Гости Guest Написано Август 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2013 POGLED DOLE: Otkrijte svoje poreklo po obliku stopalaLudi svet, 20:37, 15.08.2013.Autor: Vestinet 11 Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Na osnovu oblika stopala i veličine prstiju možete odrediti koji su vaši koreni i poreklo. Pogledajte u svoja stopala i otkrijte svoje poreklo. Društvenim mrežama već danima kruži zanimljiva fotografija. Naime, reč je o tome da na osnovu oblika stopala i veličine prstiju možete odrediti koji su vaši koreni i poreklo. Na fotografiji postoji 5 oblika stopala, odnosno 5 veličina prstiju koji su različite veličine. Izvor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Moji koreni su pod br. 3 a vi ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 исти облик имам само расна разлика између мене и тебе је као небо и земља, смешно је говорити да твоје словенске карактеристике имају ишта заједничко са мојим медитеранским Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2013 @@Жељко, hahaha posebna smo rasa pasa коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2013 hehehe da prenesem neke šaljive komentare ___________ zeki aaaaaaaaaaaaa,nemogu da verujem, pa ja nemam ni jedno, a obe noge mi se razlikuju,ko sam uopste ja???Dali sam lud ?!? fish'n'chips Ja sam grcko-rimski stil, imam dve leve noge i bangav sam. 0110_hahaha Neko iz Mase Ja nemam noge blax ja sam grcki a moj rodjeni brat rimski Саша Е па фали 6. Србско стопало.Мени су палац и прст до њега исти а остали су редом мањи. Ignjatije, коЖељ њацИ , Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Нешто између #1 и #2. Ал` ја сам Марсовац... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 1. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Arsenija, Драгана П. and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Потомак Котроманића и Немањића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Ја сам мало измењена гркиња...хехехехехехееееееееееее... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Zar vec nismo imali temu o ovome? Cini mi se kao da jesmo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2013 @@obi-wan, nemam pojma , nisam gledao - možda davno, davno... nisam primetio , ovo je nešto sveže od juče. Sad ću proveti, spojiću ako ima. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2013 @@мирођија, uvrnuta grčinja :1312_womens: Лидија Миленковић and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Грк! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука