Небојша Јовановић Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Јупитер отишао излгледа :.mislise. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Jel ti zao ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Jel ti zao ? nije,vratimo se naslovu teme. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Kako rece moja pokojna baba , sa kravom ne moze da se prica kao sa covekom , sa covekom se prica razumno a stoka samo za batinu zna. Pa tako i ovde , dozvoljeno je jednom coveku da pljuje po pravolsavnoj veri i vredja pravolslavne vernike .Koji su njegovi razlozi za takvo ponasanje ne znam ali koji god da jesu nemaju opravdanja . Meni je zao sto sam morao da odreagujem onako kako jesam ali kako admini dopustaju ponasanje zaista neprimereno ovakvom forumu morao sam da im stavim 'soli na rep' . Ako se nesto ne uradi povodom ovoga i ja cu napustiti forum a i mnogi drugi , sto bi bila steta ali ako se ovo mesto pretvori u nesto poput krstarice ili burek foruma onda meni tu nije mesto . Raspravljati se o svemu moze civilizovano bez vredjanja i manipulacija i to je valjda svakome jasno . Svi , ma koje vere su ovde dobrodosli sve dok se ponasaju pristojno . Nadam se da ce forum da se ubrzo vrati u redovno stanje , zaista se nadam a ovu temu zakljucati i pobrisati neprimrene poruke Нису ту администратори криви. Ја мислим да они не могу све да прате .Шта они могу да ураде ако се појави маса постова која нису достојна овог форума , да бришу постове и дан и ноћ ? Не треба сам на Администраторе и уреднике да се ослањамо , већ и ми да покажемо мало више добре воље и да водимо рачуна шта се пише овде.Ако се ми само ослањамо на њих , неће бити добро без обзира што се они вероватно труде да одрже квалитет форума. Такође мислим да није решење да овај форум напуштамо , већ треба да се трудимо да дамо свој допринос да овај форум буде бољи ИгорМ and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Koristim priliku da se zahvalim adminima... verujem da su ispratili temu i svakako su mudro reagovali - umesto da banuju pustili su da svetlost Hristova zasija u Duhu ... hvala Lamexu za postove Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Koristim priliku da se zahvalim adminima... verujem da su ispratili temu i svakako su mudro reagovali - umesto da banuju pustili su da svetlost Hristova zasija u Duhu ... hvala Lamexu za postove Лепо звучи , али мислим да си мало претерао није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Мало, али само мало Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Puni ste mrznje,ODREKLI STE SE COVEKA,valjda ste sad zadovoljni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Nismo puni mrznje, a nismo ni mazohisti. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Kako rece moja pokojna baba , sa kravom ne moze da se prica kao sa covekom , sa covekom se prica razumno a stoka samo za batinu zna. Pa tako i ovde , dozvoljeno je jednom coveku da pljuje po pravolsavnoj veri i vredja pravolslavne vernike .Koji su njegovi razlozi za takvo ponasanje ne znam ali koji god da jesu nemaju opravdanja . Meni je zao sto sam morao da odreagujem onako kako jesam ali kako admini dopustaju ponasanje zaista neprimereno ovakvom forumu morao sam da im stavim 'soli na rep' . Ako se nesto ne uradi povodom ovoga i ja cu napustiti forum a i mnogi drugi , sto bi bila steta ali ako se ovo mesto pretvori u nesto poput krstarice ili burek foruma onda meni tu nije mesto . Raspravljati se o svemu moze civilizovano bez vredjanja i manipulacija i to je valjda svakome jasno . Svi , ma koje vere su ovde dobrodosli sve dok se ponasaju pristojno . Nadam se da ce forum da se ubrzo vrati u redovno stanje , zaista se nadam a ovu temu zakljucati i pobrisati neprimrene poruke Mi smo mislili da si ti pravoslavan pa ćeš biti dugotpeljiv i snishodljiv, ili smo se prevarili? Uvek smo svakom dopuštali da piše šta hoće i argumentima to opovrgavali ili opravdavali, do sada je sve tako bilo vrlo efikasno, e sad ako se tebi to ne dopada, široko ti polje. Ako već želiš nešto da poručiš, imaš opciju prijave, imaš privatene poruke i sl...nadam se da ti se ovo nepravoslavno ponašanje neće ponoviti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 Sajt je sve gori i gori što pokazuju i ova pisanja o inače divnoj temi. Sve se svelo na ulična prepucavanja u koja sam se uvukao i ja na žalost. Niko nije dublje dotakao divnu temu da je Bog postao čovek.Sajt na žalost propada i izmiče kontroli,jer nema više duhovnu podršku.Zaista je potreban duhovni nadzor ovde jer se tiče osetljivih teoloških pitanja.Ne mogu to laici sami da rade bez blagodati s više makar i oličene kroz formalni blagoslov Episkopa kakav je bio David,kojeg sada nema a sa njim ni blagodatnog pokrića.Postajete brisani prosto za svaki demonski i ludi uticaj odsvuda i sa svih strana. Искрено оче, на сајту сам од самог оснивања и искуство ми говори да апсолутно нисте у праву. Чак шта више, како је некада било ,а и тада смо имали благослов епископа, сада је мелем на рану. Ја заиста не знам чему оволико црнило код вас, набоји негативних емоција и сл? Мало, мало па направите неки испад, свештеник сте и треба да поведете рачуна како се понашате у јавности. w.a.mozart and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Puni ste mrznje,ODREKLI STE SE COVEKA,valjda ste sad zadovoljni. čoveka koji se odriče Duha Mironosica and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Mi smo mislili da si ti pravoslavan pa ćeš biti dugotpeljiv i snishodljiv, ili smo se prevarili? Uvek smo svakom dopuštali da piše šta hoće i argumentima to opovrgavali ili opravdavali, do sada je sve tako bilo vrlo efikasno, e sad ako se tebi to ne dopada, široko ti polje. Ako već želiš nešto da poručiš, imaš opciju prijave, imaš privatene poruke i sl...nadam se da ti se ovo nepravoslavno ponašanje neće ponoviti Sto se tice hriscanskog ponasanja samo nemoj ti bicanine da mi drzis predavanja , ko vas zupljane ne zna ,posebno vas bicane , skupo bi vas platio . Ajd u zdravlje moj hriscanine , nije meni ovde mesto zaista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Sto se tice hriscanskog ponasanja samo nemoj ti bicanine da mi drzis predavanja , ko vas zupljane ne zna ,posebno vas bicane , skupo bi vas platio . Ajd u zdravlje moj hriscanine , nije meni ovde mesto zaista Нити сам Бићанин, нити жупљанин а на овом сајту сам од оснивања, ваљда знам како ставри функционишу овде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука