МилошБГ Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Pucaj brate Zeljko i ne staj sa rafalima. A samo ne znam o kakvoj fascikli pricas,ima ljudi koji su upuceni i znam neke stvari iz prve ruke,da ne kazem patrijarsije. No dobro, neka si mi ti samo dobro. I jos nesto, ja ne otvaram teme da pisem o stvarima koje znam, vec pisem na temama koje ovde ljudi otvaraju, kao npr ti. Ti si potegao pricu o episkopu Grigoriju i ja se samo slazem sa tobom, ali ko sto rekoh pucaj ti slobodno, samo neka si zdravo i dobro. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Зар је Тијанић поуздан извор? Ко каже да он не спинује, не знам из ког разлога. Али, ни он ми није баш човек од поверења. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Pucaj brate Zeljko i ne staj sa rafalima. A samo ne znam o kakvoj fascikli pricas,ima ljudi koji su upuceni i znam neke stvari iz prve ruke,da ne kazem patrijarsije. No dobro,neka si mi ti samo dobro. I jos nesto,ja ne otvaram teme da pisem o stvarima koje znam,vec pisem na temama koje ovde ljudi otvaraju,kao npr ti. Ti si potegao pricu o episkopu Grigoriju i ja se samo slazem sa tobom,ali ko sto rekoh pucaj ti slobodno,samo neka si zdravo i dobro. Е то, то из патријаршије ме занима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Е то, то из патријаршије ме занима. Pa eto,prati me samo i bice ti superiska. Nego tvoju opsesiju samnom od oca Ugrina sad treba zaustaviti da ne odes predaleko ipak si admin moram misliti na tebe gde ide da admin offtopikuje morao bi sam sebe da kaznjavas,zato da se vratimo temi koja gle cuda nije MilosBG. A slazem se sa tobom brate Zeljko za sve sto si rekao o ovoj temi. Баба је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Зар је Тијанић поуздан извор? Ко каже да он не спинује, не знам из ког разлога. Али, ни он ми није баш човек од поверења. Како није човек од поверења па коме смо плаћали претплату? (оно истина ја нисам, ал ипак...) А што би спиновао, Тадић је завршио каријеру, сад је нула и у странци и у политици уопште, то је био и кад је био председник, а сад је то дефинитивно. Тијанић можда вата јефтине поене на њему, да би се додворио актуелним властима и задржао неке позиције, то је сигурно. Но заиста не верујем да би Тијанић потезао једну таблоидну причу ако нема доказе за то, није он аматер он је профи новинар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Pa eto,prati me samo i bice ti superiska. Nego tvoju opsesiju samnom od oca Ugrina sad treba zaustaviti da ne odes predaleko ipak si admin moram misliti na tebe gde ide da admin offtopikuje,zato da se vratimo temi. Па инсинуације тамо су ти биле подле, ниске и тако то. На овом форуму су разни људи уредници, и као што имаш прилику да видиш често им се укрсте копља на форуму по питању ставова. А ти си генерализовао све уреднике. И шта онда оћеш? Да ти ниси генерализовао ја се не бих ни огласио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Не знам је ли баш овај пример истинит, ал је као појава генерално веома раширено међу успешним људима свих професија, не само међу политичарима. Ко да крену да осећају неки страх од пада кад се већ попну толико високо, ко ће га знати. Углавном, Синиша Павић се опет показао генијалним и нимало сатиричним, само је истину малко, али врло мало искарикирао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Па инсинуације тамо су ти биле подле, ниске и тако то. На овом форуму су разни људи уредници, и као што имаш прилику да видиш често им се укрсте копља на форуму по питању ставова. А ти си генерализовао све уреднике. И шта онда оћеш? Да ти ниси генерализовао ја се не бих ни огласио. Nisi ti mene juce razumeo a ponajmanje da sam ja nekoga generalizovao,ali opet ne znam sto na konto toga radis ovo drugo. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Зар је Тијанић поуздан извор? Ко каже да он не спинује, не знам из ког разлога. Али, ни он ми није баш човек од поверења. Da li je potrebno uopšte da pitaš da li je Tijanić pouzdan izvor? Ђуро Станивук and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Da li je potrebno uopšte da pitaš da li je Tijanić pouzdan izvor? Није ми само јасно шта му требају ове бизарности Изгледа је покупио идеју из оне серије што иде на РТС... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Čovek baš deluje pouzdano, ne znam šta se tripujete: Баба and Avocado је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 За мене највећи амерички председник након Вашингтона и Т. Рузвелта, господин Реган, био је исмеван и кроз демократску штампу прогањан, зато што је откривено да је био под великим утицајем астролога која му је саветовала велике државне одлуке. Би шта би..Још је то било за време његовог другог мандата. Ништа му није фалило, а успео је оно што никоме није, и то у принципу без испаљеног метка. Да ли је те одлуке му саветовала астролог или не, али мислим да Тадића не би требало због тога прозивати, већ више онако другарски зезати. Нисам био у политичком табору жутих баш никада (а мислим и да је већина црквених против жуте странке, изузев еп.Григорија ) али оно што је карактеристично за Тадића (европејца и полтрона) јесте да је био мир и колко толико социјална правда. Свака част. Нек он сагиње главу колико хоће, само да се народ не лаћа оружија. Исто су га прозивали стално да је хомосексуалац. Ма свака част. Баш волим да је хомосексуалац, али да има двоје или троје деце као што има. И да јесте, некако чини се да је испунио Божију заповест. Прибојавам се политичара којима су пуна уста Бога. Бојим се да ти доносе више зла него ови врачари и полтрони. Драшко and Баба је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Позната је ствар (барем онима којима је позната) да владари прибегавају звездочатцима. Тежак је то посо владара, доносити одлуке које ће утицати на живот милиона људи. У тако тешким моментима доношења одлука владари ма какви били чак и атеисти су прибегавали помоћи од звездочатаца. И то је оно што је парадокс владања и владарства. Најодговорнији се обраћа најнеодговорнијем за помоћ и разгонетку. Мира Марковић је рецимо ишла код Саи Бабе по своје мишљење, и како јој је овај саветовао она је тако чинила по Србији. А јавно је исповедала атеизам. Кроз историју има доста ових примера. Јер на неки начин владари увек траже потпору и одговоре и решења из духовних сфера. Они који су свесни своје одговорности негде дубоко у себи можда и њима несвесно резонују да то што они чине има неке везе са Богом, са оностраним, са духовним појавама. То дакле није само нека религијска прича, где религиозне вође стоје уз владаре. Свештеници уз фараоне, цареве, краљеве итд. То је једна општа људска појава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Прибојавам се политичара којима су пуна уста Бога. Бојим се да ти доносе више зла него ови врачари и полтрони. Da, slučajno se sjetih jednog takvog, on si je o sebi tvrdio da ga je samo Proviđenje poslalo na zemju i da je Bog s njim - s njima. Ovo je svaki njemački vojnik imao na opasaču. Gott mit uns - Bog je s nama RYLAH, Баба and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Da, slučajno se sjetih jednog takvog, on si je o sebi tvrdio da ga je samo Proviđenje poslalo na zemju i da je Bog s njim - s njima. Gott mit uns - Bog je s nama Да, и само кад помислиш колико је атентата преживео запиташ се шта се ту уствари десило. Преживо је рецимо "коферче" сви су у просторији изгинули а он изађе са пар огреботина, није ли то чудно? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука