Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

???,???. ? ?????? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ????????? ???????????? ???? ?? ??????????? ?? ????????????.

???????.

? ???. ? ?????????? ?? ???? ??? ???? ?? ????? ???,??? ??? ?? ????? ? ????????????? ?? ?? ? ?????? ??????? ?? ???????? ??????.

http://www.nonprofitexpert.com/countries/france.htm

?????? ???????.

??? ??? ?? ?? ??? ?????? ?????? ??????. ? ??????? ????????? ?????,?? ?????? ?? ??? ?? ??????? ??? 4,1 ????????? ??????! ? ? ?????? ????? ??????? ????? 6.000 ?????????? ????????????...??????????...

?????? ???? ?? ?? ???????????? ? ???????????. ? ????? ?? ?????? ???? ?????????? ?????? ???. ??? ????????? ? ?????? ?????? ??????? ?? ???? ????? ?????????? ? ??????. ???? ?? ??????? ?? ???? ????????

Подели на овим сајтовима

?????? ???? ?? ?? ???????????? ? ???????????. ? ????? ?? ?????? ???? ?????????? ?????? ???. ??? ????????? ? ?????? ?????? ??????? ?? ???? ????? ?????????? ? ??????. ???? ?? ??????? ?? ???? ????????

???????????? ???????. ? ????? ????????? ?? ????? ?????????? ????????? ??????,??? ?????? ??? ??????? ??? "??????????" ????? ?? 1,5 ????????? ??????,??? ?? ?????????? ??????? ????????? ??????.

????? ???????? ?????? ???? ?? "?????????? ???????????",?????? ???????? ????? ?????? ????? ???? ?? 32,000 ??????. ????????...?????,??????? ????? 40,000-50,000 ??? (???? ??? ??? ??????? ?????? ?? ?????/??????? ???,? ??????? ????????? ?????? ?? ???? ?? ???),???? ????????? ? ??????? ???????,???? ??????? ????.

???,???? ??? ??????? ???????. ? ??? ??? ???? ?? ?? ?????? ????????? ?? ?92 ?????????,???????????? ????? ???? ???? ?? ???-????? ?????????,????????? ?? ?? ???????????? ????????? (? ?? ?????? ??????????),? ?????? ??????????? ? ?????? ???? ??????????? ?????? ???? ??????? ?????????-"??????????? ?? ????????? ? ??????????". ????? ????? ????? ?? ????????? ???????,?????...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Страшно. Види се да намерно бирају људе како би било што скандалозније и срамотније и слађе површним људима који се хране оваквим поругивањима и омаловажавањима СПЦ. Срамота како уопште смеју да раде овако нешто одкуд им толка дрскост. Зову једног атеисту да коментарише стање у Цркви  dada

Подели на овим сајтовима

O NGO ili ti NVO znam dosta i verujem da su podaci tacni. Preko takvih organizacija je nalakse uzeti i "oprati" novce... Nego, ja sam pitala za primer da je nekome oduzeto drzavljanstvo i da je proteran iz zemlje jer je zagovarao javno odcepljenje teritorije neke suverene zemlje. Po meni ovo bi bilo sasvim logicno i verujem da bi ovakva mera imala visestruke koristi ali ne znam koliko je to "izvodljivo" zakonski kod nas ili negde drugo...

Подели на овим сајтовима

• Гости

???,???? ??? ??????? ???????. ? ??? ??? ???? ?? ?? ?????? ????????? ?? ?92 ?????????,???????????? ????? ???? ???? ?? ???-????? ?????????,????????? ?? ?? ???????????? ????????? (? ?? ?????? ??????????),? ?????? ??????????? ? ?????? ???? ??????????? ?????? ???? ??????? ?????????-"??????????? ?? ????????? ? ??????????". ????? ????? ????? ?? ????????? ???????,?????...

??????. ? ?? ?????? ???-???? ??????? ????? ?? ???? ??????? ????? ????????????? ???? ????????? ? `?????? ???????`, `????????????` ? ??. ???? ? ???????? ???? ?? ?? ??????????? ????? ?? ?? ??????????, ???????? ? ????????? ????????????, ???? ? ??????? ?????? ???? ? ?? ?????????.

Подели на овим сајтовима

???? ? ???????? ???? ?? ?? ??????????? ????? ?? ?? ??????????, ???????? ? ????????? ????????????, ???? ? ??????? ?????? ???? ? ?? ?????????.

?????? ??,? ?????????!  :smiley:

O NGO ili ti NVO znam dosta i verujem da su podaci tacni. Preko takvih organizacija je nalakse uzeti i "oprati" novce... Nego, ja sam pitala za primer da je nekome oduzeto drzavljanstvo i da je proteran iz zemlje jer je zagovarao javno odcepljenje teritorije neke suverene zemlje. Po meni ovo bi bilo sasvim logicno i verujem da bi ovakva mera imala visestruke koristi ali ne znam koliko je to "izvodljivo" zakonski kod nas ili negde drugo...

?? ? ?????? ?? ????? ???????? ?????????????,??? ?? ? ?????????? ??????? ??????? ??????? ???????? ???????. ????,? ?? ?? ????? ????????????? ????? ???????? ????????,??? ??? "????" ??? ?????? "???????????????" ? "??????? ?????" ???????? ????? ?????? ? ?????????? ??????? ?????? ???? ? ??????.

? ???? ?????? ??? ???????? ????? ???????,? ??????? ?? ?? ??? ?????????. ????? ????? ?? ???????? ????? ?????? ?????????? ? ???????? ??????...

???? ??? ??? ????? ???????? ????????? ?????? ???????? ?????.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Ко год се труди да живи црквено, ко се изјашњава као православни хришћанин,ко поштује породичне вриједности, за њих је клерофашиста, ултранационалиста и сл.

Подели на овим сајтовима

Potpuno se slazem, to sam i ja napisala u ranije jednom postu. Ali moje pitanje se odnosilo konkretno na oduzimanje drzavljanstva! To je ono sto ne znam a interesuje me. Postoji li  takva praksa negde i ako postoji, gde? Volela bi da mi neko odgovori ako zna.

Подели на овим сајтовима

• Гости

?? ? ?????? ?? ????? ???????? ?????????????,??? ?? ? ?????????? ??????? ??????? ??????? ???????? ???????. ????,? ?? ?? ????? ????????????? ????? ???????? ????????,??? ??? "????" ??? ?????? "???????????????" ? "??????? ?????" ???????? ????? ?????? ? ?????????? ??????? ?????? ???? ? ??????.

? ???? ?????? ??? ???????? ????? ???????,? ??????? ?? ?? ??? ?????????. ????? ????? ?? ???????? ????? ?????? ?????????? ? ???????? ??????...

???? ??? ??? ????? ???????? ????????? ?????? ???????? ?????.

????? ?? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ????????? ????? ??????? ??????? ??????? ??? ??? ??., ??? ??? ??????? ?????? ???? ?? ?? ?????? ? ?????? ?????? ??????? ???? ?? ????? ??? ??????????? ????? ?? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

??? ??? ??????? ?????? ???? ?? ?? ?????? ? ?????? ?????? ??????? ???? ?? ????? ??? ??????????? ????? ?? ???? ?????.

??? ??? ??? ???? ?????? ??? ???? ?? ????????, ? ? ?? ??? ??????? ???? ???? ?? ????????, ??? ?? ?? ???????? ?? ?? ???????? ?? ??? ???? ??? ????? ?????...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Nisam ni ja protiv slobode izrazavanja nikad bila niti cu! Ali u trenutku kada je zemlja rastrzana krizama od sistema vrednosti preko ekonomske do teritorijalne, kada nam je opstanak pod znakom pitanja kako duhovni i dusevni tako i fizicki razmisljam samo postoje li demokratska, zakonska sredstva da se ljudi koji aktivno produbljuju krizu sankcionisu. Ako neko npr. kao drzavljanin Srbije uzme drzavljanstvo Kosova koje nasa domovina ne priznaje kao drzavu zar ne bi trebalo na neki nacin da bude sankcionisan? Kao veliki protivnik neslobode sledstveno tome ja sam i protivnik diktature manjine s cim se cesto susrecem u poslednje vreme. Tako mi branimo prava manjina, dajemo im smestaj, medijski prostor, posao, sto je divno i plemenito zaista kad ne bi islo uporedo sa potpunim gusenjem sloboda i prava prosecnih gradjana Srbije koji npr. ostaju bez posla posle 10 ili 20 godina rada, na ulici, bez plata sa porodicama i decom i pri tome se niko ne zanima time jer zaboga to nije "in". Oni nisu ugrozeni jer nisu "manjina" a ja se pitam gde je njihova sloboda govora, pravo na rad, pravo na reprodukciju, medijski prostor??? I zasto moj novac kao poreskog obaveznika ide posredno preko NVO za finansiranje nezavisnosti Kosova?! Gde su moja prava da odlucim da taj novac dam nekom drugom, ali ne direktno i privatno vec legitimno preko institucija koje su nadlezne za njegovu raspodelu? Zbog svega navedenog smatram ne samo umesno nego i vrlo korisno da navedenu gospodu sprovedemo na Kosovo da uzgajaju demokratiju drzave u koju veruju i oduzmemo im drzavljanstvo zemlje Srbije, a ja cu opet sa svoje strane da ostanem u zemlji u koju verujem i koju volim i da uradim sve sto umem i znam da sacuvam njenu suverenost i teritorijalni integritet. Tako ja vidim demokratiju i pravdu!Sada me interesuje postoje li zakonske osnove za ovako nesto?

Подели на овим сајтовима

Проглашавају људе за фашисте и поједине организације за фашистичке да би оправдали сврху свог постојања, измишљају фашизам у Србији да би имали чиме да се баве.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...