Jump to content

"Пинк Православље" и "пинк Православци"

Препоручена порука

a možda i mazohizam jednih i sadizam drugih

čista perverzija

Tako ce im goreti svetje i jednima i drugima sa naoruzanim jezikom neugasivog plamena i takva ce biti svaka parada.

Ovde neki ne vide spasenje dushe. Strano im je ne postoji taj deo u ustavu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Твоје дупе је твоја ствар. Ако те неко у`вати за дупе ти га брани.

Moj zivot je moja stvar,isto kao i moje okruzenje.

Ма ви не капирате да ја уопште не пишем о хомосексуалности и гресима...

Кажем само једну ствар - моју породицу нико неће да дира, док сам жив и док имам муниције. Тачка.

Да ли смо изашли на црквену литију, да се прошетамо или на стрејт параду, то уопште није битно.

А како ја васпитавам своје дете није твоја ствар. Гледај како васпитаваш своју децу.

A o cemu ti pises,ako pises da ces braniti sina koji ce biti peskir.Samim tim ti vise ne branis porodicu,vec upravo udaras na porodicu dozvoljavajuci rasprotiranje Sodomije.Ne branis ni Boga,cak ni sebe,jer vise nisi ni svoj ukoliko branis bolest samo ako je ona deo tvog okruzenja i ti se osecas njenim delom.U tom momentu ti prestajes biti zastitnik,vec poistajes inficiran..To me asocira na coveka koji nece lek protiv gangrene,a pri tom se pravda da brani ruku.

Vidis kako si ti dvolican,ti bi da upotrebis oruzje,ako ti neko cokulari sina.A normalni ljudi ne smeju ni da cokulare infektivne.I sad su kanibali oni normalni,a ti koji bi ubio,ti si normalan?Kkakav flesh,titluje mi komp!

Ako vec imas to oruzje ,nauci sina da puca,umesto sto drzi barbiku.

Svidja mi ratnicki stav,i to cu da postujem,Al necu jedan stava ,znas i sam koji.

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Uh kako ljigava poruka pogotovo deo koji se odnosi na decu.

Suzdrzacu se u komunikaciji sa tobom jer bratska nije.

Ма немој... А "братска" је комуникација кад неко прети како ће "већина" да те разбије од батина и да си га "угасио". Без обзира под којим условима.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма немој... А "братска" је комуникација кад неко прети како ће "већина" да те разбије од батина и да си га "угасио". Без обзира под којим условима.

Nisam ja preteo,vec napisao kako vecina ljudi razmislja u Srbiji.Cak i na Balkanu.

Ako neko preti to si ti,stalno spominjes nekakvo oruzje i krvoprolice.....

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

I ti sebe nazivas pravoslavcem

Evo jos jednog primera kako se teraju ljudi iz crkve. Namerno i svesno - ako se ne slazes sa mnom po pitanju mog politickog stava - ti nisi pravoslavac.

I onda se cude sto nisam jedno vreme verovao u boga? Nepokolebiva vera? Kada mi neko kaze da se taj bog kog oni predstavljaju zalaze za ovo, ispred mene da se stvori ne bih verovao u njega. Taj Bog onda ne bi bio ljubav nego mrznja. 

Svasta. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Evo jos jednog primera kako se teraju ljudi iz crkve. Namerno i svesno - ako se ne slazes sa mnom po pitanju mog politickog stava - ti nisi pravoslavac.

Preletac,ajd vidi iza coska jesam tamo,pa se javi.Usput svrati do biblioteke,nadji curu i promeni boju.

Подели на овим сајтовима

Moj zivot je moja stvar,isto kao i moje okruzenje.

A o cemu ti pises,ako pises da ces braniti sina koji ce biti peskir.Samim tim ti vise ne branis porodicu,vec upravo udaras na porodicu dozvoljavajuci rasprotiranje Sodomije.Ne branis ni Boga,cak ni sebe,jer vise nisi ni svoj ukoliko branis bolest samo ako je ona deo tvog okruzenja i ti se osecas njenim delom.U tom momentu ti prestajes biti zastitnik,vec poistajes inficiran..To me asocira na coveka koji nece lek protiv gangrene,a pri tom se pravda da brani ruku.

Vidis kako si ti dvolican,ti bi da upotrebis oruzje,ako ti neko cokulari sina.A normalni ljudi ne smeju ni da cokulare infektivne.I sad su kanibali oni normalni,a ti koji bi ubio,ti si normalan?Kkakav flesh,titluje mi komp!

Ako vec imas to oruzje ,nauci sina da puca,umesto sto drzi barbiku.

Svidja mi ratnicki stav,i to cu da postujem,Al necu jedan stava ,znas i sam koji.

Мож` ти да подржаваш и не подржаваш шта год `оћеш. Али "цокуларење" не долази у обзир. Силу можеш да употребиш само у самоодбрани, ако те неко нападне. То што неког сматраш "инфицираним" не може да буде оправдање за насиље.

Нити је људски, нити је хришћански. Не знам уопште што се уопште позивате на хришћанство кад је оно сасвим супротно од ваших уверења. Имате бре ислам, идите тамо ће вам бити супер.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nisam ja preteo,vec napisao kako vecina ljudi razmislja u Srbiji.Cak i na Balkanu.

Ako neko preti to si ti,stalno spominjes nekakvo oruzje i krvoprolice.....

Шта ме брига како размишљају, тј. не размишљају. То је њихов проблем.

А ја се ето усуђујем да се браним... Како сам само безобразан...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

U tom momentu ti prestajes biti zastitnik,vec poistajes inficiran

Хомосексуалност се не може пренети са човека на човека. Као ни хетеросексуалност. Нити било која друга -сексуалност. Или мислиш другачије? И ако мислиш, због чега, не пада ми анпемт ниједан аргумент који би подржао такво уверење...

Звонково писање је логично - не дира никог први, али ако га неко нападне браниће се.

Слична логика је довела до онога што се десило у Другом рату - нацисти су сматрали Јевреје носиоцима инфекције (као и хомосексуалце) и почели су да их убијају где стигну, да их цокуларе, пуцају им у главе итд. Исто тако и усташе су Србе сматрали носиоцима некакве националне инфекције и знам шта се десило.

Све у свему опасно је кад било ко (па макар била то и већина), под било каквим оправдањем, одлучи да је нека друтштвена група заразна.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Crkva koja podrzava pedere ne moze se nazvati crkvom vec zbornicom sotoninom....

Postoji razlika izmedju "podrzavanja homoseksualizma(pedera)" i "podrzavanje prava pedera na slobodu kretanja, okupljanja i govora" 

Ne znam da li si cuo nekad koncept - ne slagati se sa nekim ali mu dati pravo da se izrazi.... ili je vama fasistima strano to? 

Ja recimo ne podrzavam 99% stvari koje ti kazes, ali podrzavam tvoje pravo da ih kazes. 

Isto tako ne podrzavam 99% stvari koje ateisti kazu ali bih podrzao pravo na okupljanje ateista.

Al' vama stran taj koncept vidim.. ne kondate ga bas najbolje. Cim ti dozvolajvam da dises i da pricas - znaci da te podrzavam. fazonu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

i kazem ja tako...ide voz bacim se pred njega da ga zaustavim...i kazem ja tako...ide voz.

Nosite se bre vise sa bejzbol palicama koje upraznjava manja grupa ljudi od kojih svi SVI imamo problem.

Проблем је овде настао што сам рекао да би бранио своје дете од насилника на шта су се неки узнемирили - "како се само усуђујем"... Јер ето они мисле да постоје неки оправдани разлози због којих имају права да некога разбију од батина, а родитељи још треба да их благосиљају. Као што су се изјаснили неки муслимани овде својевремено...

Кажем ја лепо да је за њих ислам. То су савремене потурице.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

za sve pinkovce branitelje pedera.....

S muškarcem ne lezi kao sa ženom; gadno je

Ko bi muškarca obležao kao ženu, učiniše gadnu stvar obojica; da se pogube; krv njihova na njih.

Zato ih predade Bog u sramne slasti; jer žene njihove pretvoriše putno upotrebljavanje u besputno.

27 Tako i ljudi ostavivši putno upotrebljavanje ženskog roda, raspališe se željom svojom jedan na drugog, i ljudi s ljudima činjahu sram, i platu koja trebaše za prevaru njihovu primahu na sebi

0703_read
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Crkva koja podrzava pedere ne moze se nazvati crkvom vec zbornicom sotoninom....

Која то Црква подржава гејеве? Православна не. Католичка не. Али ниједна Црква не подржава цокуларење гејева под било којим оправдањем. Како би се могла назвати Црква која би то благословила? Можемо ли замислити Христа како цокулари неког док овај лежи на земљи?

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...