DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Bi odbranio, ako bi mogao na neki nacin, ali ubijanje je poslednje na listi opcija. Znas sta, uopste nije problem da ja sad kupim ubojita naoruzanja raznih vrsta, spasilo bi me od bilo kakve posasti na fizickom planu, al to nije poenta. Imam par ubojitih nozeva, ali ih ne bi koristio da ubijem, drugo je onesposobiti protivnika, ali ubiti to mi nije na meniju. Evo jedan lep japanski kojem je namena opstanak u prirodi, pecanje i tako to PS: ako treba rezanje tetiva i tako to, ali ubijanje ne. PPS: taj probija i pancir, ali masi vitalne organe... a tek ushi sto sece... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Bi odbranio, ako bi mogao na neki nacin, ali ubijanje je poslednje na listi opcija. Да, кад би морали и могли. Само што је некима на листи одбране убити прва опција. Нажалост. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Mislim da se Bog izjasnio po tom pitanju, vidi sestu zapovest. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Odgovorno tvrdim da u ratu ne treba da se ubije protivnik, nego da se onemoguci na bilo koji nacin. Pazi sad, ako ranis protivnika, eliminisao si vise muva jednim udarcem, jer kad covek biva ranjen on ondak kuka i zapomaze, place i boji se i kaje se, ovi saborci oko njega automatski su onesposobljeni, jer se uplase, gube moral i moraju da se brinu o njemu, vrlo je prosto. Imam i projekat za pravljenje oruzija(orudja) koja onesposobljavaju protivnike bez da ih ubiju, cak i bez da ih imalo fizicki povrede, al to ne moze da prodje u ovome svetu, iako imamo svu tehnologiju za tako nesto. Koristio bi se koncentrovani Ibogain Razmisljao sam i na temu mocnih elektromagneta protiv pesadije, al to je u domenu naucne fantastike, a znamo da naucna fantastika postaje stvarnost... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Замислите да градите кућу у којој ћете се осећати безбедно. На неко место где желите да се вратите, и где ћете се осећати заиста као код своје куће. Зар нисте већ почели да замишљате изглед те куће, земљиште, локацију, величину, материјал, дизајн, простор, први спрат, подрум, итд? Или изнутра? Ставите руку на срце: Да ли је ваша прва помисао: темељ? Odahviing and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 @@DYNABLASTER, Много ти ово оружје личи на Хромов лого. Промени то пре него те туже и упропасте ти цео концепт још у зачетку Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ma mogu da mi se napasu trave marihuane... koju nemam... hahahahaa I nije to oruzije, nego orudje! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 al to ne moze da prodje u ovome svetu, iako imamo svu tehnologiju za tako nesto. :1016439tqbexzk861: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa ne moze, ne mozemo da imamo normalne poljoprivredne zasade, a ne neka fantasticna orudja... Ovaj svet je predodredjen, sve pise, bice samo gore i gore i ondak odosmo gore lol PS: kako ko, ja mozda necu iako bi volo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Hahahahaha.......da li je neko primetio onu crvenu petokraku na 9:14 minutu.trebali su staviti papinu glavu na metu da gadjaju. Salu na stranu.Ovo je kao da je neki Al Kaidin kamp usred Afganistana.Sta bi rekao,nego da se molimo za te kvazi revnitelje,koji su posrnuli i otisli u prelest. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Al Kakida Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 U rusiji imaš kampova na ovu istu foru koliko hoćeš.Čini mi se da je ovo ustvari rađeno po ugledu na te Ruske polu-militantne organizacije. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Imamo i mi takve kampove katoličkih skautika, obično ih vode katolički a i protestantski ziloteri, isto tako kao i kod vas. Neki su čak dosta specijalne namjene za određenu ciljnu grupu mladenaca sa homoseksualnim sklonostima. Boravak u kampu ih ima naučiti tome kako se osloboditi svojih homoseksualnih sklonosti ili ih barem potisnut u drugi plan i konvertirat k heteroseksialnom načinu života, ponašanja i razmišljanja. No, ja sam u ozbiljnim sumnjama što se tiče načina kako to žele postići okupljanjem toliko takvih ubogih mladenaca na jednom mjestu, tim će im se te takve njihove tendencije samo razbuktati a nikako potisnuti, u svakom slučaju bude to tamo docijela dosta zabavno mjesto za te mladence, hahahaha. Main Line 'Sports Camp' will help you repress your gay tendencies Read more at http://www.philly.com/philly/blogs/trending/Main-Line-Sports-Camp-will-fix-your-homosexual-tendencies.html#Y4lYjUqK6tLjLPaP.99 Kako je vidjet iz slike radi se o ozbiljnim i vrlo teškim,reklo bi se čak skoro sasvim neizlječivim slučajevima. To još htjelo još nekakvo čudo pa da im se to tamo sve povede od ruke kako su to hrjeli ili zamišljali. lakši su i alkoholici i narkomani po tom pitanju. A ovaj kamp je dosta tvrd, tamo im je program "konverzije" izgleda sačinio sam fra Torquemada u duhu tih najljepših inkvizirorskih katoličkih tradicija. Kakvi su to mučenici, takvo trapljenje s tim tjelesnim pobudama, no bez muke nema nauke. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука