Тања1 Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Sa 29 godina biće najmlađi član vlade... Lazar Krstić Najbolji Krstić radi u jednoj od najvećih svetskih konsultantskih firmi „Makinsi“, bio je student generacije na prestižnom univerzitetu Jejl; Kažnjen Među 5.000 kolega proglašen je za najperspektivnijeg, a Koštuničina vlada mu je 2005. oduzela stipendiju jer je dobio američku BEOGRAD - Naše gore list.Ministarstvo finansija biće ponuđeno dvadesetdevetogodišnjem diplomcu američkog univerziteta Jejl, Nišliji Lazaru Krstiću, saznaje Kurir.Želi da se vratiKrstić, koji trenutno radi u konsultantskoj firmi „Makinsi“, diplomirao je na matematici, etici, ekonomiji i politici kao jedan od najboljih studenata, koji je među 5.000 kolega proglašen najperspektivnijim. Član Mense, Lazar je dobitnik četiri najznačajnije nagrade iz oblasti matematike i političke ekonomije Jejla, čiju diplomu ima pet predsednika SAD, prethodnika Baraka Obame, kao mnogi senatori i većina vodećih ličnosti bezbednosnih struktura te zemlje.- Nisam hteo da se otuđim od svojih, od Niša i Srbije, ali nisam ni želeo da propustim šansu za kvalitetno obrazovanje... Politika je u SAD ekskluzivitet. Za mene nije jer me inače interesuje Evropa, naše mesto u EU, budućnost EU i budućnost Srbije... Promene kod nas, i kod pojedinca, i u društvu, treba da idu odozdo.Suština je da verujemo da mora da se radi da bi se stvari promenile. Da svako misli šta može da uradi na ispravan način. Verujem da je to moguće - govorio je Krstić i objašnjavao da većina naših diplomaca želi da se vrati u Srbiju:- Ali ovde uopšte nema sredstva, ne samo finansijskih već i tehničkih da se neko od njih bavi ozbiljnom naukom. Dakle, problem je što mi nemamo gde da se vratimo jer nemamo gde da radimo. Čim nam Srbija stvori te uslove, evo nas kod vas...Izgleda da su sad uslovi stvoreni.Nije zaboravio NišBudući ministar bivši je učenik niške Gimnazije „Bora Stanković“. Njegovog razrednog starešinu Vatroslavku Radovanović vest da je Krstiću ponuđena ministarska fotelja nimalo nije iznenadila.- Oduvek sam znala da će Lazar daleko doterati. Kad sam čula da mu se nudi ministarsko mesto, uopšte se nisam iznenadila jer on to zaslužuje. Bio je vukovac, sjajan matematičar, stalno je nagrađivan, znala sam da je pred njim sjajna karijera. Međutim, iako je veoma predan učenju, nikad nije zanemarivao društveni život. Pre mesec dana je bio u Nišu, slavili smo desetogodišnjicu mature, a pre povratka u Ameriku otišao je na more sa svojim drugovima - kaže za Kurir bivša razredna srpskog genijalca.Komentar Lazarevih roditelja na ovu vest nismo uspeli da dobijemo jer su na odmoru u inostranstvu, što nam je potvrdio njihov kum Branislav Medan.- Lazarevi roditelji su na odmoru u Francuskoj. Sigurno je da će ih ova vest obradovati kao što je i sve nas. Ja sam od Lazara tako nešto i očekivao. Doduše, mislio sam da će to biti kad bude malo stariji, međutim, kod njega je sve to išlo nekako ubrzano - rekao je Medan.Brzo primećen u školiKrstić je prvi put u Americi boravio 2001. godine kao učesnik „Srbija jut lideršip programa“, koji je sponzorisala američka vlada. Upisao se na Jejl u septembru 2003. godine kao jedan od hiljadu studenata.Tokom prve dve godine školovanja Lazar je osvojio četiri nagrade Departmana za matematiku, a univerzitet ga je nagradio putovanjima u Mađarsku i Nemačku, gde se bavio ekonomskim naukama i učio nemački jezik pored engleskog i francuskog, koje je već govorio. Извор http://www.kurir-info.rs/ponos-srbije-novi-ministar-finansija-je-nislija-lazar-krstic-clanak-932389 Sudija је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Да вас чујем: шта мислите о овом? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Ne mogu da ga procenim... jedino sto mi je zapalo za oko je "clan Mense", al opet, to mi nije dovoljno da procenim coveka... ali sta god ovi da urade rade na propast, jer se zna za koga rade i sta rade, i to se izgleda bas zaukavaju... ako je i posten, bice samo paravan, tj nece se nista ni pitati... ovi su opasni: http://www.vestinet.rs/srbija/dojce-vele-stros-kan-dolazi-kao-savetnik-u-srbiju-za-oblast-finansija http://trojka.rs/vesti/politika/ekskluzivno-otkrivamo-sinisa-mali-ministar-privrede http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9948:mali&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Драган Јашић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Super Samo jedan problem zar nemamo nekog ko nije junior menadzer ? Ovaj mlad covek zaradjuje malo ,i nije istina da se dijaspora vraca na poziv . Ukoliko se dijaspora vrati mi ostadosmo gladni jer od toga zivimo (7.8 milijardi eura koje je dijaspora unnela i poslal u Srbiju tokom2012) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 ovi su opasni Сачувај нас Боже ! Они ће тек да нас среде. Учени како да среде ствари деценијама, а они који их шаљу су још гори. Нема нама спаса са оваквим школовним криминалцима. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 .Ukoliko se dijaspora vrati mi ostadosmo gladni jer od toga zivimo (7.8 milijardi eura koje je dijaspora unnela i poslal u Srbiju tokom2012) Смањи куме,они сви заједно нису толико зарадили за годину дана... Скоро је на тв-у био округли сто са политичким аналитичарима , и тада чух нешто што много тога објашњава... Све ове наше "демократске" владе ,за сва могућа питања,везано за ову напаћену земљу, консултују се са страним амбасадорима,јер они су ти који се питају за све,ко ће владати, која колација странака, шта продати,шта градити,шта ће мо јести... Не постоји ни минимум националног интереса испод којег се не разговара, све владе су марионете запада, чији је коначни циљ да се призна косово... Тако мислим да је и овај клинац из истог лонца, научен и обучен да нам скрља ово мало што је остало... мирођија, Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Ovaj mlad covek zaradjuje malo Teško će biti da zarađuje malo ako je ovo tačno: Najbolji Krstić radi u jednoj od najvećih svetskih konsultantskih firmi „Makinsi“ Ignjatije, DYNABLASTER and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Pa ako se narod ne pokrene vec jednom razvalice nam i ovo malo sto je ostalo... nadam se samo da necemo cekati da izadjemo na ulice kad ostanemo bez gatja, pa tako gologuze da nas proglase za najvecu gay paradu ikad vidjenu lol cloudking је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 . Тако мислим да је и овај клинац из истог лонца, научен и обучен да нам скрља ово мало што је остало... Још оно мало сланине-то јес сувих костију, са дувара... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Deluje definitivno kao veliki potencijal i kapacitet. Mene malo brine njegovo iskustvo, narocito s obzirom u kakvu jazbinu upada, posto ovde ne vaze ni moralni ni zakonski propisi. Nisam sigurna da bih volela biti na njegovom mestu, ali svakako se nadamo najboljem Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 U stvari ovi na vlasti nema ni teoretske sanse da "dovedu" nekoga(nikoga oni ne dovode, nego slusaju svog master of puppets-a) ko ce raditi na dobrobit, nego rade iskljucivo po insktrukcijama neovavilonskih aspida, tako da, koga god da dovedu, taj je profi unistitelj... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Ако има поред генијалности макар зрно нишко-јужњачке склоности за пари-пари, ће се снађе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Momak je pametan , obrazovan, nadam se i posten ... videcemo rezultat njegovog rada..doduse tek za 5-10 godina ... Posle ce biti kasno i za radost i za tugu , sta god da bude bilo u pitanju ... Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 То је наш човек. Посебно обучен да буде економски убица и уништава националне економије. Немилосрдан. Суров. мирођија and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 То је наш човек. Посебно обучен да буде економски убица и уништава националне економије. Немилосрдан. Суров. Кад ће твоја обука бити завршена,да нам се вратиш... Dragi and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука