Jump to content

Na pomolu (ipak) vojna intervencija u Siriji?

Препоручена порука

Добро, пошто ти све већ знаш, уживај у томе. Ја остављам могућност да није све онако како нам се представља, нити је све лаж. Само се надам да се ови наши у Влади неће направити паметни, као што им ови из Двери (који исто тако све знају) предлажу , па да се петљају ту са неким званичним осудама и подршкама.

Predaleko od toga da sve znam, niti sam tako sta igde rek`o. Ali nisam ni toliko glup da verujem ociglednoj propagandi.

...

Inace, Dacic je dao jednu kratku, ali iznenadjujuce odmerenu izjavu. Ne znam sta mu bi.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=11&nav_category=11&nav_id=752256

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 963
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Predaleko od toga da sve znam, niti sam tako sta igde rek`o. Ali nisam ni toliko glup da verujem ociglednoj propagandi.

...

Inace, Dacic je dao jednu kratku, ali iznenadjujuce odmerenu izjavu. Ne znam sta mu bi.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=11&nav_category=11&nav_id=752256

Изненађујуће дипломатска изјава, стварно.

Подели на овим сајтовима

http://www.b92.net/i...1&nav_id=752256

Шта ли има он да даје изјаве о Сирији није ми јасно... Нико те ништа не пита, немаш никакав интерес, не можеш ништа да промениш. Ћутиш и гледаш своја посла.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Прави одговор би био - "Није у опису мог посла. Ја сам премијер Србије, а не Блиског Истока."

Звучи лепо, али то би могао да каже када Србија не би била у УН, потписник разноразних декларација и споразума и слично.

Добро је да је био одмерен. Од кога је, довољно је.

Подели на овим сајтовима

Звучи лепо, али то би могао да каже када Србија не би била у УН, потписник разноразних декларација и споразума и слично.

Добро је да је био одмерен. Од кога је, довољно је.

Дачић је лицемеран човек, он даје изјаве које му америчка амбасада напише, Кирби (не мислим на усисивач) Амерички амбасадор у Србији он у Србији води главну реч, не води ни Вучић ни Николић ни Дачић, Кирби је главни.Што се тиче Сирије Руска дипломатија је ово савршено извела, Обама није имао простора за маневар и Обами је понуђен излаз без војних удара, што је Обама једва дочекао, срећом ако Господ Бог дадне да се све ово заврши како треба иначе ако  Амерички војни бродови ударе на Сирију то неће бити рат само у Сирији,прошириће се на цео Блиски Исток.

Подели на овим сајтовима

Gluposti. Uvreda za zdrav razum.

Ovo je, ocigledno, samo jos jedna laz, montaza do montaze, da bi kako-tako minirali sve ove preokrete na (koliko-toliko) bolje, i napravili situaciju koja im odgovara. Zapamtite - ima u ovoj prici aktera kojima nikakav mir nikako ne odgovara.

Niko zdrave pameti nece da poveruje da ce vojska, koja vec veoma dugo nize pobede i uspehe, da bude toliko debilna da sebi samoj pravi rdjavu reklamu pred svetom.

Uostalom, mi ovde smo se vec poodavno uverili kako se propagandom oblikuje javnost...

Наравно да је лаж.

Америчка спин дипломатија креће од почетка.

Сада ће шупљу о угрожености цивила.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

A inače naš vođa je bio cvećka i nije izveo vojsku na ulice, koja zamalo nije počela svoj narod da ubija? 

Kakve ovo veze ima sa ovom pricom?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A inače naš vođa je bio cvećka i nije izveo vojsku na ulice, koja zamalo nije počela svoj narod da ubija? 

Мислиш на Николића по питању КиМа?

Или Дачића по питању геј параде?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Kakve ovo veze ima sa ovom pricom?

Pa ima veze, ti si pomenuo 90-te, sve je to isto diktatori su u suštini stoka gde got se nalaze, a verovati da Asad i njegova vojska ne čini nikakve zločine i da je sve stvar manipulacije i obmane je pa blago rečeno naivno.

Koliko got su nas Amerikanci bombardovali imali smo i mi čoveka koji je bio spremad na potegne vojsku na svoj narod, zašto misliš da je sa Asadom drugačije.

Подели на овим сајтовима

Zasto je uvreda za razum, ako gadjaju bolnice koje drze pobunjenici, ili se cak u njima skrivaju? Zasto si uvjeren da je sirijska vojska pravedna, od zlata napravljena? Zasto si uvjeren da oni ne ubijaju, i nemasakriraju, vec se samo brane od terorista? 

Зока,

сваки циљ па и болница ако се у њему налази бар један војник је легитимни војни циљ.

Тако и маса са цивилима.

Бар по правилу ратовања женевске конвенције.

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Мислиш на Николића по питању КиМа?

Или Дачића по питању геј параде?

Pa tehnički možda je Nikolić šrodao narod (mada tehnički Nikolić je niko i ništa što se vlasti tiče), ali još nije potegao vojsku na svoj narod.

A Dačić, je samo postavio policiju, da brane jedne građane Srbije od drugih koji su ovim prvim pretili batinama.

Za razliku od ovog na koga sam ja mislio, koji je izgubio izbore ali pošto mu je d**e sinulo za vlasti nije hteo da napusti to mesto, pozvao vojsku na ulice, da izađe protiv naroda. Ako me razumeš

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...