Jump to content

На којим сте све форумима учествовали?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 41
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости

I meni je ovo prvi forum na kome ucestvujem.Ranije nisam citala ama bas nijedan,a kamo li ucestvovala,sto zbog nedostatka vremena,sto zbog neadekvatnog interneta,a i nisu me narocito zanimali da vam posteno kazem.Na ovaj sam se registrovala jer je ovaj nas Alef bio skoro mesec dana toliko uporan da ovde dodjem i budem moderator,jos pre nego je forum proradio,da je mene prosto bilo sramota da vise odbijam.Dakle dosla sam iz ciste kurtoazije.Ali sam vas onda toliko zavolela,da kad ne stignem da svratim jedan ili vise dana,vi mi prosto nedostajete.

Подели на овим сајтовима

Samo na ovom.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

На овом и на Видовдану. На Верујем сам више био посматрач. На Психтусу сам пкушао да разговарам али су ме бановали. 0102_laugh (шта ћеш, комплекс пропалих студената теологије).

Подели на овим сајтовима

• Гости

...

Posto je nas dragi i cenjeni Alef veoma skroman,a mozda i zaboravan,ja moram nesto da vam kazem.On vec skoro citavu decenije unazad aktivno,savesno i odgovorno misionari na njivi Gospodnjoj zvanoj internet.Godinama se lavovski borio sa progoniteljima Hriscana na jednom forumu,pokusavajuci da im spasi duse.A i bio je vise nego aktivan na forumu Vidovdan. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

?? ???? ? ?? ?????????. ?? ??????? ??? ???? ??? ?????????. ?? ???????? ??? ?????? ?? ?????????? ??? ?? ?? ????????. :drugarstvo: (??? ???, ???????? ???????? ????????? ?????????).

Je li da da ti je ovde najlepse? 0102_laugh

?????? ??? ???? ??????? ???? ????. ? ??????? ?? ???? ???????? ??????. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

?? ???? ? ?? ?????????. ?? ??????? ??? ???? ??? ?????????. ?? ???????? ??? ?????? ?? ?????????? ??? ?? ?? ????????. :drugarstvo: (??? ???, ???????? ???????? ????????? ?????????).

Je li da da ti je ovde najlepse? 0102_laugh

?????? ??? ???? ??????? ???? ????. ? ??????? ?? ???? ???????? ??????. 0409_feel

??,??? ??? ????? ????  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

На многим сам форумима учествовао био сам и на БСН- форуму давно то беше.  :smiley:

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...