мирођија Написано Март 2, 2010 Пријави Подели Написано Март 2, 2010 У принципу сам већ и отишао, тј нисам активан члан више. Након што су многи подржали безакоње Синода који је мимо устава СПЦ разрешио епископске дужности владику Артемија, осетио сам се заиста као странац међу многима овде. Зато не учествујем овде више активно. Ако што год будем писао још то ће бити на подфоруму стварање. Разумем те, и сама сам слично осетила због +Владике Артемија, а што се тиче свођења форума на мисионарске теме, не знам... Мени то значи нешто као сужење плаца за исказивање истине... А тога је око нас све више... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 2, 2010 Мени то значи нешто као сужење плаца за исказивање истине... Ово ако може мало да се појасни, молим Вас.... Да, пропустио сам једну врло битну реч. Првенствено ће бити духовног карактера а тек после и мисионарског. Зато и имамо теме на енглеском језику,као и теме са неправославима (католици и муслимани) пријатељима који желе уз обострано поштовање да разговарају на религијске теме. Дакле, два нивоа делатности : духовни (за потребе наше браће и сестара, верника православне Цркве) и мисионарски-за оне који се интересују за православље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 2, 2010 Пријави Подели Написано Март 2, 2010 Укидање дневно историјслих тема мени личи на немогућност исказивања личног мишљења о актуелностима. Да ли сам у праву? Имамо и нови закон о медијима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Март 2, 2010 Пријави Подели Написано Март 2, 2010 [ Првенствено ће бити духовног карактера а тек после и мисионарског. Зато и имамо теме на енглеском језику,као и теме са неправославима (католици и муслимани) пријатељима који желе уз обострано поштовање да разговарају на религијске теме. Дакле, два нивоа делатности : духовни (за потребе наше браће и сестара, верника православне Цркве) и мисионарски-за оне који се интересују за православље. da ne kažem, el sma rekla davno al volEm to da kažem 0409_feel Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Nikada!Osim,kad bih se,ne daj Boze,zbog neceg sukobila sa administracijom.Onda bi bilo glupo da ostanem... kad me oteraju 0409_feel laie_14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 биће од тебе лепе мошти 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 биће од тебе лепе мошти laie_14 Претња или пророковање? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 i am unsure if this is error at all 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Да...кад видимо шта су неки писали када ће ТЕК отићи, стварно се човек запита шта им би сад ? 4chsmu1 Da tako to obično biva, zato nikad ne reci nikad ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Forum nekad vise lici na "Reci mudrovanja" nego na "Zive reci utehe"... Ili meni nekad nije bas najjasniji naziv... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Forum nekad vise lici na "Reci mudrovanja" nego na "Zive reci utehe"... Ili meni nekad nije bas najjasniji naziv... мислим, да тамо где су људи не може да прође без мудровања.... тако је свуда на (православном) Интернету Аљоника, да ли има нешто што конкретно мислиш да није у реду ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Forum nekad vise lici na "Reci mudrovanja" nego na "Zive reci utehe"... Ili meni nekad nije bas najjasniji naziv... мислим, да тамо где су људи не може да прође без мудровања.... тако је свуда на (православном) Интернету Аљоника, да ли има нешто што конкретно мислиш да није у реду ? Da, naravno, ali nije ni za javno... Ma nije ni bitno, forget it... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Одг: Када мислите да одете са овог форума ?! gringrin) И да поновим... НИКАДА!!!! . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука