Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Nego ... nije mi jasno kako to avabgarda zna sta je ispravno? Ili, ko to od nas zna sta je ispravno? Ali onako, da stavi glavu na panj da je to ispravno?

Логика & дедукција.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa cekajte liberali moji...kad nesto manjina prica sto vam nije po volji,to su ludaci kojih ionako mozes na jednu ruku da izbrojis,to je manjinsko misljenje,vecina ima ispravno razmisljanje.

Kad je vecina za nesto sto vam nije po volji onda je mizeran procenat ljudi za ispravne stvari... Dakle po potrebi,moze sve da se obesmisli.

Никада ја нисам рекао да је нешто исправно зато што већина тако мисли, мора да си ме помешао са неким.

Nice try.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Логика & дедукција.

A kako avangarda zna da je avangarda a da nisu bas drugi avangarda?

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

To me oduvek zanimalo ...

Kako su komunisti znali da su bas oni u pravu iako su bili manjina ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Да, тек сада видим да је Стева Ченејац у праву што се тиче мишљења већине. Ајде бар да се дрогирају па и да разумем.

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

A kako avangarda zna da je avangarda a da nisu bas drugi avangarda?

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

To me oduvek zanimalo ...

Нема никакве "авангарде". Само логика.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Логика и дедукција... и слепа вера. У Маркса, Лењина, Мао Це Дунга, Фридмана или било ког другог месију. И онда идеш светом и намећеш свима своју новооткривену визију раја на земљи и чудиш се што је неко глуп и што ти поставља сва та питања и како је могуће да мисли да ниси у праву. Наравно, његови аргументи су у старту погрешни, не до Бог да промислиш мало о њима. И шта се било ко позива више на ту историју који мој? 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Логика и дедукција... и слепа вера. У Маркса, Лењина, Мао Це Дунга, Фридмана или било ког другог месију. И онда идеш светом и намећеш свима своју новооткривену визију раја на земљи и чудиш се што је неко глуп и што ти поставља сва та питања и како је могуће да мисли да ниси у праву.

Подели на овим сајтовима

Брате, није фер... Узалуд покушаваш да ме прикажеш као заслепљеног фанатика, а сам знаш и видиш да то није тачно.

Сваки став образлажем конкретним аргументима, нема никакве демагогије. И спреман сам да се исправим кад нисам у праву.

Nice try.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Логика ми каже шта је исправно. Без обзира на мањину и већину, не интересују ме.

Znaci tebi logika kaze da je ispravno ciniti i ono sto vecina ne zeli?

Mislim, ne uvek ali postoje situacije u kojima je ispravno ciniti nesto sto vecina ne bi zelela da se cini?

Jel tako?

Подели на овим сајтовима

Pa cekajte liberali moji...kad nesto manjina prica sto vam nije po volji,to su ludaci kojih ionako mozes na jednu ruku da izbrojis,to je manjinsko misljenje,vecina ima ispravno razmisljanje.

Kad je vecina za nesto sto vam nije po volji onda je mizeran procenat ljudi za ispravne stvari... Dakle po potrebi,moze sve da se obesmisli.

Drugim recima, komunisti su bili u pravu kad su jahali popove jer  je u tom trenutku vecina tako volela.

Sto onda tolko kukate na komuniste... ljudi radili po zelji vecine.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Znaci tebi logika kaze da je ispravno ciniti i ono sto vecina ne zeli?

Mislim, ne uvek ali postoje situacije u kojima je ispravno ciniti nesto sto vecina ne bi zelela da se cini?

Jel tako?

Tako je!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Логика ми каже шта је исправно. Без обзира на мањину и већину, не интересују ме.

A  moze li da se desi da samo jedsan covek zna sta je ispravno i kako treba ciniti bez obzira na to sta misli vecina? I da li bi bilo ispravno ciniti ono sto zeli ta jedna osoba?

Da on na  neki nacin nametne svoju logiku svima ostalim?

I da u krajnjem slucaju svoju ispravnu volju nametne drugima?

Da prakticno anulira "slobodnu volju" drugih i da postoji i primenjuje se "slobodna volja" samo jednoga coveka i da to bude "slobodna volja" svih?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...