Broken Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Бај д веј...онај ваш Ирски монах је био обичан преварант. Не знам колико ти је узео за "пророчанство" ? obi-wan and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Lejdi Lara...gleda kroz Doublebreahtha...i čeka svoga princa koji je odjahao u daleka prostranstva neka...ali ona čeka,čeka....i zaobilazi Doublebreatha... Јадранка-Дервента, мирођија and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Dvore ženska te ruka uredjuje dok mač Istine nosimo i dvorac od grehova ljubomorno čuvamo. мирођија and keka је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Стижу пуне бачве да утоле жеђ Олимп, мирођија, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Где си Болдриче виле те набиле ! Сломио си женских срдаца колико и ја непријатељских лобања ! "Casti mi, cast mi uzdrhta kao da je nemam! Ali ono, istinu zbori moj gospodin, gori sam no letnja kisa iznenada! Dvanaest vojvodstava Galije goni me zbog zena!..." :31: (nasmeje se grohotom, i sede za trpezu zgrabiv kriglu u jednu a casu sa vinom u drugu ruku) Олимп, keka, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 (Boldrik se onda povuce na krace, jer morade odmah da skokne u grad, kod zlih kamatara, a cim se vrati nastavice dalje)... Лидија Миленковић, Broken, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Našeg Kralja nigde nema...njegova se oprema sprema... Al* takvog Kralja svet ne vide i ne sazna za velikoga roda takvog soja .....viteškoga kroja....O,veliko visočanstvo naše,gde nestaše reči vaše,da ohrabre srce naše..... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sEuhKRhrvRM#at=23 (Lejdi Lara pognute glave odlazi u svoje odaje da piše pismo svome voljenome princu) keka, obi-wan, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Našeg Kralja nigde nema...njegova se oprema sprema... Al* takvog Kralja svet ne vide i ne sazna za velikoga roda takvog soja .....viteškoga kroja....O,veliko visočanstvo naše,gde nestaše reči vaše,da ohrabre srce naše..... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sEuhKRhrvRM#at=23 (Lejdi Lara pognute glave odlazi u svoje odaje da piše pismo svome voljenome princu) Osedlaću konja i lično ću odneti pismo jer Zli čarobnjak je kupio poštu svu i svako pismo čita ispravlja ili baca. Милан М., мирођија, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Osedlaću konja i lično ću odneti pismo jer Zli čarobnjak je kupio poštu svu i svako pismo čita ispravlja ili baca. Vaše reči poslednja su nada moja... Osedlajte vašeg konja... Sakrićemo pismo moje...čirabnjak zao to je....ali neće naći pismo moje.. Ljubav mene pokreće...ješite samo pravo...i ne okrećite se nipošto ovamo... Jašite tamo....jašite kao prvo....a kad stignete,tražite jedno drvo....sa dve boje koje nosi plodove od dve vrste i pod njega ostavite moje što je....doći će neko...meni mio,lep i dobar kao soko....Rećite mu jasno,da nije kasno.... obi-wan, мирођија, Јадранка-Дервента and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 (Lejdi Lara pognute glave odlazi u svoje odaje da piše pismo svome voljenome princu) Na trenutak sam pomislio da je vaš "očekivani" istovremeno i naš kralj...ali sad mi je lakše. Kako bih ja veleo da pisati slova umem...pa da jade svoje na pergament metnem. мирођија and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Na trenutak sam pomislio da je vaš "očekivani" istovremeno i naš kralj...ali sad mi je lakše. Kako bih ja veleo da pisati slova umem...pa da jade svoje na pergament metnem. Ne,grešite hrabri Doublebreathe,Kralj meni je vrlo drag i mio.....nedorečena ostah i zbunih srce vaše...moju ljubav drugi ima.... Lakše vam je ali meni nije jar kralja našeg nestalo je....a to me brine,brine obi-wan, keka, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 ono sto vama mila moja činim porukom ovom svakoj ženi se divim. мирођија, obi-wan, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Ne,grešite hrabri Doublebreathe,Kralj meni je vrlo drag i mio.....nedorečena ostah i zbunih srce vaše...moju ljubav drugi ima.... Lakše vam je ali meni nije jar kralja našeg nestalo je....a to me brine,brine Lejdi, verujte mi, ne bi mu bio prvi put da zaluta ... pa da se zadrži. Da je put na koji je pošao bar malo opasan ja bih bio sa njim. Verovatno se zadržao na vašarima u Severnim zemljama ... ona njegova ( queen ) nema mere u kupovini. Олимп and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 ono sto vama mila moja činim porukom ovom svakoj ženi se divim. Čekaću vas sa svakim satom i moliću se da vas sreća prati... A sada idite,prijatelju hrabri....sedlajte konja....i ne mislite na me.Ja ću već i sama znati kako da opravdam putovanje vaše obi-wan, Олимп, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Na trenutak sam pomislio da je vaš "očekivani" istovremeno i naš kralj...ali sad mi je lakše. Kako bih ja veleo da pisati slova umem...pa da jade svoje na pergament metnem. Mora da je tako.... Ne treba da brinem.... Popiću čaj...možda mi onda bude lako.... U miru ostajte dragi Doublbreathe..... (Lejdi Lara se blago klanja i odlazi da popjije čaj...) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука