Juan Valdez Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Na NIS-ovu pumpu po "big mek" IZVOR: TANJUG Beograd -- NIS i Mekdonalds su sklopili ugovor o saradnji i prvi "Mek" biće otvoren na NIS Petrol benzinskoj stanici "Zmaj 1" na izlazu iz Beograda na autoputu ka Zagrebu. Vrednost investicije u prvoj fazi iznosi gotovo 70 miliona dinara. Reč je o restoranu sa baštom i parkingom za putnička i teretna vozila, koji će se prostirati na 300 kvadratnih metara i biti otvoren 24 sata dnevno. Kako se navodi, potrošači će na toj benzinskoj stanici, najkasnije do kraja godine, moći da uživaju u autentičnim hamburgerima, čizburgerima, hrskavoj piletini, raznim salatama, ribi, voću i dezertima, po kojima je poznat taj svetski lanac. Na toj stanici, potrošačima su dostupni benzin i dizel evro kvaliteta, kao i širok izbor motornih ulja, robe široke potrošnje i savremeno opremljen kafe bar. Potpisani ugovor predstvlja prvi oblik saradnje izmedju Mek Donaldsa i neke od kompanija koja posluju u sklopu "Gaspromnjefta". Izvor: B92 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 I ako se meni to ne dopada, Mek Donalds je omiljena poslastica za dečurliju. Meni taj ukus ne odgovara, ali deca se rasturaju. Nijedno detinjstvo ne prođe bez stotinu rođendana u Mek Donaldima, uz omiljene šejkove, klovnove i velike mekove. Kada uđem u tržni centar u kojem jedan do drugog su desetak različitih restorana, najveća gužva je pred Mek Donaldsom. Pored njih su kineski restoran, italijanski, japanski, meksički, nemački, riblji, ... sa hranom kakva se samo u snovima može videti, a našem selji je jedino stalo do američke žvake. Jedino što mene teši, jeste jer mislim da su ovi naše Mek Donaldove pljeskavice mnogo kvalitetnije od onih američkih, što je samo po sebi nonsens, ali eto tako je. Voleo bih nekog tehnologa proizvodnje da ovo potvrdi... Znate za onog tipa što je hteo da se mesec dana hrani samo u Mek Donaldsu, pa je posle pet dana zaglavio u bolnici. Mislim da kod nas to ne bi moglo da se desi, jer se koristi kvalitetnije meso. Problem je naravno uvek u prženom krompiru, pitama i slatkišima, kao i sosovima koji idu uz pljeskavice, jer su oni veoma kalorični. Što se tiče same pljeskavice u Mek Donaldsu, ona je OK, mada je osećaj kao da se jede žvaka. Bolja je bilo koja druga pljeka sa ulice po ukusu... ali o ukusima se ne raspravlja kao što rekosmo. Inače što se tiče dogovora NIS-a i Mek Donaldsa to je OK. Tuga je kada se ide autoputem kroz Hrvatsku. Tamo bukvalno nema se zašto stati, ali čim se uđe u Sloveniju, to su veoma lepo sređene pumpe sa pratećim objektima u zelenoj boji (jedna francuska firma ako se ne varam). Dragi је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Jedino što mene teši, jeste jer mislim da su ovi naše Mek Donaldove pljeskavice mnogo kvalitetnije od onih američkih, što je samo po sebi nonsens, ali eto tako je. Voleo bih nekog tehnologa proizvodnje da ovo potvrdi... Znate za onog tipa što je hteo da se mesec dana hrani samo u Mek Donaldsu, pa je posle pet dana zaglavio u bolnici. Mislim da kod nas to ne bi moglo da se desi, jer se koristi kvalitetnije meso. Problem je naravno uvek u prženom krompiru, pitama i slatkišima, kao i sosovima koji idu uz pljeskavice, jer su oni veoma kalorični. Što se tiče same pljeskavice u Mek Donaldsu, ona je OK, mada je osećaj kao da se jede žvaka. Bolja je bilo koja druga pljeka sa ulice po ukusu... ali o ukusima se ne raspravlja kao što rekosmo. Иако никад не једем тамо, колико знам, Меково месо је 100% месо, за разлику од већине "домаћих" хамбургерија. Такође, чуо сам да су европски мекови много бољи од америчких. То би можда могао да потврди неко од ових наших светских путника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука