Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Шта мислите о zakonu  za  забрану пушења на јавним местима?

Mislim da je polovičan, ja da se pitam još bih dodala razne poreze na cigarete, i povećala im cijenu za više puta, ali se ne pitam  stadaradim

Sad će pušači da me  klapklap 1324_womens kov -  beggingpleasesmiley-1 ne ubijte  poljupcic 1405_love klapklap

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

1324_womens На њега неће утицати закон уопште...

Не верујем да ће на иједног пушача закон да делује да престане да пуши. Само ће да утиче на то да људи буду нервозни и несконцентрисани за посао и да по цео радни дан "мисле" где ће да се сакрију да повуку два-три дима. Нарочито у оним установама где не сме да постоји посебна просторија за пушење. Не видим коме су пушачи сметали иза затворених врата неке просторије у дому здравља, школи или соц. установи, просторије која је далеко од "погледа" других, а која се обично налазила у неком подрумском ћумезу. Тамо их нико није видео. Сада их виђају испред школа, на улици.

Ружно је то видети.

Закон је још један начин да држава напуни своју касу, да од исцеђеног народа исцеди још коју кап у циљу повећања, рецимо, плата и дневница посланицима и сл.

Не оправдавам пушење, знам колико штети здрављу, сматрам га грехом  и, како један брат овде рече, идолопоклонством, иако сам и сама грешна. Али, мислим да је закон ригорозан и дискриминативан.

Ko prekrši zakon na licu mesta plaća 5.000 din.

PREKRŠAJ - Građanin koji prekrši zakon od danas će morati na licu mesta da plati kaznu u iznosu od 5.000 dinara, a njegov poslodavac od 30.000 do 50.000 dinara. Za firmu će kazne biti mnogo veće i kretaće se od pola miliona do milion dinara.

Познајете ли човека који "на лицу места" има у џепу 5000 динара? stadaradim

Подели на овим сајтовима

Кретенски закон из много разлога...а поготово што нарко мафија и фармацеутска индустрија стоји иза ове кампање у свету...само што то људи не знају.

Pojasni ako može!
Веруј ми да је доста и ово што сам рекао...ко зна - зна,а ко не зна и мисли да је ово још једна "теорија завере",нека живи у том убеђењу...не бих баш много да лајем.

stadaradim

Подели на овим сајтовима

мрзи ме да куцам, рече бивши пушач који је попалио добар нов новцијат ауто.

100% подржавам овај закон  0110_hahaha

Требало би и цигарете да поскупе бар 5 пута па ко може нека се трује и даље.

Па да , али прво нека угасе све индустрије дувана

trafike su krive sto ih prodaju..

и пушачи што пуше.

Mnogo bi bolje bilo da skinu pdv od 18% sa decije opreme,garderobe i hrane i da ga prikace na cigarete.

амин.

pusenje na ulici je dozvljeno  0110_hahaha

Najveća mana ovog zakona!
потпис.

пушење је легализована наркоманија, све нек су и фармакопејне и тровачке индустрије замазале.

Подели на овим сајтовима

:group111: На њега неће утицати закон уопште...

Не верујем да ће на иједног пушача закон да делује да престане да пуши. Само ће да утиче на то да људи буду нервозни и несконцентрисани за посао и да по цео радни дан "мисле" где ће да се сакрију да повуку два-три дима. Нарочито у оним установама где не сме да постоји посебна просторија за пушење. Не видим коме су пушачи сметали иза затворених врата неке просторије у дому здравља, школи или соц. установи, просторије која је далеко од "погледа" других, а која се обично налазила у неком подрумском ћумезу. Тамо их нико није видео. Сада их виђају испред школа, на улици.

Ружно је то видети.

Закон је још један начин да држава напуни своју касу, да од исцеђеног народа исцеди још коју кап у циљу повећања, рецимо, плата и дневница посланицима и сл.

Не оправдавам пушење, знам колико штети здрављу, сматрам га грехом  и, како један брат овде рече, идолопоклонством, иако сам и сама грешна. Али, мислим да је закон ригорозан и дискриминативан.

Ko prekrši zakon na licu mesta plaća 5.000 din.

PREKRŠAJ - Građanin koji prekrši zakon od danas će morati na licu mesta da plati kaznu u iznosu od 5.000 dinara, a njegov poslodavac od 30.000 do 50.000 dinara. Za firmu će kazne biti mnogo veće i kretaće se od pola miliona do milion dinara.

Познајете ли човека који "на лицу места" има у џепу 5000 динара? maher

Ni gore države ni apsurdnijih zakona. postoji "prirodnost" zakona, taj princip ova država ne poštuje. Raspravljaju o zakonu o penzijama a da prethodno nisu obezbedili novac za penzije. Onda može bilo kakav zakon da se donese i onako ne vredi kad para nema i tako i za školstvo i za zdravstvo i za zaštitu foka i za saobraćaj i sad o pušenju.

Подели на овим сајтовима

Досадни сте!  maher

а ми те волимо и не желимо ти да се понижаваш  stadaradim https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/stadaradim.gif

Solomone, ajde ti meni nešto objasni - mislim ti si pušač i to je tvoj izbor, e sad pušači generalno znaju da to nije zdravo, da ugrožavaju druge, i na kraju krajeva da je grijeh. Samo ti zdušno braniš pušenje, kao da je riječ o spanaću. Pa mi reci života ti zašto, pošto ja ne kontam  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/stadaradim.gif

P.S: nemoj šta zamjerit, mis'im, volem ja tebe bez obziran na:

Постављена слика

:group111:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Пушење је грех исто колико и чоколада, само што можда мало јаче поробљава вољу.

To što neko jede čokoladu pored mene ne utiče na moje zdravlje zar ne?

Nije baš najbolji primjer.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...