Crveni Baron Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Твој првенац !? :good2: Nije, imam i dva Spidermana ...za decu ... Ovo je treca-sreca .... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 To dok ne nadjem neki lep trupac pa kad krenem da pravim cinije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 To dok ne nadjem neki lep trupac pa kad krenem da pravim cinije ... уживај само док ти супруга не запази таленат..... правићеш , благо теби, и комплет сервис за ручкање са све сланицима, свећњацима и држачима за салФете...... Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Work in progress Свака част само дељи! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 A evo ga i zavrseno je .... Nekih 4 sata mi je trebalo da napravim ovo. Kako vam se cini? DYNABLASTER and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Work in progress brate ja sam prošle zime sa jednim Zoranom rezbario Sv.Nikolu u hrastovini CNC glodalicom koja je napravljena robustno i za druge stvari,preglomazna je,za ove potrebe može da se napravi mala za male pare,jedino ti treba neki računar u radionici koji će da šalje kod mašini,ako imaš mušterija za rezbarije mislim da bi ti to bila prava stvar,mogu da pitam Zorana za koliko bi sklepao malu CNC glodalicu... YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 brate ja sam prošle zime sa jednim Zoranom rezbario Sv.Nikolu u hrastovini CNC glodalicom koja je napravljena robustno i za druge stvari,preglomazna je,za ove potrebe može da se napravi mala za male pare,jedino ti treba neki računar u radionici koji će da šalje kod mašini,ako imaš mušterija za rezbarije mislim da bi ti to bila prava stvar,mogu da pitam Zorana za koliko bi sklepao malu CNC glodalicu... Ma ja to volim rucno da napravim... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 A evo ga i zavrseno je .... Nekih 4 sata mi je trebalo da napravim ovo. Kako vam se cini? Odlicno! Ђуро Станивук, kordun, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Imam jos jedno parce drveta za rad. To sledeceg vikenda a mozda i sutra ako ne budem lenj... Mislio sam da napravim stit sa srpskim grbom. Mislim samo krst sa 4 slova C bez one orlusine...mnogo je komplikovano a ja nisam neki majstor. Ovako, prave linije i mogu da izrezbarim ... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 verum est in beer, DYNABLASTER, Vasa L. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 i tako dobijes koji misici i nadjes zenu svog zivota kordun, Agaton Vuzman, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Imam jos jedno parce drveta za rad. To sledeceg vikenda a mozda i sutra ako ne budem lenj... Mislio sam da napravim stit sa srpskim grbom. Mislim samo krst sa 4 slova C bez one orlusine...mnogo je komplikovano a ja nisam neki majstor. Ovako, prave linije i mogu da izrezbarim ... Не знам ништа о глодању дрвета али верујем у принцип да све може да се научи ако му посветиш време. Како кажу амери практис мејкс ит прфект. Тако да, само цепај, па ако имаш неке ствари на продају по пристојним ценама, рачунај ме као купца, ја волим дрво... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Tivoli_-_s_Francesco_pavimento_cosmatesco_1030248.JPG Прелепо. Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Нисам сигуран, али у новије време сличан рад може да се види, само на поду храма на Опленцу. Мада је и сечење камена и мермера сада олакшано плазмом и ласерима. Млађони and Dragi је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Evo nekoliko ideja za radsa drvetom .... Јефимија Крунић, verum est in beer, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука