Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

ma ljudi moramo da krenemo od NULE ako nesto hocemo da napravimo za buducnost ! Mi se samo odrzavamo sarenim lazima da nesto ovako mozemo sto je apsolutno pogresno ! Ovakva Srbija je Srbija bez buducnosti a ako to neko ne vidi taj je u opasnom problemu

Подели на овим сајтовима

Сад смо на "нули"...незнам да је неко постао газда кад је све рапродао,нешто ми ту не штима,дај Боже да нисам у праву!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Гости

najgore od svega je sto je i to prodato ,prodato nasim ljudima sumnjivih namera a bez strucnih kapaciteta da nesto urade ! Pa samo pogledaj prodaje tajkunima po Beogradu pa ces da vidis gde smo od industrijskog zemljista to postaje zemljiste za urabanizaciju i peru se ogromne pare na stetu sopstvenog naroda !

Bolje da smo to prodali bilo kojoj stranoj renomiranoj kompaniji za tu oblast i za manje pare pa bi neki napredak i videli a ovako

Подели на овим сајтовима

Са фирмама је продато и тржиште...Пази овкао,причано је да не ваљају ИМТ и ЗМАЈ,али више од 90% свега убраног у пољопривреди је још увек обрађено тим машинама,нисмо ми имали пара за тако брз прелаз на Џон Дир,е сад ако ове две фабрике нема,зависићемо од увоза један дан и тад ће да се "сломе кола" , има све да платимо,и слично је и у осталим гранама,стигле су на банке (са највећим каматама у Европи и свету),транге-франге фирме за брз обрт пара које излазе из земље,задужујемо се за буџет а

производњу немамо,и где је крај?Ова земља нема од чега да живи...

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Jedini trenutni izlaz ali i on treba da nam bude samo privremen dok malo ne odskocimo jeste da pukusamo nekao da obnovimo trziste ex yu i da tu pukusamo da dominiramo i da stvaramo kakav takav suficit ! Mi danasnjoj EU nemamo trenutno sta da ponudimo a da ona vec nema to isto cak i bolje od naseg ! Jednostavno sto realnije sagledati situaciju i napadati tamo odakle pare mogu da se izvuku

Подели на овим сајтовима

Лепо звучи кад се каже,али у пракси никако,ми нисмо могли заједно па нас је ЕУ натрела да сад морамо...и све би било добро да смо бар остали оно шо смо били са индустријом па како је тако је,за наше потребе је вршило посао и могло је да се гледа како да се модернизује.Сад имамо ништа.Мислим да је док смо имали санкције велика индустрија отишла по бившим социјалистилким земљама где је ко хтео и да су ту "карте подеељене" те да нових померања неће бити.Бојим се да нам само остају неке прљаве технологије које нико неће,или што рече једна госпођа овде да постанамо колонија на нов начин!Слично Панами од раније!Биће ту лутања колико хоћеш а у међувремену ништа лепо.Најстрашније ће бити ако и ресурсе распродамо па онда у својој земљи ништа своје немаш!Волео бих да нисам у праву,али добро не видим нити му се надам!Да нема то људи који су на буџету не би малтене ни било новца у оптицају и то је страшно!

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Brate jel si ti svestan da svaki 3-4 covek u Srbiji zivi od socijalne pomoci ili naknade sa trzista rada ! Da li ste svesni da se penzije isplacuju od novca koji donira EU inace bi mi jos odavno bili u problemu ! Slicna je situacija i u penzionim sistemima HR  I BiH mozda samo za nijansu bolja ! Da ju nam pare da se ne poubijamo medjusobno zbog nemastine

Подели на овим сајтовима

Еу ће се распасти,и сви Европљани ће желети да буду у Србији. Тако барем рекоше Надреалисти,а собзиром да су они већи пророци чак и од Милана Тарота,њима да верујемо!

0102_laugh                      0104_cheesy

16 TLN3 Hepek Biranje himne

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

ЕУ има велике проблеме саа Грчком и Шпанијом,код њих би требао да девалвира евро,а те две земље су примљене ја мислим у ЕУ под притиском НАТО,мада саме нису у стању да "издржавају" овај курс евра,и тамо се "кува" и нешто мора да се мења.Док ми "стинемо" у ЕУ ако су ове прогнозе тачне (а ближе је да јесу него да нису) можда нећемо морати ни да улазимо.Мене не брине улазак у ЕУ свеједно ми је малтене,али ово што се код нас ништа не ради е то је страшно,неће моћи дуго да се одржи....

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Јел он еуфоричан као Хришћанин после литургије?

Или је луд себе ради?

Или је глуп без оправданог разлога?

Или има превише вере у своје другаре?

Или брате шта му  је , никако да га провалим...

Подели на овим сајтовима

Кретен!

• Волим 1

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Ма јок! Прво ми то пало на памет, па сам морао да напишем...Морам да признам мука ми мало када га чујем!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Некада ме обрадује а некада ме изнервира,све зависи у каквом је друштву и о каквој је теми реч.

Интелектуалац-јесте али је доста склона  простаклуку и снобизму.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...