Аурор Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Морам признати...захваљујући власти у Србији у свету се мења представа о нама...тренутно је комедија на репертоару. Некад је био трилер-хорор-научна фантастика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Некад је био трилер-хорор-научна фантастика. Биће боље...промениће они политичку платформу...само да скупе даске. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 zar Vucic nije prosle godine garantovao da ce do juna ove godine narko bos Saric biti u zatvoru? gde je sad Saric? nek prvo uradi sto je obecao pa nek onda daje nova obecanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Talk is cheap brother... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Морам признати...захваљујући власти у Србији у свету се мења представа о нама...тренутно је комедија на репертоару. Добар афоризам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Добар афоризам. Афоризам? Ја то озбиљно. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 zar Vucic nije prosle godine garantovao da ce do juna ove godine narko bos Saric biti u zatvoru? gde je sad Saric? nek prvo uradi sto je obecao pa nek onda daje nova obecanja. Поново тролујете само тако. Тема је Маршал Тито и стандард је далеко отишо 0110_hahaha http://www.youtube.com/watch?v=MNR99zrnYnM Grizzly Adams and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Нико нам неће рећи зашто је стандард отишао у к...али нема везе...слађе је кад се наслућује. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Тема је Маршал Тито и стандард је далеко отишо Ту када се говори о грешкама руководећеих људи, не мисли се на све. Али их има не мало. Јер и капиталисти морају бити одговорни за све и сада после комуњарства у изградњи капитализма. Њихова борба није престала. Неко време се било усталило мишљење, капиталисти сада, демократија, децентрализација... и неморају они.. тако.. да одговарају за будућност свог капитала. То је погрешно. Поново ми морамо стати на то, да капиталисти одговарају за будућност капитала, а ко ће други као не капиталисти..... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q2kdsckL1q0 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Ту када се говори о грешкама руководећеих људи, не мисли се на све. Али их има не мало. Јер и капиталисти морају бити одговорни за све и сада после комуњарства у изградњи капитализма. Њихова борба није престала. Неко време се било усталило мишљење, капиталисти сада, демократија, децентрализација... и неморају они.. тако.. да одговарају за будућност свог капитала. То је погрешно. Поново ми морамо стати на то, да капиталисти одговарају за будућност капитала, а ко ће други као не капиталисти..... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q2kdsckL1q0 Не разумем како сте се надовезали на моју поруку, тако сам тупо збуњена. Да није можда комунизам вс капитализам? Прво што не браним било коју идеологију и не припадам ниједној политичкој странци, тако не разумем и ово "поново ми". Моја порука односила се на троловање теме, тиме сам се прикључила на шаљив начин координишући цео садржај теме, тако да се нико не наљути. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
radanich Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Neko "nedobronameran" krstio je vučka baron MINHAUZEN.......vreme će pokazati dali je bio u pravu!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Neko "nedobronameran" krstio je vučka baron MINHAUZEN.......vreme će pokazati dali je bio u pravu!?dobro to za baronisanje jeste u redu ali dodao je i umetnicku vrednost u gestikulacijama a za to nekim glumcima trebaju godine... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Neko "nedobronameran" krstio je vučka baron MINHAUZEN.......vreme će pokazati dali je bio u pravu!? Вучко ће проћи као и претходна "врховна бића", зна он то и сам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Neko "nedobronameran" krstio je vučka baron MINHAUZEN.......vreme će pokazati dali je bio u pravu!? Вучко ће проћи као и претходна "врховна бића", зна он то и сам... Otici ce u penziju i ziveti od rente... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Otici ce u penziju i ziveti od rente... Отићи ће и ове будале, то је јасно, али не знам ни ко би уопште и могао да дође сад. Опозиција не постоји, оно мало чега има је подељено - елдепејци; двери и ДСС; демократе, шатро најјача опозициона партија, се нису опасуљиле од избора... Рано је да се размишља, али све су шансе да ће ови бити још један мандат, и то само због осталих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука