, zar je to bitno? misliš da nema homoseksualaca pravoslavaca? A Kačavenda i Pahomije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 28, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 @@markosbg, Тролујеш.. не видим разлога да ти било ко одговара на ове тролерске форе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 @@markosbg, Тролујеш.. не видим разлога да ти било ко одговара на ове тролерске форе. Ne trolujem. Smeta ti sto pominjem Pahomija i Kačavendu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 28, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Пријатељу, нећемо тако... ниси поставио питање на почетку теме о томе већ о сасвим другој ствари. Зато тролујеш тему. Другим речима, тебе вероватно и не занима оно што си питао. Немој, дакле, да тему спемујеш и тролујеш... остави да се разговара о ономе о чему је на почетку постављено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 Пријатељу, нећемо тако... ниси поставио питање на почетку теме о томе већ о сасвим другој ствари. Зато тролујеш тему. Другим речима, тебе вероватно и не занима оно што си питао. Немој, дакле, да тему спемујеш и тролујеш... остави да се разговара о ономе о чему је на почетку постављено. slažem se, ali pre moje poruke, ima veći broj poruka na tu temu, pa sam samo i ja nešto rekao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 slažem se, ali pre moje poruke, ima veći broj poruka na tu temu, pa sam samo i ja nešto rekao. Kad si otvorio temu drzi se nje verovatno te zanima i nemoj da trolujes sam sebe nego vracaj ljude na temu. (ako zelis uopste) Nemomo nista protiv tebe ali ovo je malo ocigledno, cak si iskulirao i o.Ivana on ti savetuje jedno ti teras drugo. Budi nam forumski brat ako vec ne zelis to da nam budes i u Hristu Vujo је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 Kad si otvorio temu drzi se nje verovatno te zanima i nemoj da trolujes sam sebe nego vracaj ljude na temu. (ako zelis uopste) Nemomo nista protiv tebe ali ovo je malo ocigledno, cak si iskulirao i o.Ivana on ti savetuje jedno ti teras drugo. Ostavi vise coeka na miru sa optuzbama i napadima. Nisi ti administracija da resavas probleme offtopika. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 Ostavi vise coeka na miru sa optuzbama i napadima. Nisi ti administracija da resavas probleme offtopika. mda strasno sam ga izudarao ko si ti brate bre niko te ziv ne razume sa devedeset posto ljudi si u nekoj prepirci Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Pa, ... posle silnog lutanja... ima li ova tema šanse da se vrati u neki smisao? DAKLE: kako bi jedan pravoslavac objasnio nekom australskom Aboridzinu - zašto je pravoslavno tumačenje hrišćanstva bolje od, recimo, protestantskog, a zašto su oba bolja od, recimo, Islama? Kada odgovarate na ovo pitanje, molim vas pomislite šta bi na isto pitanje rekao hrišanin protestant ili neki islamski vernik [bez obrzira što možda niste upoznati sa finim detaljima protestantskog hrišć. ili islama.] w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Pa, ... posle silnog lutanja... ima li ova tema šanse da se vrati u neki smisao? DAKLE: kako bi jedan pravoslavac objasnio nekom australskom Aboridzinu - zašto je pravoslavno tumačenje hrišćanstva bolje od, recimo, protestantskog, a zašto su oba bolja od, recimo, Islama? Kada odgovarate na ovo pitanje, molim vas pomislite šta bi na isto pitanje rekao hrišanin protestant ili neki islamski vernik [bez obrzira što možda niste upoznati sa finim detaljima protestantskog hrišć. ili islama.] Pravi pravoslavac da bi objasnio nekome mora da zivi sa njim neko vreme. Poznanje Boga nije moguce bez zivota u Bogu. Tebi ovo nece imati smisao ali ....kazem ti Pravoslavci su svetlost sveta kako im je Bog i rekao. Svedoce ga svojim zivotom. Vujo је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука