Јаков. Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=As3ujlmiGC8 Svakako da jeste, ali definitivno zaista puno ljudi misli ovako... Drugo, glas koji ide u pozadini (bez obzira na lošiji tonski zapis) ne može biti srpski. Opet verovatno nije ni nemački, već je neki hrvat, slovenac ili ko zna ko govorio tekst na srpskom. Срђан Шијакињић, Баба, Sudija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Istorijska vrednost ovog crtanog filma je Izuzetna,ali izuzetna. Hvala! Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 И увек су третирали народ као гомилу кретена... feeble је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Хрват говори. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Баш је занимљиво када се мало удубите и размислите о томе да слушате глас снимљен пре 70 година и гледате цртеже из времена када је Други рат био свакодневица и још релативно далеко од исхода... Занима ме исто колико је људи било у прилици да одгледа ово '43. у Србији. Исто је интересантно како они који су тада били окупатори и подјармљивачи играју на карту слободе када говоре о Азијатима и Литванцима... А нисам ни знао да се тада у Европи говорило о дешавањима на Пацифичком фронту толико, уз навијање за Јапанце. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Ево још мало ратне пропаганде из Другог светског рата. https://www.youtube.com/watch?v=KA6HHgJC5BE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука