Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

хм, више од пола тих НВО се истичу јавно своја финансирања, одакле су и које су количине новца у питању.

а да наша држава стимулише тако нешто, то је очигледно.

неке НВО су прерасле у странке колико се сећам, а једна НВО из дијаспоре је имала и председничког кандидата ...

ја сам давно радио за једну НВО, и поносан сам на све што сам тамо урадио, пошто ич није имало везе са политиком.

касније се тај фонд одвојио потпуно и сад је самостална приватно финансирана организација.

и то се бавимо паметним стварима:

http://www.srpskoblago.org/Archives/

Подели на овим сајтовима

Лично,ценим то што је веома професионално одрадио и унапредио банкарски сектор (отворио пар банака са веома ниским кредитима за ситна и средња предузећа),програм описмењавања становништва (током 2004. за тај пројекат дато око 3,7 милијарди долара,а чак близу милион становника се образовало и описменило),и наравно,његов феноменалан пројекат века,споразум о заједничкој сарадњи и улагању са Кубом,о изградњи латионамеричке медицинске школе,у којој стажирају и уче (бесплатно!) преко 100.000 лекара,који ће после завршетка учења бити одмах запослени у сиромашним крајевима Латинске Америке.

Веома је похвално што није,поврх свих притисака,применио екстремне комунистичке законе...за сада. Видим да је почела нека насилна експропријација банака...

Али,са друге стране,ултралевичарење и декларативно бунтовништво код мене не завређује симпатије. Прича доста глупости,чак се дрзнуо да Израел назове "геноцидном државом",и то је безобразлук. Сумњам и у транспарентност на изборима,јер у првом кругу осваја увек 60%.

Такође је гнусно што Карлоса Шакала (масовног венецуеланског убицу који је у Паризу 1982. убио трудницу и повредио 60-ак људи; сада служи доживотну у једном француском затвору) назива херојем!!!

Та његова "запаљива" реторика веома је лоша,као и повезивање са геноцидним Ираном и екстремним палестинским вођама,поготово за мене,који сам заговорник приснијег односа са Израелом.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Ништа из Ирана за мене није добро...па ни ексремни терористи,и њихови политиканти.

‘Bosnian Muslims live under very difficult conditions,’ the Bosnian leader, Alija Izetbegovic, told Iranian television at the end of a two-day official visit to Teheran. ‘If the current situation continues, the people of Bosnia will be forced to use poison gas to defend themselves and end the crimes committed by the Serbs, even though this may be against their true wishes.’

Mr. Izetbegovic did not specify how the poison gas had been obtained, but added that his forces had the chemicals in Bosnia.

At a ceremony in which senior Bosnian leaders placed a wreath on the tomb of the leader of Iran’s Islamic revolution, Ayatollah Ruhollah Khomeini, Mr. Izetbegovic thanked Iran for its ‘overall support’ to Bosnia and stressed the need for fuel and food, with the approach of 0110_hahaha.

...

Instead, Izetbegovic championed the Iranian model, the Ayatollah Khomeini model

http://serbianna.com/blogs/savich/?p=52

Подели на овим сајтовима

Ма да,кубури са Ахмадинеџадом и палестинцима,велики наш пријатељ.  0110_hahaha

Мани се тих радикалских мантри "непријатељ САД је мој пријатељ". То време запаљиве реторике,"зарђалих кашика" и сл. је одавно прошло. Израел је амерички пријатељ,па су опет чврсто уз нас,и нашу политику очувања Космета,чак и екстремне десничарске израелске организације као своју зацртану мисију имају задатак "Save Serbia". И Француска је доста отоплила односе са САД доласком Саркозија,умереног десничара,на власт,па опет доста чланова те странке и симпатизера шаљу хуманитарну помоћ на Космет.

Није увек све црно и бело!

Подели на овим сајтовима

?? ??,?????? ?? ????????????? ? ????????????,?????? ??? ????????.  0202_238

???? ?? ??? ??????????? ?????? "?????????? ??? ?? ??? ????????". ?? ????? ???????? ????????,"???????? ??????" ? ??. ?? ?????? ??????. ?????? ?? ???????? ????????,?? ?? ???? ?????? ?? ???,? ???? ???????? ??????? ???????,??? ? ????????? ??????????? ????????? ???????????? ??? ????? ???????? ?????? ????? ??????? "Save Serbia". ? ????????? ?? ????? ???????? ?????? ?? ??? ???????? ?????????,???????? ?????????,?? ?????,?? ???? ????? ??????? ?? ??????? ? ??????????? ???? ??????????? ????? ?? ??????.

???? ???? ??? ???? ? ????!

Pa covek nije priznao KiM , nit hoce, za mene je to znak prijateljstva, za razliku od smrdljivih francuza.Ahmidzejdirovski nam nije pretnja , cak i gaim male simpatije prema alafotka theiznogudj er imamo clicne poglede, atomske od rima pa do dc-a klapklap 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' />
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Pa covek nije priznao KiM , nit hoce, za mene je to znak prijateljstva, za razliku od smrdljivih francuza.Ahmidzejdirovski nam nije pretnja , cak i gaim male simpatije prema alafotka theiznogudj er imamo clicne poglede, atomske od rima pa do dc-a klapklap 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' />

???? ?? ?? ??????? ?? ?????????? ???...??,??? ?? ????. ?????,???? ??????????? ????? ????? ????????? ?????,???? ????? ? ???????,???? ???? ???? ????,?? ????? ?????? ?? ?? ??????? ???????...

:smiley:

bilo bi lepo da nesto korisno ucini Ahmidzejdirovski , hehe,al nisam siguran da bi od tog zdracenja iz Rima i mi bili postedjeni 0202_238...salim se ja malo,zetva ce poceti skoro to stoji,al se nadam da ce nas pravoslavne bog da cuva kao i Noja, Lota, Mojsija..itd u tim danima.Nego, hugo je ok lik,ima hrabrosti da kaze "ne" globalizaciji, amerikanizaciji  i da postuje suverenitet Srbije i ako nista drugo to su razlozi zasto bi trebalo da ga smatramo prijateljem.
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Чиста и класична телевизија чији је циљ дискредитовање СПЦ,рушење њеног угледа,а са нескривеним и јавним порукама младима да је Црква нешто што им не треба!Од њих би и Гебелс имао много да научи!

Разни "ријалити" и остали "хепенинзи" (како је то постало "кул" да се назове),те Гранд и остале параде су чист кичерај,предстваљају одсуство стила и укуса,инстант "забава" која смислом поруком (ако се тако може назвати) и пре свега садржином говори о духовном сиромаштву у које тонемо!То више говори о онима који обожавају те "ин" форме него о творцима те петпарачке "забаве".Међутим,шта и очекивати у земљи у којој је изостала свака организована брига друштва за младе?

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Трудим се да о њима не мислим, и пратим искључиво филмове на тој телевизији  :smiley:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Не могу да кажем овде шта мислим о љима. >319.gif

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ништа , ама ништа лепо !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...