obi-wan Написано Август 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Ron Paul - "лажу нас... хемијски напад у Сирији изгледа као `намештаљка` да нас увуку у рат": Sto bi rekli nasi, pocep`o ga je ko svinja mas`an dzak... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Gluposti... potpuno netacno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Ne znam bre sto, ali vise verujem treznim i normalnim sirijcima kad mi pricaju o ovome, nego ovim (namontiranim) klipovima... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2013 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=08&dd=30&nav_category=78&nav_id=747991 Francuska stala uz Obamu Izvor: B92, Tanjug, Skaj njuz Pariz, Damask, London -- Bez obzira na Britaniju, Francuska može uzeti učešće u bilo kakvom napadu na Siriju, izjavio predednik Franosa Oland. Takvom odlukom SAD nisu ostale usamljene. Podsetimo, Britanija je morala da "spusti loptu" nakon što parlament nije podržao predlog britanskog premijera za intervenciju u Siriji. U jednom momentu je izgledalo da je Amerika ostala sama u insistiranju da se na navodni napad hemijskim oružjem mora odgovoriti. Iz SAD su nakon odluke Britanije stizale vesti da Amerika neće odustati od svojih namera, ali danas već mogu da odahnu. Francuski predsednik je izjavio da ta zemlja, bez obzira na odluku Britanije, može da učestvuje u bilo kakvom napadu na Siriju.On je za radio "Frans-Inter" rekao da nije iznenađen glasanjem u britanskom parlamentu kojim je Britanija praktično izašla iz zapadne koalicije koja pokušava da kazni Bašara Asada vojnom intervencijom zbog navodne odgovornosti njegovog režima za napad hemijskim oružjem izvršen 21. avgusta.Džabar je kazao da je vojna akcija, koju razmatraju SAD, Francuska, a pre glasanja u parlamentu je među njima bila i Velika Britanija, moralna odgovornost koja može potpuno promeniti situaciju. On je objasnio da "napadi mogu paralizovati veliki deo režima i podići moral na strani opozicije", prenosi AP.Dok zapadni saveznici razmišljaju o eventualnom napadu, Raša tudej javlja, pozivajući se na TV Al Arabiju, da je režim u Damasku već počeo da izmešta svoje kancelarije u škole i univerzitete, kako bi zvaničnici režima Bašara al Asada bili na bezbednijim mestima, ukoliko Sirija zaista bude napadnuta.Takođe, lider sirijske opozicije, koju podržava Zapad, Ahmed Džarba izjavio je da to što je britanski parlament odbacio vojnu intervenciju u Siriji ne može da spreči ostale saveznike da intervenišu. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Njuz: NATO odredio ciljeve koje će greškom pogoditi u Siriji 4chsmu1 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Расправљате се ко је од два дивљака бољи... Није ниједан, оба су дивљаци. To ko u zatvoru ubica 20oro ljudi ili kradljivac iz supermarketa, nema razlike divljaci. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Ali kako se samo lepo poklopilo na najmocnijem jeziku na svetu tj. srpskom: Obmana Ima jedna cudna stvar u vezi tog Obmane, mnogim ljudima dolazi u snove, i mnogi misle, a neki su uvereni da je antihrist, broj ljudi koji su ga sanjali je zaprepascujuci, obicno se u snovima nalazi u negativnom kontekstu... ja sam recimo izbacen sa Dizajn Zone foruma jer sam spamovo da je djavo u pitanju, nisam popustao i bio sam izbacen, a taj forum mi je bio svakodnevan... to se meni desilo ovako: pre nego sto je trebao da bude izabran za predsednika, receno mi je (na javi) da ako pobedi to je antihrist, kasnije ne znam kolko, sam imao san gde sam ja ali on, kao dzin, crvene koze i crnacke kose, kao ja ali on, tesko se opisuje jer je san, to mi je jedan od topten najstrasnijih snova, urlao je da se tresla zemlja, ogroman ko dzin, zver, crvene koze i crnacke kovrdzave kratke kose bas tako ko on, pobego sam u kucu i uspeo sam da se sakrijem nije me pronaso... znamo da ce antihrist ustvari biti "dobrica" i da ce praviti razna cuda, tako da otpada da je antihrist, ali je vrlo blizu, tj sluzi mu direktno, moguce da je on samo satanizovan kao hitler sto je bio, ne znam, ali znam da nisu cista posla kad upada ljudima u san tako cesto... jednu je u snu pitao cak dal misli da je on djavo... itd da ne nabrajam ima toga dosta... sve u svemu on je otelotvorenje zla, u to sam siguran. Inace dosta snova koje sam sanjao su bila vidjenja, tako da sam siguran u vezi sa ovim, da su dijabolicna posla u pitanju. Pa da, logicno, kad ovaj Obmana se pokaze da je novi hitler, ljudi ce masovno misliti da je on antihrist, a ustvari onda posle njega dolazi pravi antihrist da navodno spase svet... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Немачка такође неће учествовати у било какве војне акције у Сирији, каже министар спољних послова Гвидо Вестервеле. Канцеларка Ангела Меркел изјавила је у четвртак после телефонског разговора са руским председником Владимиром Путином...наставиће да тражи политичко решење. видела жаба (Данска) да се коњ поткива па и она дигла ногу izvor Helle Thorning-schmidt obi-wan and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Americka propaganda je toliko providna da je vec ovo smesno: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Немачка такође неће учествовати у било какве војне акције у Сирији obi-wan and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Posle pocetnog rasta akcija na USA berzama po najavi napada na Siriju, sad ce verovatno krenuti da padaju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Ruska Vlada poslala je dvadesetak vojnih brodova u patrolu kraj njihove pomorske baze u Siriji RUSIJA/SIRIJA - Ruska Vlada poslala je dvadesetak vojnih brodova u patrolu kraj njihove pomorske baze u Siriji. Vladimir Putin odobrioje i slanje unaprieđenih raketa Jakont, što su Sjedinjene Američke Države i Europa zabeležile kao još jedan agresivni ruski pokušaj da odvrati zapad i Izrael od intervencije u sirijskom građanskom ratu. izvor: KRENULA I RUSKA FLOTA: Putin poslao 20 ratnih brodova ka Siriji! sHa_sarcasticlol Albanija podržava moguću vojnu intervenciju na Siriju sHa_sarcasticlol Izvor Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Генерални секретар НАТО тренутно држи говор о Сирији (у Данској). Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Генерални секретар НАТО тренутно држи говор о Сирији (у Данској). Млати празну сламу по обичају, "фокус НАТО-а је на то да брани Турску (савезника)". Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Ruska Vlada poslala je dvadesetak vojnih brodova u patrolu kraj njihove pomorske baze u Siriji. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука