Jump to content

Да ли људима говорите ваше мишљење у очи или .....

Препоручена порука

Steta sto nisu pozvali mog druga Savicu da ucestvuje u istrazivanju ... Oberucke bi prihvatio ... Imao je nadimak "rubinov maneken"...

Манекен за вињак кажемо ми овде :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Можда не жели тако да свесно мисли. Можда то нису његове(наше) реалне жеље, али ипак је то оно што је дубоко сакривено, замаскирано у нама. Лично сам свашта рекао јако пијан, и свашта су ми рекле јако пијане особе. Неке изјаве су заиста биле подсвесне прљаве жеље и мисли, а неке сасвим супротно од тога. Али и једне и друге су у нама. Наше су на одређене начине. Нису дошле ко зна одакле. 

Зато верујем да јако пијани износимо оно што постоји у нама. Али да све то гадно не представља увек и наше личне скривене жеље. Али јесу у нама и ми смо због тога криви што су се наталожиле у нашим дубинама.

Ne, to nije nase, to je ubaceno sa strane. Ne znam jel mislimo na isto, ja pricam o ekstremnim slucajevima.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne, to nije nase, to je ubaceno sa strane. Ne znam jel mislimo na isto, ja pricam o ekstremnim slucajevima.

Није битно одакле је дошло у нас. Ми упијамо и добро и лоше. Али то упијено је у нама. Део је нас. Одређене мисли нису наше ни свесне нити подсвесне жеље или хтења, али су ипак у нама. Чак и демонске радње које испољавамо много лакше у пијаном стању су ипак ушле у нас захваљујући нама, нашј дозволи због слабости.

Грех није помисао која долази. Грех је када она постане мисао, реч и дело. За помисли не одговоарамо, али за остало да. Сами смо их допустили.

Надам се да ме конташ...

Подели на овим сајтовима

Није битно одакле је дошло у нас. Ми упијамо и добро и лоше. Али то упијено је у нама. Део је нас. Одређене мисли нису наше ни свесне нити подсвесне жеље или хтења, али су ипак у нама. Чак и демонске радње које испољавамо много лакше у пијаном стању су ипак ушле у нас захваљујући нама, нашј дозволи због слабости.

Грех није помисао која долази. Грех је када она постане мисао, реч и дело. За помисли не одговоарамо, али за остало да. Сами смо их допустили.

Надам се да ме конташ...

Kontam ja samo ti ne kontas, ne moze neko dibidus pijan da dopusta ili ne dopusta, o tome pricam od pocetka.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

U tim slucajevima obicnom pocnem sa "Mozda (citaj sigurno)  ces se uvrediti zbog ovoga sto cu ti reci ali.....  ",   a posle toga ko prezivi-pricace.  To u slucajevima kada vise ne mogu nesto da podnesem, ali isto tako kazem i kada imam lepo misljenje o nekome. Zasto da ne zna.

Подели на овим сајтовима

јаоо тешко ми је. Много ми је тешко да људима кажем шта мислим. Почео сам са вежбама скоро и... баш сам неки партибрејкер ако оћеш искрено. Ни сам нисам знао колико велики смарач могу да будем, али шта ћу... то сам ја  :stadaradim:

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Istina ne mora uvek da boli :) , nekad se ljudi zbune kad čuju ( vašu ) istinu koja je u savremenom svetu poznata kao kompliment

Npr vidite nekog ko je lep i kažete mu to u lice :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ја увек говорим истину, како год ми неко био окренут.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...