Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 srBstvo je opasna bolest, leci se obrazovanjem Ti si se toliko opteretio da si zaboravio da pogledas unutar sebe i mirno kazes ja sam Srbin na bilo kom mestu planete. Ipak sam te dobro razumeo na onoj drugoj temi.... Ovo se zove samozakucavanje! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ja sam pripadnik po rodjenju a sada i po uverenju jednog naroda koji cini sa svim ostalim narodima celinu. Dakle ja sam pripadnik jednog naroda a ne dva ili tri kao sto su i ostali osim pojedinaca. Srpstvo cini ono sto Srbi nose u sebi. Tako da ga ti dozivljavas bas onako kako pishes. Srpstvo se moze sada naci u svakom pojedincu srbinu pa i tebi samo sto tebe opterecuje a mene NE. Ako te ne opterecuje to sto smo necivilizovani, neobrazovani i neosvesceni onda nisi nikakav patriota. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ja sam pripadnik po rodjenju a sada i po uverenju jednog naroda koji cini sa svim ostalim narodima celinu. Dakle ja sam pripadnik jednog naroda a ne dva ili tri kao sto su i ostali osim pojedinaca. Srpstvo cini ono sto Srbi nose u sebi. Tako da ga ti dozivljavas bas onako kako pishes. Srpstvo se moze sada naci u svakom pojedincu srbinu pa i tebi samo sto tebe opterecuje a mene NE. Da se ispravim ribarski... Dakle ja sam pripadnik jednog naroda kao sto su i ostali na svetu osim pojedinaca. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ti si se toliko opteretio da si zaboravio da pogledas unutar sebe i mirno kazes ja sam Srbin na bilo kom mestu planete. Ipak sam te dobro razumeo na onoj drugoj temi.... Ovo se zove samozakucavanje! Da, kazem Srbin sam bilo gde na planeti! Ne, nemam potrebu da izigravam patriJotu na stadionima i u guci. To ostavljam patriJotskim organizacijama i srBskoj omladini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Da, kazem Srbin sam bilo gde na planeti! Ne, nemam potrebu da izigravam patriotu na stadionima i u guci. To ostavljam patriJotskim organizacijama i srBskoj omladini.Ubi Ubi Ubi ustasu...to su vikali "patriote" A Srbin upokojeni patrijarh Pavle je u istom tom vremenu rekao: Da sam poslednji srbin i da moram da sacuvam to po cenu jednog ljudskog nevinog zivota ja srpstvo ne bi cuvao. Vidis koliko si se opteretio kad te pitam o tebi ti mi pricas usput i o drugima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Pa i nisu ti neki razlozi. Svi mogu da se podvedu pod "inat'. :P Није инат Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Sta je to sto cini taj komleksni pojam? Sta je to SRPSTVO i gde se danas moze naci? Колико имаш година и шта си по образовању, ако није тајна?. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Значи по годинама је да се упиш** од смеха по образовању да се зацениш до суза. Шалим се...озбиљно питам јер желим да му препоручим да прочита нешто ако жели потпун и исцрпан одговор на постављено питање, а такав је једино могућ кроз мало опширнији и подробнији опис неких ствари...ако је то питао из неког другог разлога, што је веома могуће ( и то ћу видети из одговора ако га будем добио), а не искрене заинетересованости, онда бих га замолио нешто друго. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Колико имаш година и шта си по образовању, ако није тајна?. 32, akademski umetnik. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 32, akademski umetnik. Одлично, братац...желео бих и волео бих да прочиташ једну књигу...да ли си читао ишта од Николаја Берђајева и ако јеси, шта си прочитао? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Значи по годинама је да се упиш** од смеха по образовању да се зацениш до суза. Шалим се...озбиљно питам јер желим да му препоручим да прочита нешто ако жели потпун и исцрпан одговор на постављено питање, а такав је једино могућ кроз мало опширнији и подробнији опис неких ствари...ако је то питао из неког другог разлога, што је веома могуће ( и то ћу видети из одговора ако га будем добио), а не искрене заинетересованости, онда бих га замолио нешто друго. Iskrena zainteresovanost. Spreman sam da procitam to sto zelis da mi posaljes samo pod uslovom da se ne poziva na istoriju i sveto srpsko ratovanje i naprednost srske civilizacije u odnosu na ceo univerzum 1300-te godine. Men zanima znacenje te reci danas jer nema te istorije koja moze da opravda bahatost, neprosvecenost i necivilizovanost danasnjih Srba. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Одлично, братац...желео бих и волео бих да прочиташ једну књигу...да ли си читао ишта од Николаја Берђајева и ако јеси, шта си прочитао? Jel nije problem (a a ko si i sam citao onda n vidim sto bi bio) da mi pre nego sto mi prosledis stivo, ti sam svojim recima objasnis ukratko kako mislis da to funkcionise? Preterano sam skeptican prema toma da ce covek koji je rodjen 1800 i neke da mi potvrdi velicanstvenost danasnje Srbije... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Јеси ли ишта читао, искрено говорећи, или не? Што ти треба толико дуго да ми одговориш? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 32, akademski umetnik. Kad mi neko kaze "umetnik" ja zamislim nesto ovako Одлично, братац...желео бих и волео бих да прочиташ једну књигу...да ли си читао ишта од Николаја Берђајева и ако јеси, шта сиa Ja sam video neke isecke i citate, zanimljivo to zvuci. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Јеси ли ишта читао, искрено говорећи, или не? Што ти треба толико дуго да ми одговориш? ja sam na moderaciji bratac... odgovorio sam odavno ali do admina je kada ce da mi odobre post... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука