Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ја сам против наметања воље једног, мањине, већине или било кога. Pa u tom slucaju nista se ne moze niti odluciti niti je uopste svrsishodno diskutovati o bilo cemu. Jer u ovom slucaju, legalizacija droga na primer, ako se zeli doneti neka odluka, bilo kakva, uvek ce ta opdluka biti u suprotnosti sa zeljom ili voljom manjine, vecine, nekog pojedinca itd. Pitanje bi bilo, cija volja bi trebala da bude nametnuta? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Najjace je od svega sto ti je svaka druga poruka ad hominem i sl. A najcesce se i to ubedljivo koristis time. Da ne pricam o tvojim argumentima pricao mi od ortaka ortak i od njegove sestre ortak a to si nekoliko puta na nekim temama provlacio kao argumente. Ne, ja retko koristim ad homineme. Koristim neke druge, ali ja sam ovde nebitan. Sta ja radim nema apsolutno nikakve veze sa onim sto sam ja malo pre rekao, prebac na diskusiju o tome sta ja radim je upravo ad hominem. Da ne pricam o tvojim argumentima pricao mi od ortaka ortak i od njegove sestre ortak a to si nekoliko puta na nekim temama provlacio kao argumente. Opet ides u ad hominem. Dakle nebitno je da ja koristim sve moguce najlosije argumente ovog sveta i sve do jedne logicke greske u proslim konvezacijama, za ovaj argument je to savrseno irelevatno. Ti si napravio argument da steva ne prihvata svoje greske. Ja sam ti rekao da ne prihvata jer to sto ti tvrdis da su razumni argumenti - nisu razumni argumenti. Sledeci korak bi bio da mi diskutujemo o nekom konkretnom sluchaju pa da vidimo da li u tim argumentima postoje logicke greske ili ne. Medjutim ti si umesto toga skocio na to ko sam ja, sta sam ja, sta ja radim, kakve argumente ja pravim. Sto je klasican ad hominem. Umesto da diskutujemo o onome sto sam ja rekao, ti prelazish na ono sta sam ja. Evo ti ovde imas Ad hominem za ad hominemom: Znaci ti si neki hipik i anarhista koji bi dozvolio da svako radi ono sto voli samo da gleda svoja posla. - Ad hominem. Drugo nisi advokat. Skolujem se za to, jednog dana... Inace j ne branim ovde Stevu, sposoban je on sam da se brani, ja ovde ukazujem tebi nesto sto nisi rekao tacno. Sto jelte, imam pravo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Pa u tom slucaju nista se ne moze niti odluciti niti je uopste svrsishodno diskutovati o bilo cemu. Jer u ovom slucaju, legalizacija droga na primer, ako se zeli doneti neka odluka, bilo kakva, uvek ce ta opdluka biti u suprotnosti sa zeljom ili voljom manjine, vecine, nekog pojedinca itd. Pitanje bi bilo, cija volja bi trebala da bude nametnuta? Па ничија. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ја сам против насиља према људима који никога не дирају и гледају своја посла. Pa to imas i danas. Upotreba marihuane nije krimanilizovana. To sto neko poduva dzoint ne znaci apsolutno nista i nece odgovarati nikome. legalizacija je nesto drugo. legalizacija se tice prodaje, uzgoja i prometa a ne licne upotrebe.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Pa to imas i danas. Upotreba marihuane nije krimanilizovana. To sto neko poduva dzoint ne znaci apsolutno nista i nece odgovarati nikome. legalizacija je nesto drugo. legalizacija se tice prodaje, uzgoja i prometa a ne licne upotrebe.. Па исто важи - нема разлога за насиље према некоме ко не дира другога и гледа своја посла. Шта тебе брига шта сам ја посадио на својој њиви? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Па ничија. To je lako reci .... Izadji ti sutra na auto put pa udari stranom koja ti se svidja ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 To sto neko poduva dzoint ne znaci apsolutno nista i nece odgovarati nikome. Ukoliko te danas uhvate panduri sa Jointom koji si srolao za sebe, ides na uslovnu od sest meseci ( ukoliko ti je prvi put) Ukoliko te uhvate drug put ides na robiju. Drugim recima neko ko danas "duva" cist oza sebe a panduri ga igrom sluchaja napipaju provesce godinu dana sa pravim kriminalcima. Ja znam naprimer tipa koji je iz fazona posadio jedno stablo marihuane kod sebe u stanu, i zavrsio godinu dana na robiji. Je l to ispravno? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Па исто важи - нема разлога за насиље према некоме ко не дира другога и гледа своја посла. Шта тебе брига шта сам ја посадио на својој њиви? Neko moze na svojoj njivi da pocne da proizvodi bijne otrove ... vazi li to i u tom slucaju? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ukoliko te danas uhvate panduri sa Jointom koji si srolao za sebe, ides na uslovnu od sest meseci ( ukoliko ti je prvi put) Ukoliko te uhvate drug put ides na robiju. Drugim recima neko ko danas "duva" cist oza sebe a panduri ga igrom sluchaja napipaju provesce godinu dana sa pravim kriminalcima. Mislim da preterujes, citao sam danas na nekom narkomanskom sajtu koji propagira marihuanu, gde i oni tvrde da je zakon strog ali se u praksi ne izricu velike kazne za posedovanje malo marihuane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ukoliko te danas uhvate panduri sa Jointom koji si srolao za sebe, ides na uslovnu od sest meseci ( ukoliko ti je prvi put) Ukoliko te uhvate drug put ides na robiju. Drugim recima neko ko danas "duva" cist oza sebe a panduri ga igrom sluchaja napipaju provesce godinu dana sa pravim kriminalcima. Ja znam naprimer tipa koji je iz fazona posadio jedno stablo marihuane kod sebe u stanu, i zavrsio godinu dana na robiji. Je l to ispravno? Sedmi put na ovoj poruci. Dobar ortak koji duva,uhvacen je i to ne prvi put sa dzointom,dobio je maksimalnu kaznu od 20tak hiljada da plati. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ukoliko te danas uhvate panduri sa Jointom koji si srolao za sebe, ides na uslovnu od sest meseci ( ukoliko ti je prvi put) Ukoliko te uhvate drug put ides na robiju. Drugim recima neko ko danas "duva" cist oza sebe a panduri ga igrom sluchaja napipaju provesce godinu dana sa pravim kriminalcima. Ja znam naprimer tipa koji je iz fazona posadio jedno stablo marihuane kod sebe u stanu, i zavrsio godinu dana na robiji. Je l to ispravno? Naravno da je ispravno. A znaci kod nas je kriminalizovana upotreba marihuane? Nekada, u doba strasnog komunistickog diktatorskog rezima, carstva nesloboda itd nije bilo tako. Za duvanje nije bilo kazne niti robije .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Mislim da preterujes, citao sam danas na nekom narkomanskom sajtu koji propagira marihuanu, gde i oni tvrde da je zakon strog ali se u praksi ne izricu velike kazne za posedovanje malo marihuane. Ne izricu, istina, ali mozes da zaglavis robiju. Cesto se zaglavi uslovna ili panduri ne podignu tuzbu pod nekom ucenom tipa da im kazes od koga nabavljas, sa kim pusis itd. Sedmi put na ovoj poruci. Dobar ortak koji duva,uhvacen je i to ne prvi put sa dzointom,dobio je maksimalnu kaznu od 20tak hiljada da plati. Ne prodje svako tako dobro. Blago tvom ortaku. Mnogi prodju bez nekih opasnih kazni neki pak, nagrabuse. Ja i dalje mislim da nije ispravno da tvoj ortak plati jedan jedini dinar zato sto je pusio marihuanu jer nikom nista nije naskodio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ukoliko te danas uhvate panduri sa Jointom koji si srolao za sebe, ides na uslovnu od sest meseci ( ukoliko ti je prvi put) Ukoliko te uhvate drug put ides na robiju. Drugim recima neko ko danas "duva" cist oza sebe a panduri ga igrom sluchaja napipaju provesce godinu dana sa pravim kriminalcima. Ja znam naprimer tipa koji je iz fazona posadio jedno stablo marihuane kod sebe u stanu, i zavrsio godinu dana na robiji. Je l to ispravno? Реистроваће те као наркомана, и причаће ти свашта да би им одао дилера, али је декриминализовано поседовање за личне потребе. Лик сигурно није добио годину због једне стабљике. Биће да је радио свашта друго зашта су знали, али нису имали доказе, па су га напеналили за то. Или је он лагао. Нико никада, ни раније, није добио годину само због једне стабљике. МилошБГ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Sedmi put na ovoj poruci. Dobar ortak koji duva,uhvacen je i to ne prvi put sa dzointom,dobio je maksimalnu kaznu od 20tak hiljada da plati. Eto vidis kazne su simbolicne i treba se drzati zakona dok se mozda zakon ne promeni a nece sigurno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ne izricu, istina, ali mozes da zaglavis robiju. Cesto se zaglavi uslovna ili panduri ne podignu tuzbu pod nekom ucenom tipa da im kazes od koga nabavljas, sa kim pusis itd. U principu zakon treba da bude jasan. Ide se u zatvor ili ne za duvanje. Ne moze to biti prepusteno volji nekog sudije ili policajca. Pa kao ne salju u zatvor a mogu ... to ne valja. Ako salju onda salju, ako nije predvidjen onda nije .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука