Crveni Baron Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Ah, da ne zaboravim, napravio sam i kutiju za alat ... stolarski ... kordun, Никола Поповић, Ђуро Станивук and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Nesto razmisljam, mozda napravim i neke gusle .... Tristatri and Гордана Николић је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Evo, moram da se pohvalim ....moja "masina" ... neophodan alat za pravljenje drvenih cinija ...verujem da je model star nekoliko vekova. Inace moj rucni rad. Od alata sam koristio sekiru, testeru, dleta ....inaravno imao sam balvan od neka 2 metra .... sada sve sto mi treba je jedan lep komad oraha ili tresnje, kruske ....pa da pocnem ... Хипер-функционални минимализам... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гордана Николић Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Пре неколико година сам размишљала да отворим салон за масажу. Држава је при оснивању давала бесповратна средства у износу од неких 160.000 РСД за покретање сопственог посла, уз услов да фирма или мало предузеће мора да послује најмање две године, што је у данашњим условима живљења ризично и помишљати, а камоли да гарантујем да би толико салон опстао колики су трошкови и све остало. (У супротном, ако не би толико радило, средства би се враћала држави, тако нешто је било) и сад кад људи једва спајају крај са крајем и једва преживљавају, било је ризично улазити у тако нешто. Дакле, научна фантастика. Али зато се и без тога бавим масажом и израдом накита, тако да није лоше. Tristatri and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 ja radim online poslove koje zaintereson neka se javi u inbox DYNABLASTER and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ili mozda praviti nesto od koze ...Ulaganja nisu velika a moze se svasta lepo napraviti ...ima na Youtube svasta da se vidi ... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ili mozda praviti nesto od koze ...Ulaganja nisu velika a moze se svasta lepo napraviti ...ima na Youtube svasta da se vidi ... Слаб је то посао, знам за једног квалитетног кожара. Зарађује, може да живи али тешко да може да доетера свој потенцијал до максимума. А баш је врсан мајстор, ево можеш да видиш овде: https://www.facebook.com/pages/Tasnerska-radnja-Dimitrije/481924715176 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fbvplFLjDmM verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Слаб је то посао, знам за једног квалитетног кожара. Зарађује, може да живи али тешко да може да доетера свој потенцијал до максимума. А баш је врсан мајстор, ево можеш да видиш овде: https://www.facebook.com/pages/Tasnerska-radnja-Dimitrije/481924715176 Pa sta ti ocekujes od nekog posla koji se radi rucno? da zivis od njega ti nije dovoljno? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Recimo, ti imas bajkera po Srbiji ... A da li imas negde da kupis one kozne torbe za motore i koliko kostaju? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Pa sta ti ocekujes od nekog posla koji se radi rucno? da zivis od njega ti nije dovoljno? Није, можда би упослио још мајстора, шегрта које би научио, проширио посао, проширио продају. Која је поента бити добар у нечему ако то не можеш да испољиш и прошириш знање и бизнис? Ја ако успем да развијем пољопривреду ја не намеравам да станем на пет хектара које имам, наравн ода бих проширио посао. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Није, можда би упослио још мајстора, шегрта које би научио, проширио посао, проширио продају. Која је поента бити добар у нечему ако то не можеш да испољиш и прошириш знање и бизнис? pa naravno a to radis ako mozes da prodas to sto proizvedes. a najbolje je da pocnes od malog, pa ako ide onda je lako prosiriti posao. ja ovde postavljam neke moje ideje za koje smatram da ne trebeju velike pare, u stvari ne trebaju skoro nikakve da bi se pravile rucno torbe od koze, mozes da poxcnes sa 500 evra da ih pravis recimo... A ako ide posao onda je lako prosiriti posao ...nevolja je kada imas prosiren posao a ne mozes da prodas proizvedeno. pa osim sto ne prodajes jos si i zarobio novac u materijalu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 pa naravno a to radis ako mozes da prodas to sto proizvedes. a najbolje je da pocnes od malog, pa ako ide onda je lako prosiriti posao. ja ovde postavljam neke moje ideje za koje smatram da ne trebeju velike pare, u stvari ne trebaju skoro nikakve da bi se pravile rucno torbe od koze, mozes da poxcnes sa 500 evra da ih pravis recimo... A ako ide posao onda je lako prosiriti posao ...nevolja je kada imas prosiren posao a ne mozes da prodas proizvedeno. pa osim sto ne prodajes jos si i zarobio novac u materijalu ... Ma добро, ја само рекох да има своје границе, бар овде у Србији, тешко може да се пређе преко неког ширења посла. Чак и ако си јако добар. Мислим, ко уме и ко зна, може да заради ако ништа друго - занат са стране. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Work in progress Плутон, DYNABLASTER, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 krst.JPG Твој првенац !? :good2: Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука