Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Дао бих ти радо детаљније информације да си ме питао пре бар 10 - ак година, и то још уживо без интернета... Nemoj ni slucajno da dajes informacije ! Oni rade za CIU i unustice sve dokaze da bi satrli Sveto Srbstvo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Хм, прави си филозоф, знаш ли разлику између философије и филозофије? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Filozof mogo bi da uzimas casove iz humora... Sto se tice teme, paradoks je da ateisti koji se rukovode logikom odbijaju da vide najlogicniju mogu stvar, a to je da je Bog stvorio svet, kolko god nelogicno zvucalo to jeste najlogicnije, razmislite... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Filozof mogo bi da uzimas casove iz humora... Sto se tice teme, paradoks je da ateisti koji se rukovode logikom odbijaju da vide najlogicniju mogu stvar, a to je da je Bog stvorio svet, kolko god nelogicno zvucalo to jeste najlogicnije, razmislite... a čiji bog? vaš ili Višnu ili Zevs, Jupiter, Manitu, Perun, Tor? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 a čiji bog? vaš ili Višnu ili Zevs, Jupiter, Manitu, Perun, Tor? Ja navijam za Tora, gledao sam film, mnogo cool lik markosbg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Хм, прави си филозоф, знаш ли разлику између философије и филозофије? Mani me tih fora. Razlika je kako izgovaras. Philosophia- ljubav prema mudrosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ja navijam za Tora, gledao sam film, mnogo cool lik Meni nekako Perun najbolji, ovi pravoslavci ga zovu sveti Ilija. Ali i Manitu mi je baš cool, ta native american religija/mitologija je izuzetno zanimljiva i enviroment friedly Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 a čiji bog? vaš ili Višnu ili Zevs, Jupiter, Manitu, Perun, Tor? Koja su ovo pitanja, pa nismo u skolici valjda? Ova tema je trolovska tema, ne mislim vise da ucestvujem jer je besmisleno odgovarati na pitanja na koje postavljac vec ima odgovore... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Filozof mogo bi da uzimas casove iz humora... Sto se tice teme, paradoks je da ateisti koji se rukovode logikom odbijaju da vide najlogicniju mogu stvar, a to je da je Bog stvorio svet, kolko god nelogicno zvucalo to jeste najlogicnije, razmislite... Ako uzmes u obzir da ne postoji ni jedna jedina stvar koja na to ukazuje ( sto i samo hriscanstvo potvrdjuje svojim stavom da je vera jedini "dokaz" za boga) mislim da ne postoji zakljucak koji je MANJE logican od tog markosbg је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ako uzmes u obzir da ne postoji ni jedna jedina stvar koja na to ukazuje ( sto i samo hriscanstvo potvrdjuje svojim stavom da je vera jedini "dokaz" za boga) mislim da ne postoji zakljucak koji je MANJE logican od tog Rekoh ne ucestvujem u samodovoljnoj temi, iznimka je ta da ti kazem da se "nijedna" pise zajedno. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Rekoh ne ucestvujem u samodovoljnoj temi, iznimka je ta da ti kazem da se "nijedna" pise zajedno. Napravio sam pravopisnu gresku, to direktno ukazuje na apsolutnu netacnost svih mojih izrecenih stavova... To je ta psevdo hriscanska logika sa kojom tako uspesno ratujemo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ja navijam za Tora, gledao sam film, mnogo cool lik Pa da navijaš za Tora ne bi provodio ovoliko vremena na pravosalnom forumu Nego bi trolovao ljude koji veruju u Nordisku mitlogiju. heheh.. Ne zameri malo se našalih ) ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Kakva premudrost Bozja sto Bogopoznanje nije moguce bez vere. Zaista Ga volim svim srcem. ИгорМ and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Pa da navijaš za Tora ne bi provodio ovoliko vremena na pravosalnom forumu Nego bi trolovao ljude koji veruju u Nordisku mitlogiju. heheh.. Ne zameri malo se našalih ) ) Bojim se da Nordijci umeju sa trolovima... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Time što se otvoreno javlja onima koji ga svim srcem traže i krije od onih koji svim srcem od Njega beže, Bog reguliše ljudsko znanje o sebi. On daje znake vidljive onima koji Ga traže i nevidljive za one koji su prema Njemu ravnodušni. Onima koji hoće da vide, On pruža dovoljno svetlosti. Onima koji neće da vide, On pruža dovoljno tmine. Paskal Лидија Миленковић, Bokisha, Volim_Sina_Bozjeg and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука