Maslacak_ Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 On 4. 3. 2016. at 10:05, Ћириличар рече У палачинкама са еурокремом и плазмом... Какве дроге, хероини, кокаини. Ово моје са палачинкама је зависност... Pancakes are love, pancakes are life... Ja te u potpunosti razumijem! To je i moja slabost! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Uživam u čitanju odgovora arhimandrita Save Janjića. Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Да .................а ја рецимо у одговорима Обија..........и наравно арх.Саве . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Уживам да читам Хумберта Хумберта (ека) екс Лепог, Парадоксологију... сад се зна све о мени Рапсоди, Paradoksologija and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Ево ја на пример када атерирам.......оно да мало одморим од виших стања Уживам у свим оним стварима у којима и други уживају............оно тебра ........волим све што воле млади...... Kaludjerovic Sreten, Paradoksologija and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 uživam u dobrom frapeu http://www.stvarukusa.rs/sites/default/files/styles/w400/public/culinary_term/frape.jpg Драшко, Данче*, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 On 4. 3. 2016. at 10:05, Kratos рече Niko ovde ne spomenu,el uživa neko u molitvi? Samo kad sam iskren... Sedim juče u crkvi, i dok gledam u fresku Hrista kako blagosilja, setih se iz neke besedice kako je jedan adventista (da ne pričam sad kako je došao dotle) došao prvi put u pravoslavni hram i seo i tako isto gledao, a njegov prijatelj, sveštenik (znam da su pre toga dosta razgovaralo o veri) prišao mu i pitao ga nešto, a ovaj (adventista) mu odgvara: gledam ja Njega, gleda On mene, lepo meni, lepo Njemu... Paradoksologija, Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 @Zero , da li si ti adventista ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 On 6. 3. 2016. at 17:33, Zero рече Samo kad sam iskren... Kako možeš da budeš neiskren u molitvi? Zero је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 On 4. 3. 2016. at 10:05, Kratos рече Niko ovde ne spomenu,el uživa neko u molitvi? Иван ♪♫ je pomenuo ,da uziva u bogosluzenjima Иван ♪♫, Paradoksologija and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Nisam vido Lapi. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 On 6. 3. 2016. at 17:37, Kratos рече Kako možeš da budeš neiskren u molitvi? U pravu si, onda mu to valjda i ne dođe molitva... Ne znam, nekad sam tvrd, ćutljiv po prirodi, možda sam pogrešio što sam forsirao sebe da budem drugačiji, šta znam... On 6. 3. 2016. at 17:36, Arsenija рече @Zero , da li si ti adventista ? Hehe, nisam, ja sam 'zamalo adventista' :P Šalim se, nisam, ali imam u porodici adventiste... Arsenija, Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 On 6. 3. 2016. at 17:49, Kratos рече Nisam vido Lapi. Па кад само женске гледаш по форуму, нормално да ти битне ствари промакну Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 On 7. 3. 2016. at 10:45, Иван ♪♫ рече Па кад само женске гледаш по форуму, нормално да ти битне ствари промакну Dekoncetriše me Lapi u ovom etno izdanju na avataru. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Eto ti sad pokrivena od grla do clanaka i opet je problem ccc Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука