Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Слажем се. Само мислим да ово није начин. Та идеја нам је сервирана од оних који од ње заправо имају користи. Решење је вероватно у нечем сасвим трећем, и то баш на тај начин како ти кажеш.

Овако ми ово личи као када сам ја своје тада малолетно дете питала- јер не воли јогурт- " Хоћеш један или два јогурта?" А одговор буде једно покуњено.."један"

Подели на овим сајтовима

Da ne pričamo dina i ja koji smo na ovoj temi dotakli razne stvari a izmedju ostalog najvažnija stvar je da deca danas dobijaju djubre od narkotika jer ih kriminalci mogu nesmetano prskati "krštavati" trovati na razne načine gde bi se legalizacijom bar to zlo sprečilo jer dileri više ne bi postojali.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Како не би постојали...било би "Исти К (д)илер друго паковање"

Сувише је ту новца у оптицају да би се то тиме искоренило. 

Подели на овим сајтовима

Evo inspektor svinja mi stize pa cu da se konsultujem snjim da vidim sta ima da kaze, inace je radio u policiji.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Када схватите да посао са наркотицима није посао тамо неких криминалаца против којих се држав а бори, већ да је то државни посао, онда ствари добију сасвим другу димензију.

Upravo to i shvatam, zato te pitam....... zato te i pitam.. zasto onda uzimamo drzavu i zakone kao korisnu stvar za borbu protiv narkotika?

Taj deo ne razumem - drzava saradjuje sa mafijom.. dakle ajde da damo drzavi palicu da hapsi onu mafiju koja joj se ne svidja, a da opstane ona mafija koja joj se svidja? Gde je tu gram logike? I ajde da dajemo toj istoj drzavi pare od poreza za silne zatvore, i policajce koji se navodno "bore" u "ratu protiv droge"..

Kada bi legalizovala, time bi se bavili obicni srebreljubci i oportunisti, a ne bi imali moc koju danas imaju narko karteli, da podkupljuju sudija, ubijaju ljude i za sve to prodju nekazenjeno...

Drugim recima.. prenela bi pare dalje od psihopata ka obichnim oportunitistima... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Sta mislite o ovoj temi? 

http://www.youtube.com/watch?v=nLsCC0LZxkY

Svako ima pravo na svoje misljenje bas kao i lik sa klipa, ali ako to svoje misljenje zeli da upotrebi kao tvrdnje postaje iracionalan, smesan, patetican....

Ko god glasa za legalizaciju narkotika ima na sebi odgovornost za sve negativno sto ce se desiti kao posledica upotrebe tih narkotika.

Да.

Један од разлога је то што неком младом човеку може бити упропаштен живот зато што је завршио у затвору, јер је попушио неколико џоинта.

Don't do the crime if you can't do the time. Svaka svesna osoba bi trebalo da razmisli o mogucim posledicama, a o mestima gde ce da dize dzointe u vazduh narocito....

Подели на овим сајтовима

Милосављевић: Слажем се са тобом све до момента где видиш као последицу обезвредњивања тог посла.

То је немогуће као опција, јер продаја наркотика има за последицу стварање тржишта које се састоји од конзумената који твој производ МОРАЈУ да имају...по цену живота. Тиме отпада свака вероватноћа да се цео "посао" обезвреди и тиме спречи.

Подели на овим сајтовима

A šta se sada dešava pozitivno? 

Људи су свесни недозвољености употребе и продаје и производње. Често је страх од казне једнино што спречава људе да се баве неким...послом.

Подели на овим сајтовима

Људи су свесни недозвољености употребе и продаје и производње. Често је страх од казне једнино што спречава људе да се баве неким...послом.

Goco sister pa to što ti pišeš to je danas već tako! e sad da te pitam je li dobro to? (stanje na terenu i praksa)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Goco sister pa to što ti pišeš to je danas već tako! e sad da te pitam je li dobro to? (stanje na terenu i praksa)

Богу Хвала да је тако, и добро је, јер да није тако, било би још горе. 

Ево ти пример...шверц је незаконит, елда? Па је деведесетих био "легализован" Па сад ти мени кажи колико људи се тиме није бавило због чисте свести да то није добро?

Морају да постоје санкције за криминално понашање, јер ако не постоје а појединцу доносе корист, многима је лако да преспоје своју савест тиме што је то "легално" дакле дозвољено дакле добро...

Подели на овим сајтовима

Број алкохоличара, пушача, коцкара се није смањио иако је легална и производња и дистрибуција и упражњавање...колико је породица страдало, колико убистава колико болести...легално...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...