Гости Guest Написано Децембар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Помаже Бог! Да ли неко зна где се могу пронаћи ови цртаћи: Стварање света Нојева барка Јосиф и његова браћа Прича о Мојсију Пророк Јосија и битка код Јерихона Самсон и Далила Давид и Голијат Краљица Јестира Данило међу лавовима Пророк Јона и кит Рођење Исуса Христа Васкрсење Исуса Христа Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Има на јутјубу, а и на другим местима на нету. Укуцај у гугл библијски цртаћи и добићеш резултате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Захваљујем на одговору. Прво сам и посегао за тим, а када нисам пронашао оно што ме интересује прибегао сам форуму Мени требају квалитетнији снимци за потребе вероучитеља у Новој Вароши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 На јутјубу су доста квалитетни снимци, с тим што мораш спајати делове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Цитат Помаже Бог! Да ли неко зна где се могу пронаћи ови цртаћи: Стварање света Нојева барка Јосиф и његова браћа Прича о Мојсију Пророк Јосија и битка код Јерихона Самсон и Далила Давид и Голијат Краљица Јестира Данило међу лавовима Пророк Јона и кит Рођење Исуса Христа Васкрсење Исуса Христа Хвала. www.rapidserbia.com ... problem je što su bez titlova i sinhronizacije, ali pošto su divx, možeš da dopišeš. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Скинуо сам са Јутјуба и просто сам одушевљен квалитетом. Хвала Александре. Што се тиче РапидСрбије, тамо ништа нисам успео да пронађем. У сваком случају хвала и Вама Мидраш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=xNzd6s1QcnY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука