Arsenija Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Ja u daljini vidim Ajfelov toranj....sve roze predstavlja neko cveće zeleno to je neko drveće, plavo -jezera,.... 3 narandžaste tačke u sredini,to sam ja i 2 meni drage osobe...i mi prilazimo tornju..... Dok je zuto pas koga vodi braon vlasnik a narandžasto...to su neke klupice Zanima me šta drugi vide? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Pa mozda neki leptir,sa cudnim,spicastim krilima.. Inace ovo smo radili na likovnom,kad sam bio mali secam se Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Pa mozda neki leptir,sa cudnim,spicastim krilima.. Inace ovo smo radili na likovnom,kad sam bio mali secam se Dobro pogledaj.... Na šta te najviše asociraju šare.....,probaj da udješ u svaki detalj.... A,da...ovo smo zaista radili na likovnom...i bilo je vrh....uvek neki leptifići šarenih krila... P.s.Kada sam prvi put pogledala sliku,pomislila sam :"Gluposti...ništa važno"...onda sam lepo pogledala...učinilo mi se da vidim Ajfelovu kulu...i onda je došla asocijacija.... Pokušaj,pa šta bude....danas ili sutra nije važno.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Dobro pogledaj.... Na šta te najviše asociraju šare.....,probaj da udješ u svaki detalj.... A,da...ovo smo zaista radili na likovnom...i bilo je vrh....uvek neki leptifići šarenih krila... P.s.Kada sam prvi put pogledala sliku,pomislila sam :"Gluposti...ništa važno"...onda sam lepo pogledala...učinilo mi se da vidim Ajfelovu kulu...i onda je došla asocijacija.... Pokušaj,pa šta bude....danas ili sutra nije važno.... Jedino me je ovo gore i na prvi pogled asociralo na Ajfelovu kulu.Sada sam pronasao i nesto u crvenim i plavim sarama,a ostalo me ne asocira ni na sta. Mislim da bi iz ovoga neki dobar psiholog mogao svasta da izvuce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Мени ово личи на оне фотосе "како изгледају плућа пушача" :0102_laugh: него Ларо,јел можеш некако уклонити оне две јеленске лубање на зиду, не иду ми уз ову акустик рибу (бар да је у Хеаву фазону,па да разумем ) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Jedino me je ovo gore i na prvi pogled asociralo na Ajfelovu kulu.Sada sam pronasao i nesto u crvenim i plavim sarama,a ostalo me ne asocira ni na sta. Mislim da bi iz ovoga neki dobar psiholog mogao svasta da izvuce Nisam ja nikakav psiholog... ..a možda neki psiholog zaista i izvuče nešto "više"...ali jei to ništa,jer ne može da te "proceni" uživo....a i ta "procena pacijenta...to pomaže samo kod šizofrenije i narkomanije... Ovo je potpuno neozbiljna priča...i zato piši...i ne plaši se...da će neko da te "provali"....samo bih te zamolila da ne izmišljaš...i da budeš iskren. него Ларо,јел можеш некако уклонити оне две јеленске лубање на зиду, не иду ми уз ову акустик рибу (бар да је у Хеаву фазону,па да разумем ) Ne može...sve sam probala,ali ne ide. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 a i ta "procena pacijenta...to pomaže samo kod šizofrenije i narkomanije... Ovo je potpuno neozbiljna priča...i zato piši...i ne plaši se...da će neko da te "provali"... Au majko moja,jos ispade i da sam sizofrenicni narkoman Salim se...ma bre,4 ujutru,nocna smena...sad bi od belog zida video ko zna koju karakondzulu,necu ni da pokusavam 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Lovkreftove likove na gej paradi. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Au majko moja,jos ispade i da sam sizofrenicni narkoman Salim se...ma bre,4 ujutru,nocna smena...sad bi od belog zida video ko zna koju karakondzulu,necu ni da pokusavam možda je tako i bolje....kad se naspavaš....možda i progledaš....malo dublje u leptira.... :170fs799081: Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Близнакиње са кикицама у црвеним оделцима иду кроѕ ливаду према мосту на Ади. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Изгледа да сам овде најнепоетичнији Карлицу, две крабе, неке рибице, воден коњице 8086.gif Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Ja vidim lik coveka sa dugom crvenom kosom i zelenim brkovima ala Marko Kraljevic ... -Владимир- and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Мени ово личи на оне фотосе "како изгледају плућа пушача" :0102_laugh: него Ларо,јел можеш некако уклонити оне две јеленске лубање на зиду, не иду ми уз ову акустик рибу (бар да је у Хеаву фазону,па да разумем ) Pogledaj malo boje ... Ako se dobro zagledas videces da one lobanje lice na ajfelovu kulu a gitara na jezero ...a pragovi na vratu na klupe pored staze ... Potrudi se i pogledaj malo bolje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 anđeo kleči u lokvi i moli se. Njegova krila su polomljena, iz patrljaka koja su ostala teku dve reke...On nema oreol, umesto njega iznad glave mu se diže gust stub prašine koji se stvorio od njegovog pada. Njegova krila leže ispred njega. Cela priroda se skupila oko anđela, pomaže mu da napravi nova krila od lišća i cveća... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука