Jump to content

Na pomolu (ipak) vojna intervencija u Siriji?

Препоручена порука

У Русију...иду у Русију, ако ниси знао, братац мој...то ипак нешто говори иоле мислећем човеку.

Па то. Мислио сам на њихову војну индустрију. Она је део државе. А све је део интереса Русије. Жалосно је што ту нема неких виших циљева. Било некад, сад се приповеда.

Не схватају да себи штете тиме што дозвољавају јачање америчког утицаја. Сами себи забијају нож у леђа.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 963
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

А овај Кери је највећа стока међу њима, после Бајдена.

Да, начин на који је говорио је зато што су Сједињене државе на путу у рат. Рекао је да нема више времена да се чека, да су америчке универзалне вредности угрожене и да се морају бранити:

А онда је рекао да је већи ризик да се ништа не предузме него да се то уради.

То ће ускоро бити. Видећемо да ће Обмана ускоро да се појави и најави напад на Сирију. Керијева улога је била само да објасни зашто, мислим!...

преко грбаче Србије...разлог због чега ме, између осталог, ова тема интересује.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Mozda bi zvonko znao koliki je tacno Americki dug? Milsim vrlo je moguce da su unapred tu ugradjeni ratovi. I kako bi uspeli da legalizuju tu prevaru i napune sef tudjim novcem ( naftom)i vrate novac koji su uzimali bez pokrica.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Па то. Мислио сам на њихову војну индустрију. Она је део државе. А све је део интереса Русије. Жалосно је што ту нема неких виших циљева. Било некад, сад се приповеда.

Не схватају да себи штете тиме што дозвољавају јачање америчког утицаја. Сами себи забијају нож у леђа.

Ma rusi imaju plan 7 ruskih zima navlace neprijatelja pa kad smrzne tehnika od zime jurisaju prsa u prsa.(sve je ovo figurativno)

Подели на овим сајтовима

Требало је да ставим коментар - то је Кери на ручку са Асадом пре неког времена, све са госпођама. Били другари некад...

Zbog mene nije bilo potrebno

:)

Подели на овим сајтовима

Требало је да ставим коментар - то је Кери на ручку са Асадом пре неког времена, све са госпођама. Били другари некад...

Јооооооој Била слика скоро на форуму. Амерички председници са Гадафијем, Осамом, Садамом... све неке пријатељске фотке. Испод слика пише шта се на крају десило са сваким тим човеком. И на крају слика Џорџа Буша јуниора са Хашимом Тачијем, испод које пише "Чека се..." (тако некако)  :)

Подели на овим сајтовима

Duguju vavilonskim aspidama. Dal ih je 13 familija ili kolko koji u vlasnistvu drze skoro sve koncerne, apoteke, banke, hrana, industrija, sve. A otac im je big brother/sauron koji ce da se pojavi kao spasitelj sveta posle WW3, tj verovatno ce on i da prekine taj rat i stradanje i gladovanje. Nisam se bas udubio u temu pa ne znam kojim redosledom ce sta da bude.

Sve u svemu ulazimo u zavrsnicu predstave.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kaže:

20.15 - Барак Обама рекао да хемијски напад у Сирији угрожава америчке националне безбедносне интересе.

Aj sada meni neko da objasno kako je to moguće?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...