Odahviing Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Daj Boze da dobio sve plavuse ovog sveta ako ce to da te istinski usreci. Hvala, ne treba sve, samo ova, za sada.... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 @Milosavljevic Ne stoji ti poredjenje, jer ako sa razumevanjem procitas sta Odahviing veli, onda je to bas suprotno onome sto ti mislis i sa cime pravis poredjenje. To sto je naveo je po smislu vec blize pravoslavnom vidjenju raja. Ali i dalje je blize modelu pakla nego raja @Odahviing “Što oko ne vide, i uho ne ču, i u ljudsko srce ne dođe, što ugotovi Bog onima koji ga ljube” (1 Korinćanima 2:9) ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 To sto je naveo je po smislu vec blize pravoslavnom vidjenju raja. Sad si me zbunio pokušavo sam da trolujem, kažeš da sam nešto pogodio? Mislim ove dve poruke ne trolujem, 90-60-90, i stvarno bi bio srećan. Mada malo sam se izglupirao, prvo pitaš da li znaš gde je drže pivo (nisam išao po pivo već po krem , keks i mleko, ali sam završio sa pivom u korpi) , a onda kažeš da često dolaziš u tu prodavnicu i da je nisi viđao. Ono baš ima smisla, dolaziš često, ali ne znaš gde je šta. Bravo za mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 E ovo vec lici na nesto sto bi hriscanski bog uradio Што суштински желиш и што заслужиш, то и добијеш...где ћеш лепше и праведније услуге? Ђуро Станивук, DYNABLASTER and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 i tako je rob igracki a ti bi postao rob plavusa.. ех, ако већ мора да се робује... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Hvala, ne treba sve, samo ova, za sada.... Molim te Gospode Odahviigu dve plavuse, da nadje srecu. Odahviing је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Molim te Gospode Odahviigu dve plavuse, da nadje srecu. Ovakve izjave su nesuvisle cak i u sali, a dobro znas da nisam fanatik. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Ovakve izjave su nesuvisle cak i u sali, a dobro znas da nisam fanatik. Ja se ne salim uopste. Covek hoce srecu i kaze da ce to da mu donese srecu, ja se molim Gospodu da mu podari tu srecu jer zelim da bude srecan. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 "Ne uzimaj uzalud ime Gospoda Boga svog; jer neće pred Gospodom biti prav ko uzme ime Njegovo uzalud." E mnogo si se nesto razmahao u poslednje vreme, ajde olabavi malo. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Jel kapiras ti da si sada rekao "Moras biti vernik da bi verovao, a kada poverujes onda znash da Bog postoji" Ili prosto receno rekao si mu "ako ubedis sebe da Bog postoji onda znash da postoji." Da ti kazem sad nesto bratski, kada hoces da diskutujes sa ateistiom, stavi se u poziciju ateiste pa vidi koliko iz pozicije ateiste ova izjava nema smisla. ja sam ustvari rekao da moras od srca poverovati da bi bio vernik i? sta ? vidis da nije isto kao sto si ti napisao. Bog postoji samo u veri i kad bi ti shvatio makar malo tu veliku Ljubav sto je on premudroscu svojom tako uredio . Ne postoji Bog za coveka ako prvo ne poverujes i tako postanes vernik kroz sve vekove u samom Isusu Hristu. Vujo је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vujo Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 'Pitam se zasto pojedinci ove pokušavaju da pišu cele knjige? Ko ima volje da čita po dve-tri strane, mišljenje od jednog ateiste koji misli da je izmislio mlaku vodu? Ako je moguće da odgovarate kratko i jasno i da ne prepisujete cele strane knjiga, jer su to sve i dalje teorije, teze i nagađanja. Postavio bi još koje pitanje za ateiste: - Jel istina da su većina homoseksualaca (i sličnih sexualno poremećenih) ateisti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 "Ne uzimaj uzalud ime Gospoda Boga svog; jer neće pred Gospodom biti prav ko uzme ime Njegovo uzalud." E mnogo si se nesto razmahao u poslednje vreme, ajde olabavi malo. Ti meni sudis brale vec mesecima, jel oces da ti nabavim i porotu, plast i cekic? Cisto da se jos malo uzivis u ulogu. ja sam ustvari rekao da moras od srca poverovati da bi bio vernik i? sta ? vidis da nije isto kao sto si ti napisao. Jesi ali si to koristio u diskusiji " zasto si ti u prauv" i ti si prakticno rekao " ja sam u pravu jer verujem da sam u pravu" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Jesi ali si to koristio u diskusiji " zasto si ti u prauv" i ti si prakticno rekao " ja sam u pravu jer verujem da sam u pravu" Da tako je sad vec duboko verujem da sam u pravu ali kad sam samo poverovao nisam znao da ce mi se saznanje ikada otkriti. Kako god na dobrom smo putu i ti i ja pa nek tako i ostane. (stvarno ti savetujem duhovne knjige verujem da ce ti onako bas prijati) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 - Jel istina da su većina homoseksualaca (i sličnih sexualno poremećenih) ateisti? Jakako. Narocito su rasprostranjeni oni kvantni izopacenjaci koji nikakvih skrupula nemaju. GeniusAtWork and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 - Jel istina da su većina homoseksualaca (i sličnih sexualno poremećenih) ateisti? Znaš kako, to je preduslov da bi bio ateista, moraš da budeš seksualno poremećen. Ako nisi seksualno poremećen onda ne možeš ni ateista da budeš. Avocado and markosbg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука