Гости Guest Alefshin Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Serbian cafe Cafe del montenegro Forum.hr Tolerancija.org Biblioteka Sveti Naum Pouke.org 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 jedino na ovome i Krizu Zivota Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Vi ste mi prvi forum!!! 0104_cheesy Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 I meni je ovo prvi forum na kome ucestvujem.Ranije nisam citala ama bas nijedan,a kamo li ucestvovala,sto zbog nedostatka vremena,sto zbog neadekvatnog interneta,a i nisu me narocito zanimali da vam posteno kazem.Na ovaj sam se registrovala jer je ovaj nas Alef bio skoro mesec dana toliko uporan da ovde dodjem i budem moderator,jos pre nego je forum proradio,da je mene prosto bilo sramota da vise odbijam.Dakle dosla sam iz ciste kurtoazije.Ali sam vas onda toliko zavolela,da kad ne stignem da svratim jedan ili vise dana,vi mi prosto nedostajete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Samo na ovom. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 На овом и на Видовдану. На Верујем сам више био посматрач. На Психтусу сам пкушао да разговарам али су ме бановали. 0102_laugh (шта ћеш, комплекс пропалих студената теологије). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Раније сам ишао на верујем,сада повремено на криж живота ,а на овом по цео дан 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ... Posto je nas dragi i cenjeni Alef veoma skroman,a mozda i zaboravan,ja moram nesto da vam kazem.On vec skoro citavu decenije unazad aktivno,savesno i odgovorno misionari na njivi Gospodnjoj zvanoj internet.Godinama se lavovski borio sa progoniteljima Hriscana na jednom forumu,pokusavajuci da im spasi duse.A i bio je vise nego aktivan na forumu Vidovdan. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ???? ? ?? ?????????. ?? ??????? ??? ???? ??? ?????????. ?? ???????? ??? ?????? ?? ?????????? ??? ?? ?? ????????. (??? ???, ???????? ???????? ????????? ?????????). Je li da da ti je ovde najlepse? 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ???? ? ?? ?????????. ?? ??????? ??? ???? ??? ?????????. ?? ???????? ??? ?????? ?? ?????????? ??? ?? ?? ????????. (??? ???, ???????? ???????? ????????? ?????????). Je li da da ti je ovde najlepse? 0102_laugh ?????? ??? ???? ??????? ???? ????. ? ??????? ?? ???? ???????? ??????. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ???? ? ?? ?????????. ?? ??????? ??? ???? ??? ?????????. ?? ???????? ??? ?????? ?? ?????????? ??? ?? ?? ????????. (??? ???, ???????? ???????? ????????? ?????????). Je li da da ti je ovde najlepse? 0102_laugh ?????? ??? ???? ??????? ???? ????. ? ??????? ?? ???? ???????? ??????. 0409_feel ??,??? ??? ????? ???? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 I ja se ovde divno osecam.I imam osecaj da neke ljude poznajem citav zivot.Bas su mi se podvukli pod kozu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Grom Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 teskog li pitanja al pokusacu svih da se setim klapklap Forum Pravoslavlje Veryjem BSN Bogotrazitelj Vidovdan Sozeb forym gazimestan ihtus da skratim pricu, na svim sam ucestvovo. sta cu kad volim da budem u toku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 На многим сам форумима учествовао био сам и на БСН- форуму давно то беше. :smiley: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука