Deki992 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 па сад,из наше перспективе можда јесу више удаљене од Бога ал из Божије капирам да нису. Ja mislim da su tu ipak vise "zemaljski" odnosi ( citaj novac),po sredi.Zasto bi Bogu bili krivi oni silni milioni Afrikanaca koji zive kao crvi,na kapljici vode i mrvi hleba,umiruci sa 20,30 godina,dok zemlje koje su im to nametnule (SAD,Britanija,Holandija...) dozivljavaju visedecenijsko,pa i vekovno blagostanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 djordje sta ce tebi sve ovo ? Mislim koji je tvoj interes oko KiM? i ako mi odgovoris napisi i neku vrstu resenja jer realna situcija na KiM se meni i tebi bitno razlikuje. Не знам стварно шта ће ми све ово. Интерес, не знам о каквом интересу говориш. Ако ти није јасно, ја сам националиста, и веома често на КиМ. Управо гледам да одем у септембру на једно 3-4 дана код другарице у Грачаницу, и да скокнем колима до Призрена, и осталих наших светиња, и енклава. Решење је једноставно, а веома компликовано и готово недистижно, а то је охристовљење, и нас и шиптара. Широко је КиМ да прими све нас, и све људе добре воље. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Nije tacno. Upotrebio bi ih jos kako, i vise nego kad je govorio o turcima... Obi brate svi smo mi svesni svoje grehovnosti i konstantne nevidljive i vidljive borbe kako bi se usinovili i postali blagodacu besmrtni. Ali brate prastaj ovo je nasa kutja i nasa briga pa i ako neko pogresi u zelji da se ne odrekne svoga i bude svoj na svome ne treba ga kritikovati toliko. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Sa vece visine tezi je pad... Sta si ovim hteo reci.Da smo mi nekada bili na nekoj visini,pa smo pali ili da ce ovi sto su sada (i decenijama unazad) na visini da padnu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Nije samo vl. Nikolaj tako o tome pisao. Mnogi drugi jesu, samo treba da se procita. I da se malo um spusti na zemlju... Ako mislis na knjizicu vl Nikolaja,(biblija i rat)dobra knjizica.Lepo je objasnio neke stvari.Neko spomenu druge narode,kako napreduju u svoj bezboznistvu,a nas Gospod bicuje.Mozda i zato sto mi znamo istinu,a ostali ne znaju.Maada evo uzmimo primer Hrvata,kad ce oni stradati radi zlocina ustasa,iako znaju Istinu? Drugo,kako Car Dusana,koji je znao Istinu i nije se drzao same,blagoslovi Gospod za Srpsko Carstvo? Degutantno je pricati da nam se ovo ,sto se desava,desava iskljucivo radi nase krivice.Nema smisla. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Poslednje sto nam sad treba je da se svadjamo, priblizavamo se svrsetku ovog sveta, poslednji su dani. Боље ти је иди ради нешто паметно, а не по цео дан чекаш крај света на интернету. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Боље ти је иди ради нешто паметно, а не по цео дан чекаш крај света на интернету. Ko mi kaze pa se ni ne ljutim 0110_hahaha antics and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ja mislim da su tu ipak vise "zemaljski" odnosi ( citaj novac),po sredi.Zasto bi Bogu bili krivi oni silni milioni Afrikanaca koji zive kao crvi,na kapljici vode i mrvi hleba,umiruci sa 20,30 godina,dok zemlje koje su im to nametnule (SAD,Britanija,Holandija...) dozivljavaju visedecenijsko,pa i vekovno blagostanje. Ko je nama kriv što smo lopovi i zabijamo jedni drugima nož u ledja ,vekovima,pa smo večito margina margine... Da mi naše Pravolsavlje živimo,mi bi bili druga Švajcarska... DYNABLASTER, obi-wan and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ko je nama kriv što smo lopovi i zabijamo jedni drugima nož u ledja ,vekovima,pa smo večito margina margine... Da mi naše Pravolsavlje živimo,mi bi bili druga Švajcarska... E tu si mozda u pravu.Uglavnom kada se pljuje po zapadu,pljuje se zbog njihovog nemorala u seksualnom smislu(i svega sto uz to ide) ali kada se govori o medjuljudskim odnosima,izgleda da su oni bolji od nas i da je,po toj teoriji,to Bogu bitnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ko je nama kriv što smo lopovi i zabijamo jedni drugima nož u ledja ,vekovima,pa smo večito margina margine.. Da mi naše Pravolsavlje živimo,mi bi bili druga Švajcarska... Potpuno licimo i na druge narode koji su isto bas takvi kakvim si ti opisao nas. Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Sta si ovim hteo reci. Da smo mi nekada bili na nekoj visini, pa smo pali ili da ce ovi sto su sada (i decenijama unazad) na visini da padnu? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Potpuno licimo i na druge narode koji su isto bas takvi kakvim si ti opisao nas. Nije svejedno ko, kad i gde gresi, zapamti - sa vece visine je tezi pad... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Sta si ovim hteo reci. Da smo mi nekada bili na nekoj visini, pa smo pali ili da ce ovi sto su sada (i decenijama unazad) na visini da padnu? kad to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Potpuno licimo i na druge narode koji su isto bas takvi kakvim si ti opisao nas. Koje? Ličimo na Rumune i Bugare... Mogli bi malo na Skandinavce da ličimo... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 E tu si mozda u pravu.Uglavnom kada se pljuje po zapadu,pljuje se zbog njihovog nemorala u seksualnom smislu(i svega sto uz to ide) ali kada se govori o medjuljudskim odnosima,izgleda da su oni bolji od nas i da je,po toj teoriji,to Bogu bitnije. Brate,oni to bar rade sa stilom za razliku od ovih naših ovde neotesanih poludivljih ljudi... Nismo mi bolji od njih u toim smislu Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука