SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 A bas mi igra za albanske teroristicke zrtve .....idi pa ih vodi kuci i tesi ih...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Чим налазиш за сходно да одговараш на оваква питања нешто ту није како треба... Зашто ја нисам како треба ? Шта сам лоше урадио и одговорио ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Већ сам мислио да једини овако размишљам. Мрзим кад се невине жртве користе за политичке обрачуне Kako volite zloupotrebljavate zrtve to je nesto strasno... nije ona zrtva demokratskih bombica ona je zrtva bombi od strane zlocina ckog poduhvata kome je prethodilo mnogo toga sto je moglo da spreci taj poduhvat a da mi nismo nista uradili da se to spreci. Ona je nevina zrtva u politikama i ideologijama ludosti, koja je strana bacila bombu savrsheno je irelevatno jer isto tako postoje zrtve i kod Albanaca i kod Bosnjaka i kod Hrvata od strane naseg rezima. Pa da zloupotreba,zamisli da se kaze da je nato pobio 3000 (zvanicno a nezvanicno ko zna) ljudi,da je ubio dete na nosi. O tome treba da se ne prica,mi smo krivci sto nismo sprecili Racak i sto nismo dali da preoblace siptarske vojnike u civilnu odecu i eto svi smo mi u sustini krivi jer nismo shvatili da mozemo spreciti unapred pripremljen scenario. Svi mi smo ucestvovali u ubistvu Milice Rakic nato i amerika najmanje,a cak i da nisu oni neko bi to drugi,tako da nisu oni krivi puno.A mi smo zli ljudi koji koriste to da obracunavaju sa drugima i to onima koji su bacili bombe,bas smo strasni. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 У брак ваљда ступаш с неким у кога се заљубиш, кога заволиш, с ким желиш да проведеш живот. Какве сад ту има везе национална припадност? Just askin'. Ваљда човек бира у кога ће се заљубити и кога ће волети. Девојчице верују да то пада са неба тек тако. А да си живео у пограничним регионима за време рат(ов)а, видео би да има везе. Too much history, што неко рече. Мада, са друге стране, можда брачни другови различитих народа и народности могу да буду пример у ратним временима, али то је огроман подвиг. Немој погрешно да разумеш, немам ништа ни против једног народа. Али бреме историје је огромно. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dona Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Da stalno zivi u mojoj zemlji: svi -da Da zivi u mojoj zgradi, komsiluku Svi - zasto da ne Da bbude clan partije isto kao i vi Svi- neka Da bude nastavnik u skoli Svi -neka ako govore jezik kako treba Da mi bude sef na poslu Svi- ako ima respekta i dobro placa, sto da ne Da bude vazni rukovodeci u zemlji Svi - radije ne Da se druzim 's njim ko prijateljem Svi - da Da moja sestra stupi u brak Svi - da Da stupim u brak sa njim Svi - da Da primi krv.... Svi - da Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 У брак ваљда ступаш с неким у кога се заљубиш, кога заволиш, с ким желиш да проведеш живот. Какве сад ту има везе национална припадност? Just askin'. Ваљда човек бира у кога ће се заљубити и кога ће волети. Девојчице верују да то пада са неба тек тако. А да си живео у пограничним регионима за време рат(ов)а, видео би да има везе. Too much history, што неко рече. Мада, са друге стране, можда брачни другови различитих народа и народности могу да буду пример у ратним временима, али то је огроман подвиг. Немој погрешно да разумеш, немам ништа ни против једног народа. Али бреме историје је огромно. Ja ne znam da se to bira. Nekad možda neko i bira. Meni je s neba palo i ostalo je da biram da li ću da propustim šansu (jer nije Srpkinja npr.) ili da krenem u akciju. Ne interesuje me istorija, samo živ konretan čovek koji je predamnom. Ako ćemo prema istoriji da sudimo, ispalo bi da bi danas brakovi pola sveta sa Nemcima bili teško ostvarivi. Valjda treba da odrastemo već jednom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 A zlocinascki poduhvat su preduzele americke demokrate tako da mi nije jasno sta se ti tu koprcas koj moj?Ti nemas problem sa mnom vec sa istinom.... Nemam ja problme sa istinom. To sto ignorises sve cinjenice koje su ukljucene i prethodile tom poduhvatu. Ja ne pravdam poduhvat ali ga gledam iz svih uglova. Ignorises milosevicevo proterivanje albanaca i pokusaje pravljenja velike jugoslavije. Ignorises deset godina ludacke politike koji surise tom zlocinackom poduhvatu dali legitimitet od strane ostalih drzava. Sve to ignorises i sve na kraju svaljujes na zlocinacki poduhvat. Ja ne pravdam taj poduhvat, jako ga osudjujem ali sam svstan da treba osuditi josh nekog i josh neke ljude tu koji su pravili sranja u ime nase zemlje. Pa da zloupotreba,zamisli da se kaze da je nato pobio 3000 (zvanicno a nezvanicno ko zna) ljudi,da je ubio dete na nosi. Nije uopste problem u tome sta se kaze vec kako se kaze. Kao da je to nato uradio iz cista mira, bez 10 godina ludacke politike iza toga koji su tim ljudima dale neki legitimitet da gadjaju. I na kraju kaze se kao da je on centrirao to dete na nose. Kao da je imao za cilj da ubije jedno dete. I na kraju, ignorise se cinjenica da je tadasnja vlast Srbije parcijalno odgovorna za taj poduhvat. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Могао би да погледаш страницу америчке амбасаде у Србији и да видиш ту мржњу према било чему позитивном што се деси измђу две земље. Da znas da si u pravu. Evo na promer bombardpvanje, neki cak i taj gest dobre volje amerike prema nama osudjuju a oni su od nas napravili nuklearnu silu. Nekada nismo imali uranijuma a sada ga imamo kol'ko 'pces... Dobro, nije bas prva klasa ali nama je odlican... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Nekada nismo imali uranijuma a sada ga imamo kol'ko 'pces... Uranijum je lako nalaziv u prirodi. Ima ga svuda i koliko hoces u zemlji. Gresis i poredjenja kad pravis... ccc.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Nekada nismo imali uranijuma a sada ga imamo kol'ko 'pces... Dobro, nije bas prva klasa ali nama je odlican... Боље што су нам дали уранијума сиротана. Да поседујемо оног уранијума буржуја опет би морали од милости да нас бомбардују док га се не ослободимо, чисто да нам не шкоди. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 A bas mi igra za albanske teroristicke zrtve .....idi pa ih vodi kuci i tesi ih...... Nisu svi albanci teroristi. Sta su njihove zrtve manje zrtve od Srpskih zrtvi? Kada nato ubije dete to ne valja samo zato sto je to dete Srbin? A kada milosevicevi psi rata ubiju albansko dete to je u redu jer je ono dete albanskih terorista?! ZA mene je ubistvo deteta isto, ko god ga ucinio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Nemam ja problme sa istinom. To sto ignorises sve cinjenice koje su ukljucene i prethodile tom poduhvatu. Ja ne pravdam poduhvat ali ga gledam iz svih uglova. Ignorises milosevicevo proterivanje albanaca i pokusaje pravljenja velike jugoslavije. Ignorises deset godina ludacke politike koji surise tom zlocinackom poduhvatu dali legitimitet od strane ostalih drzava. Sve to ignorises i sve na kraju svaljujes na zlocinacki poduhvat. Decko zamolio bih te da ne lupetas......Milosevic pravio veliku jugoslaviju na Kosovu koja je deo Srbije? Sipatari ubijali policajce i gradjane i ti mi nesto tu pricas o necemu?Pa zena bre koja je radila autopsiju u racku je priznala da je morala da napravi takav lazan izvestaj da su navodno ubijeni civili jer je vrsen pririsak na nju..sedi jedan.....i ne brani zlocinacka goveda,,,,,, Sudija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Nisu svi albanci teroristi. Sta su njihove zrtve manje zrtve od Srpskih zrtvi? Kada nato ubije dete to ne valja samo zato sto je to dete Srbin? A kada milosevicevi psi rata ubiju albansko dete to je u redu jer je ono dete albanskih terorista?! ZA mene je ubistvo deteta isto, ko god ga ucinio. Ja pricam o teroristima koji su finasirani od strane istih ti demokrata i koji su ubacivani na Kosovo preko Prokleitija..ne pravi se tosha..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Decko zamolio bih te da ne lupetas......Milosevic pravio veliku jugoslaviju na Kosovu koja je deo Srbije? Sipatari ubijali policajce i gradjane i ti mi nesto tu pricas o necemu?Pa zena bre koja je radila autopsiju u racku je priznala da je morala da napravi takav lazan izvestaj da su navodno ubijeni civili jer je vrsen pririsak na nju..sedi jedan.....i ne brani zlocinacka goveda,,,,,, Pitaj malo nekog sa Kosova ko ce da bude iskreniji pa nek ti prica kako je Miloseviceva policija i vojska maltretirala Siptare na Kosovu. NAvescu ti jednan primer, zaustave zenu sa muzem(albance) pa joj podizu suknju sa puskama. Ne sporim ja da su Taci i njegova zlocinacka ekipa teski teroristi i da je Kosovo Srpsko. Ali sporim da je milosevicev rezim nevin u celoj prici i da je pokusao samo da zastiti Srpske interese. Ja pricam o teroristima koji su finasirani od strane istih ti demokrata i koji su ubacivani na Kosovo preko Prokleitija..ne pravi se tosha..... A ja ti pricam o hiljade i hiljade nevinih albanaca koje je isti takav manijak po imenu Slobodan Milosevic maltretirao sa svojim psima rata. I pitanje je koliko je to stvorilo tih terirosta. Amerika ih je mozda finasirala oruzijem ali ih je milosevic sigurno finasirao ljudskim resursima i mrznjom. Do 92 godine su i za ameriku oni bili teroristi, pitaj Milosevica zasto je su oni dobili podrsku u tom sukobu a ne on. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Milosavljevicu opet preterano kakis 0110_hahaha ajde vidi ima zabave na bazenima ovo ono, a pecanje jos bolje! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука