Candy Butcher Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Rođenju Hristovom, Jovanu krstitelju, Sv. Dimitriju, Svetom Savi, Arhangelu mihajlu, petru i pavlu... Znam dosta Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Хаа, симпатична темица! Ја по нешто од поменутог знам али никако сама не могу, тад га не знам,...а кад на служби крене појање свега се на време присетим и буде скоро без грешке Не смета ми, ал се чудим што ли то раде... кад неко из народа зареди па пева целу службу тј. и оно што поје Владика и редом остали свештеници и обе певнице и оно што је да народ поје... Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Тропаре свих осам гласова, Божићни, Васкршњи, рођењу Пресвете Богородице, Светој Петки, Светом Василију Острошком и Светом Георгију. Мало ли је Kaludjerovic Sreten and ines је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Питање је посвећено не-свештеницима са форума. Знате ли нпр. тропар Божића `Рождество твоје`? Sramote, samo Vaskršnji. Bacam se na učenje. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Jedan od omiljenih https://www.youtube.com/watch?v=V6tvEh83mu8 Arsenija and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Ne znam da ih otpevam...samo recital ... Vaskrsnji,tropar Bogojavljenja (taj mi je omiljeni ) ,i tropar Svetom Petru Koriskom ( i to samo zato sto imam beleznik za stranice koji sam cesto koristila , ne zato sto mi se svidjao , vec zato sto mi ga je poklonio gospodin N.,a na kome je bio zapisan tropar )... Ja to ne citam...meni je to dosadno... ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владица Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Спаси Господи људи твоја....., Свјати мученици.....Рожество Твоје Христе Боже наш........., Рождество твоје Богородице, ...... ова су ми четири омиљена Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Ускрса, Божића, Богојављења, Часног Крста, Врбице (Обшчеје воскресеније), ова три славска и за венчање, Ваведења, Преображења, Успенија (Велика Госпојина), Богородице Дево, три прва дана Велике Седмице (Се жених градјет), Педесетнице, Рођење Богородице (Мала Госпојина), Вазнесења, Велике Суботе (Достојни Јосиф). Све на црквенословенском, али знам значај тако да увек могу да преведем. Нажалост, никако да се научим тропар св. Луке (моја Слава), можда због тога што постоје 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука