SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 0110_hahaha pa Miskovic ti je upravo produkt liberalizacije.....a to lobiranje je legalizovana korupcija.....smejurija koliko ste zaslepljeni..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:10, SHADOWS OF THE LIGHT рече 0110_hahaha pa Miskovic ti je upravo produkt liberalizacije..........smejurija koliko ste zaslepljeni..... Jedina smejurija je koliko si ti neobrazovan. Miskovic bogacenje je produkt monopola i njegove funkcionerske pozicije u vladi - nikakve veze sa libelarizmom nema. U libelarizmu on bi propao, libelarizam u Srbiji ne postoji. Srbija je "centristicka'. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 A cemu prica vise? Milosavljevicu rekao si da si ateista postao da te neko ne bi svrstavao medju vernike koji misle drugacije od tebe. To je toliko bezlicno,jadno,povrsno i skroz u skladu sa onim sto si rekao da ti ne mozes biti protiv parade jer si protiv onih koji se protive toj paradi. Sara sa druge strane kaze da je za mir i toleranciju i da bi premlatila sve koji misle drugacije od onoga kako ona misli da je ispravno,da bi onda svi mogli uzivati u miru i toleranciji. Ovo ko da je skrivena kamera,a svi ostali kao da vode ozbiljnu raspravu da bi bilo teze provaliti. Prosto neverovatno kakvi stavovi i kakve izjave i sad svi trebaju da zazmure na to i kao vode iole normalnu diskusiju,o eu,natou,gej paradi,sektama...ma sve u redu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Цитат A cemu prica vise? Milosavljevicu rekao si da si ateista postao da te neko ne bi svrstavao medju vernike koji misle drugacije od tebe. To je toliko bezlicno,jadno i skroz u skladu sa onim sto si rekao da si protiv parade ali da ne mozes biti jer nisi na strani onih koji su protiv. Ne, nisam to rekao. Jedina jadna i bedna stvar jesu svi ti silni strawmanovi koje mi pravis i ti napadi ad hominem koje konstatno koristis. Ne bih dalje diskutovao sa tobom jer pokazujes visoke odlike bezobrazluka u diskusiji sa mnom. Dovidjence. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:16, Милосављевић рече Jedina smejurija je koliko si ti neobrazovan. Miskovic bogacenje je produkt monopola i njegove funkcionerske pozicije u vladi - nikakve veze sa libelarizmom nema. U libelarizmu on bi propao, libelarizam u Srbiji ne postoji. Srbija je "centristicka'. Koju funkciju je Miskovic imao u vladi?Sta bulaznis ti covece?Covek je samo dobro izlobirao svoju poziciju.....cilj liberalnog privrednika upravo i jeste to monopol..i osvajanje trzista....ne mogu da ti crtam osnovne stvari..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:08, Ignjatije рече @, Разумем ја тебе. Само ми није јасно зашто би се светски моћници залагали за све то што ти пишеш ако то не би било у њиховој служби светске доминације ? Који се то светски моћници залажу за ово што ја пишем? Колико видим сви се они залажу за супротно. On 28. 7. 2013. at 13:08, Ignjatije рече Јаке државе не би никако довеле до светске владе јер нико није луд да дели власт са другим и своје двориште да даје другоме на располагање и слободну шетњу. СрБски домаћини то барем не раде. А ни амерички колико ми је познато. Грешиш - политичари ће урадити било шта да ојачају своју власт. Удруживање у "светску државу" им управо омогућава већу власт. Где би Едвард Сноуден могао да побегне и затражи азил ако имамо једну светску владу? Где би људи могли да се преселе ако им се не свиђа власт? Где би фирме могле да се преместе ако им се не свиђа стопа пореза? Значи светска влада и те како одговара политичарима и повећава им власт. И немој да мешаш политичаре са домаћинима. То су сасвим супротни појмови. On 28. 7. 2013. at 13:08, Ignjatije рече Мислио сам да си за улазак Србије у ЕУ и НАТО. Како сада ниси :.mislise. Или ниси али то сматраш за тренутно најбоље решење ? Боже сачувај. Најсрећнији би био да и ЕУ и НАТО пропадну и никад се не врате. On 28. 7. 2013. at 13:08, Ignjatije рече Да ли је модел постојања и функционисања САД-а по теби прихватљив за цео свет ? Оваква каква је сад - ни у лудилу. Оснивачи САД имали су неке добре идеје о којима би сви требало да науче и размисле, али су се они данас углавном од тога удаљили. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Цитат Ja ti ovo pricam kao bivsi ateista i neko ko je otisao od crkve upravo zbog takvih stavova koje imaju tipovi kao ti. Vi "tvrdi" pravoslavci. Mislio sam da je to stav Crkve i jednostavno nisam zeleo da budem doe takve zajednice. To u stvari nije napisano i mi nismo procitali,kao i ono za paradu. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:24, SHADOWS OF THE LIGHT рече Koju funkciju je Miskovic imao u vladi?Sta bulaznis ti covece?Covek je samo dobro izlobirao svoju poziciju.....cilj liberalnog privrednika upravo i jeste to monopol..i osvajanje trzista....ne mogu da ti crtam osnovne stvari..... Мишковић је бре био најбољи другар са Милошевићем, а и са овима касније. Његов монопол заснива се на државној сили која му је монопол омогућила. Циљ нормалног привредника је да направи добар производ и тако освоји тржиште, а не да му политиканти дају привилегије. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Милоше, то што приговараш Младену је баш онако, да извинеш, педерски... Ако неко промени мишљење, то значи да мисли. Ко не мења мишљење или је Свезнајући или не мисли. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:24, SHADOWS OF THE LIGHT рече cilj liberalnog privrednika upravo i jeste to monopol..i osvajanje trzista....ne mogu da ti crtam osnovne stvari..... Toliko si neobrazovan da boli. Libelarno trziste je slobodno trziste i anti je monopolsko. Ako imas monopol nemas libelarizam. Цитат Koju funkciju je Miskovic imao u vladi? Toliko si neobrazovan da me sve boli na tvoj racun. Мирослав Мишковић је рођен у селу Бошњане код Варварина, од оца Ђорђа и мајке Вере,[1] где је завршио средњу економску школу пре пресељења у Београд и дипломирања на Економском факултету у Крагујевцу 1971. године. Радио је у Југобанци и Трајалу из Крушевца до 1977, да би отишао у Хемијску индустрију Жупа где је прво био директор финасијског сектора, а затим потпредседник Пословодног одбора за финансије, да би постао генерални директор компаније 17. јануара 1987. године. На тој позицији је остао до 31. децембра 1989, када је изабран за потпредседника Извршног већа СР Србије, али је ту функцију вршио само шест месеци. A na delti se obogatio odma posle toga, od 90-te do 2000te, visoki je bio kotiran u sociajlistickim partijama preko kojih je drzao monopol oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:29, Стева Ченејац рече Милоше, то што приговараш Младену је баш онако, да извинеш, педерски... Ако неко промени мишљење, то значи да мисли. Ко не мења мишљење или је Свезнајући или не мисли. i ovo je malo... ne govori zbog toga sto je promenio misljenje nego govori zbog CEGA je promenio misljenje. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:29, Стева Ченејац рече Милоше, то што приговараш Младену је баш онако, да извинеш, педерски... Cak nisam ni to napisao nego on vadi iz konteksta pravi strawmana i od toga adhominem. Цитат ne govori zbog toga sto je promenio misljenje nego govori zbog CEGA je promenio misljenje. Promenio sam misljenje zbog tipova kao sto ste ti i Milos, mislio sam da je vase misljenje ucenje nase relegije. Ne vidim sta je tu problem? Fala Bogu vasa misljenja povodom ovih tema o kojim diskutujemo su samo vasa misljenja. Sa Hristom veze nemaju, pa mogu slobodno da verujem u Hrista. Nije njegovo ucenje da ne treba da imamo osnovna gradjanska prava, vec neko tvoje lichno. Nije njegovo ucenje da ne treba da bude socijalizma vec tvoje neko lichno. Nije njegovo ucenje da drzava treba da bude blago fasisticka, vec tvoje neko lichno. To sto se ti i Milos krijete iza njega kada predstavlajte vasa licna misljanje koja nemaju veze sa Hristosom to je ono sto skodi crkvi ponajvise i tera ljude od nje. Kada vasa misljenja predstavljate kao Hristosovo ucenje. I to sam ja Milosu pokushao na jedan bratski nacin da objasnim a on je to iskoristio na najpederskiji moguci. Neka mu je na casti a i tebi, ni ti nisi nista bolji. Cisto da ti objasnim kad se vec mesas i slihtas. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:29, Стева Ченејац рече Милоше, то што приговараш Младену је баш онако, да извинеш, педерски... Ако неко промени мишљење, то значи да мисли. Ко не мења мишљење или је Свезнајући или не мисли. Covece,mi ovde pricamo nekim stvarima nase vere,dubini,sirini. A on kaze da je ateista postao jer nije hteo da ga neko treci hteo poistoveti sa nekim iz crkve ko ne misli kao on. Pritom je pre par dana izneo da on ne moze biti protiv parade homoseksualaca,jer ne zeli da ga neko svrsta medju one koji su isto protiv. I to je pederski? Pa o ovome treba da pricamo u sustinskoj stvari,a povrsnosti ljudi. To nije dokaz da neko misli,nego koliko je taj neko povrsan i kao takav ne moze se sa njim normalno diskutovati o bilo kojoj dubini neke stvari. Taj ce normalno vaditi tekstove iz crne hronike i lepiti kao etiketu na one koji ne misle isto kao on,kao sto je juce radio. Ako je to dokaz razmisljanja i neke zrelosti,onda ne znam o cemu mi pricamo. Ja ne vadim iz konktesta jer sam citirao celu misao i recenicu. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:31, Милосављевић рече Toliko si neobrazovan da boli. Libelarno trziste je slobodno trziste i anti je monopolsko. Ako imas monopol nemas libelarizam. Toliko si neobrazovan da me sve boli na tvoj racun. Мирослав Мишковић је рођен у селу Бошњане код Варварина, од оца Ђорђа и мајке Вере,[1] где је завршио средњу економску школу пре пресељења у Београд и дипломирања на Економском факултету у Крагујевцу 1971. године. Радио је у Југобанци и Трајалу из Крушевца до 1977, да би отишао у Хемијску индустрију Жупа где је прво био директор финасијског сектора, а затим потпредседник Пословодног одбора за финансије, да би постао генерални директор компаније 17. јануара 1987. године. На тој позицији је остао до 31. децембра 1989, када је изабран за потпредседника Извршног већа СР Србије, али је ту функцију вршио само шест месеци. A na delti se obogatio odma posle toga, od 90-te do 2000te, visoki je bio kotiran u sociajlistickim partijama preko kojih je drzao monopol hemijska industrija zupa.....vlada..... 0110_hahaha nemas pojma ti decace....liberalni kapitalizam je divljanje krupnih kapitalista koji svojem novcem kupuju institucije sistema koje stvara politicka elita koju isti ti liberalni mesetari finasiraju.....svi ti funkcioneri su samo lobisti krupnog kapitala.....i onda ti propisu standarde koji kostaju boga oca i onda si ti slobodan da trgujes....ali onako kako ti mi crtamo....ti brate il si naivan toliko....ili si tezak idealista....koji zivi u oblacima..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 On 28. 7. 2013. at 13:37, Милосављевић рече Promenio sam misljenje zbog tipova kao sto ste ti i Milos, mislio sam da je vase misljenje ucenje nase relegije. Ne vidim sta je tu problem? Fala Bogu vasa misljenja povodom ovih tema o kojim diskutujemo su samo vasa misljenja. Znaci ti vernik postajes ili prestajes da bude u zavisnosti kakvi su stavovi odredjenih ljudi ili da li mislis da su oni vecinski ili manjinski zastupljeni unutar crkve? Ti dakle da sad postoji neko vecinsko razmisljanje o necemu sto se tebi ne dopada automatski bi odmah postao ateista sve dok tvoj stav ne bude presao iz manjine u vecinu. Gde je tu Bog,gde je tu vera? Nije ni cudo sto pises o crkvi kao organizaciji,jer pokazujes da je ti fakticki tretiras kao jednu obicnu stranku i opet ponavljam koja dalje prica? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука