Jump to content

Вучић : Имам Маршалов план за Србију!

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Морам признати...захваљујући власти у Србији у свету се мења представа о нама...тренутно је комедија на репертоару.

Некад је био трилер-хорор-научна фантастика.

Подели на овим сајтовима

Некад је био трилер-хорор-научна фантастика.

Биће боље...промениће они политичку платформу...само да скупе даске.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Морам признати...захваљујући власти у Србији у свету се мења представа о нама...тренутно је комедија на репертоару.

Добар афоризам. :)

Подели на овим сајтовима

zar Vucic nije prosle godine garantovao da ce do juna ove godine narko bos Saric biti u zatvoru?

gde je sad Saric? nek prvo uradi sto je obecao pa nek onda daje nova obecanja. 

Поново тролујете само тако. Тема је Маршал Тито и стандард је далеко отишо 0110_hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=MNR99zrnYnM

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Тема је Маршал Тито и стандард је далеко отишо

Ту када се говори о грешкама руководећеих људи, не мисли се на све. Али их има не мало. Јер и капиталисти морају бити одговорни за све и сада после комуњарства у изградњи капитализма. Њихова борба није престала. Неко време се било усталило мишљење, капиталисти сада, демократија, децентрализација... и неморају они.. тако.. да одговарају за будућност свог капитала. То је погрешно. Поново ми морамо стати на то, да капиталисти одговарају за будућност капитала, а ко ће други као не капиталисти.....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q2kdsckL1q0

Подели на овим сајтовима

Ту када се говори о грешкама руководећеих људи, не мисли се на све. Али их има не мало. Јер и капиталисти морају бити одговорни за све и сада после комуњарства у изградњи капитализма. Њихова борба није престала. Неко време се било усталило мишљење, капиталисти сада, демократија, децентрализација... и неморају они.. тако.. да одговарају за будућност свог капитала. То је погрешно. Поново ми морамо стати на то, да капиталисти одговарају за будућност капитала, а ко ће други као не капиталисти.....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q2kdsckL1q0

Не разумем како сте се надовезали на моју поруку, тако сам тупо збуњена. Да није можда комунизам вс капитализам? Прво што не браним било коју идеологију  и не припадам ниједној политичкој странци, тако не разумем и ово "поново ми". Моја порука односила се на троловање теме, тиме сам се прикључила на шаљив начин координишући цео садржај теме, тако да се нико не наљути.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Neko "nedobronameran"  krstio je vučka baron MINHAUZEN.......vreme će pokazati dali je bio u pravu!?

dobro to za baronisanje jeste u redu ali dodao je i umetnicku vrednost u gestikulacijama a za to nekim glumcima trebaju godine...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Neko "nedobronameran" krstio je vučka baron MINHAUZEN.......vreme će pokazati dali je bio u pravu!?

Вучко ће проћи као и претходна "врховна бића", зна он то и сам...

Otici ce u penziju i ziveti od rente...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Otici ce u penziju i ziveti od rente...

Отићи ће и ове будале, то је јасно, али не знам ни ко би уопште и могао да дође сад. Опозиција не постоји, оно мало чега има је подељено - елдепејци; двери и ДСС; демократе, шатро најјача опозициона партија, се нису опасуљиле од избора...

Рано је да се размишља, али све су шансе да ће ови бити још један мандат, и то само због осталих.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...