Mini Mi Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Данче*, Ljubičasta and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Срђан Шијакињић and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Румунски титл али је бар тон оригиналан... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Давор73, Adelaida and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Moj drugar se bavi nekim uvrnutim pravcem elektronske muzike. Kada mi je pustio neke njegove stvari moja reakcija je bila gotovo identicna Давор73, Никола Поповић, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Ovo bih gledao iznova i iznova... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 GeniusAtWork and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Бата легенда. http://youtu.be/8VzBQZjGM6E Пг, Иван Ивковић, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 "Don't be afraid" Alegzandar and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Иван Ивковић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Adelaida, ВИЛМА, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
............. Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Drzavni posao je postao propast ziva, ovo je bila serija. Караконџула, GeniusAtWork and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Дуња, Пг, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука