Crveni Baron Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Otici ce u penziju i ziveti od rente... Отићи ће и ове будале, то је јасно, али не знам ни ко би уопште и могао да дође сад. Опозиција не постоји, оно мало чега има је подељено - елдепејци; двери и ДСС; демократе, шатро најјача опозициона партија, се нису опасуљиле од избора... Рано је да се размишља, али све су шансе да ће ови бити још један мандат, и то само због осталих. Ima jos jedna stvar, ko god da dodje sutra ili za 100 godina bice manje vise isto, podjednako kao sto se ni mi ne razlikujemo od nasih predhodnika. Imamo iste mane kao i oni tsko i politicari, dele iste mane kao i svuda. Kada se mi budemo promenili promenice se i politicari loje biramo. A do tada cemo imati vucice, cede, djindjice ili dacice... Sve dres do dresa... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Ja lepo kažem da nama treba okupacija. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Ma nek se nosi ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 ВУЧИЋ : ИМАМ МАРШАЛОВ ПЛАН ЗА СРБИЈУ! Maršal je vladao Srbijom skoro 36 godina i bilo je planova... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Не разумем како сте се надовезали на моју поруку, тако сам тупо збуњена. Да није можда комунизам вс капитализам? Ма јок. Опусти се. Маршалов говор се сам природно надовезао на онај који си поставила. Какав ВС. И једно ми друго води у јаму. Слепе су то идеологије, не виде човека и реалност. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Maršal je vladao Srbijom skoro 36 godina i bilo je planova... То јесте. И планови су се доста реализовали. А ови само мељу нешто а не ураде ништа. Лепо друг Тито каже да морају речи бити претворене у дела, а не само да ми речи користимо а дела заостају. 4chsmu1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 То јесте. И планови су се доста реализовали Nisu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Ма јок. Опусти се. Маршалов говор се сам природно надовезао на онај који си поставила. Какав ВС. И једно ми друго води у јаму. Слепе су то идеологије, не виде човека и реалност. Аха, природно, то је у реду, али оставили сте и текст, који нисам разумела у потпуности, па сам помислила да сте ми приписали нешто комунизма. Истина, на идеологију гледам као на кохерентан систем политичких или филозофских идеја, коначно, странке или партије, политички систем о томе како решити различите друштвене проблеме. Комунизам свакако води у јаму, а капиталисти ће увек дати најмање могуће раднику од оног што производи, да заради најмање могуће, радници морају да раде да би преживели, пошто морају да имају посао никада не постоји реална конкуренција за заједнички рад, капиталиста ће увек понудити мање од произведене вредности. Ако би морала да бирам била бих за монархију de jure и de facto сложено царство у смислу етнички, верски (и религијски), културно и /или политички и војно где су сви подређени Србији као ,,матичној" власти, а доминирајући град Крушевац. У ширем смислу Србија до Токија наследна монархија је најчешћи облик, не и једини, више европских монархија су од средњег века изборне монархије, и нисам за облик монархије попут вука драшковића, далеко било. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Nisu. Нису сви. Али ако се каже да ће тај мост, пруга, зграда, фабрика, повећање стандарда и плате, тринаеста плата, право на боловање... бити остварено, онда је и било. Нису као Динка говорили о иљаду еврића..па после нема ни трећина Ђоле. Или Слобине бајке о брзим пругама, Великој Србији... Постојала је одговорност за оно што се каже. Није све било као што се причало, али доста реченог се извршавало у пракси. Е сад, како и на који начин се извршавало... друга је тема. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Boze dragi, u kako lepom veku mi zivimo. Pazite samo ovu impresivnu masinu za gradnju pruge. Danas, ako ima volje, moguce je skockati infrastrukturu za, nasim precima, nezamislivo malo vremena... http://www.youtube.com/watch?v=T4aALRa9jjg I posle neki Mrkonjic ili Dinkic ili ko vec treba da nas ubedjuje kako je nemoguce napraviti put ili prugu i kako zu za to potrebne decenije... Тања1 and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Boze dragi, u kako lepom veku mi zivimo. Pazite samo ovu impresivnu masinu za gradnju pruge. Danas, ako ima volje, moguce je skockati infrastrukturu za, nasim precima, nezamislivo malo vremena... http://www.youtube.com/watch?v=T4aALRa9jjg I posle neki Mrkonjic ili Dinkic ili ko vec treba da nas ubedjuje kako je nemoguce napraviti put ili prugu i kako zu za to potrebne decenije... Jeste, samo da bi ovako postavljao prugu, kao lego kocke, treba prvo pripèremiti podlogu a to je trajalo kod nemaca recimo, nekoliko godin za prugu Minhen-nirnberg- berlin i naravno desetine milijardi evra,... a proces obezbedjivanja zemlje preko koje prelazi ta pruga je posebna prica ...kod vas libertarijanaca bi trajao verovatno nekoliko vekova bez nacionalizacija i slicnih stvari ... Top na snimlku je zavrsna faza kojoj predhode druge koje su puno dugotrajnije i teze i zahtevaju vise truda ... tako da kada obezbedis jedno dvadesetak miliajardi dolara, dogovoris sa seljacima oko prodaje zemlje, pripremis podlogu ...onda ce i Mrkonjic i Djindjic a i ja bez problema postaviti sine i pragove ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=T4aALRa9jjg I posle neki Mrkonjic ili Dinkic ili ko vec treba da nas ubedjuje kako je nemoguce napraviti put ili prugu i kako zu za to potrebne decenije... Оно што мене фасцинира је тимски рад и организација, свако ради свој посао (оно што зна и за шта се је оспособљено). Хвала за видео. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Samo neka roka Vuchko... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 tako da kada obezbedis jedno dvadesetak miliajardi dolara, dogovoris sa seljacima oko prodaje zemlje, pripremis podlogu ...onda ce i Mrkonjic i Djindjic a i ja bez problema postaviti sine i pragove ... Ту се ништа неће променити хиљадама година ако се није организовано и сложно, узалуд новац. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Ja lepo kažem da nama treba okupacija. Pa ukoliko se ne opametimo Nemacka krilatica o tome da je Srbin dobar sluga a los gospodar stoji na cvrstim temeljima cinjenica oko nas....nama treba srpski Bizmark.....ujedinitelj..onaj koji trazi ono sto nas spaja a ne da igra na razlikama.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука