Лидија Миленковић Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 .Nema osude.A sto se nas samih tice,pozvati smo da budemo svetlost scetu,so zemlji.....da ne obljutavimo.Uzmimo primer Apostola Pavla,kakva licnost,mac ,oganj,vatra-to je on. У праву си, али колико смо способни да разобличимо, а не осудим ???? Бојим се да сам још мнооого далеко од апостола Павла, нажалост. Мада, Бог зна да се трудим. Berkut је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 У праву си, али колико смо способни да разобличимо, а не осудим ???? Бојим се да сам још мнооого далеко од апостола Павла, нажалост. Мада, Бог зна да се трудим. Asta je osudjivanje?Svako razoblicavanje to nije.... Pa ako ne pokusamo da ga makar kopiramo u dellima,nikad necemo ni biti blizu Njegovih dela. Mi i ne mozemo biti kao Apostol Pavle,jedino ako nam se Gospod direktno ne javi kao njemu,Ko bi bio lud ,ne ostaviti svet a videti(razgovarati)Istinu.Lakse je bilo njemu,jer je on imao i cuda,i direktna obracanja..teze je nama,jer nas sve po nekad muci sumnja.Zato on ima velika dela,kao i Mojsije,kao i Noje....mi verujemo,oni su znali. Ta razlika i pravi razliku po delima.Makar ja tako razmisljam. :oke: Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 А што се времена тиче, предња или задња, ја друга немам. Ова ми је Господ дао. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 А што се времена тиче, предња или задња, ја друга немам. Ова ми је Господ дао. Lepo receno. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Asta je osudjivanje? Ево конкретно. Вероватно си видео да сам Отворила тему која има за циљ да помогне да се скупе средства за помоћ једном болесном детенцету. Не само што је био скоро никакав одзвив ( осим пар часних изузетака), него су људи избегавали да погледају ту тему, да прокоментаришу. Е сад оно са чим сам се ја борила - неверица, љутња, туга, разочараност. Неколико дана сам избегавала да долазим и да пишем на форуму. Разум ми каже да ја немам право да се љутим, да будем огорчена, ни разочарана, да свако има право на сопствене изборе и приоритете, али ми је било потребно време да послушам разум. Berkut је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Pa ne znam dal je osudjuvanje to sto si ljut(a) ili razocaran na nekog.I Hristos je bio ljut,kad je isterao trkovce iz hrama.Pa jos nekoliko puta. Ako kazem razocaran sam sto nisu pomogli detetu,to nije osuda,vec Istina.Ispada,da mi Hriscani smo najugrozeniji od svih,da nemamo prava na emocije.A nismo ni panj,da ne osecamo,a nismo ni zrtveni jarac za Azazela.I to ne bi bilo lose da se pokrene tema oko osude, ili sta je osudivanje.Cak i nasa zadnja dva posta mogu biti pocetak teme. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Nema sumnje ,ovo je to vreme.Ucestalost prirodnih katastofa,okrecenost ,tj okamenjost ljudkih srca,tehnoloska mogucnost zigosanja ljudi,apostasija.....ma sve jasno govori da idemo u susret 8 danu,mnogo brze nego sto mislimo. Sto volim ja vas sto citate Boziji um. Zavidim vasoj telepatskoj vezi sa Gospodom. Niko to ne zna, i svako ko prica da to zna opet ne zna. +1 osim vidljivih znakova ucestalih prirodnih katastrofa,tehnoloske mogucnosti porobljavanja coveka, Katastrofe nisu puno ucestalije nego nekad. Ne znam odakle ti taj podatak. Tehnoloske mogucnosti porobljavanja coveka su dostigle vrhunac onog trenutka kada je izmisljen kanap. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Sto volim ja vas sto citate Boziji um. Zavidim vasoj telepatskoj vezi sa Gospodom. I ja vas,sto pored ociju,(i djozluka) i dalje tumarete slepi. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 I ja vas,sto pored ociju,(i djozluka) i dalje tumarete slepi. Ne znam, ja ne znam da li su zadnja vremena, ne vidim, ne umem nemam ni znanja ni mogucnosti da tumacim komplikovane teoloske tekstove. Corav sam. Al znam da si i ti isto.. ali tebe nije sramota da pricas svasta po javnosti.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 @Milosavljevic Nisi dostojan da se nadmudrujem sa tobom..idem da pricam sa panjem,il kamenom. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 @Milosavljevic Nisi dostojan da se nadmudrujem sa tobom..idem da pricam sa panjiem,il kamenom. Panj i kamen su ionako tvoj intelektualni nivo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Panj i kamen su ionako tvoj intelektualni nivo. Naravno,biseru.... Zar niste čitali u pismu ovo: Kamen koji odbaciše zidari, onaj posta glava od ugla;(Mar.12,10) Ps. 118:22, Mt. 21:42, Lk. 20:17, Rim. 9:33, Ef. 2:20, 1 Pet. 2:7 Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Odlicna snimak za ovu temu moje preporuke. :good2: http://youtu.be/vzS4eudsksE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Je l moguce da ljudi koji su zavrsili bar osnovnu skolu ne znaju da vreme ne moze da se ubrza i da subjektivni osecaj blage veze nema. Crkva se izgleda pobratimila sa pseudonaukom i ostalim glupostima. Rusi koji su izmerili celicinu duse, dokazali znacaj molitve, dokazali zivot posle smrti, vreme koje ubrzava, kreacionizam... Onda ne treba da cudi sto vecina obrazovanih bezi od crkve ko djavo od krsta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Vecina obrazovanih bezi od crkve ko djavo od krsta?! A jel ti malo razmislis pre nego sto nesto napises? 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука