Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Мислим да је јако жалосна чињеница да те ствари било ко гледа.

Мислим да се понижава и онај ко то гледа, а камоли онај ко учествује у томе.

Из године у годину, што више гледам ТВ, све мислим да не може бити горе, кад оно...

Узгред, нисте поменули "Тренутак истине"... Све је то исто... Далеко им лепа кућа...

• Волим 1

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Па  понекад  погледам да бих  знала  шта је то,

али стварно је одвратно.

Онда  видим да  то  је  живот  поред нас,

што не пита за умрли  час.

Подели на овим сајтовима

Јосип АМБРОЗ је НАЈВЕЋИ гробар српског народа! Њега је лепо окарактерисао славни ђенерал Милан Недић-СРБОЖДЕР. Неко са ове теме је рекао да се проуче релевантни историјски извори. Мало читајте наше највеће историчаре из архива-Попова,Терзића,Ћоровића,Ђурића и сл. и лако ћете схватити да партизани нису били ни "а" од "анитфашистичког покрета". О томе се безброј пута расправљало,али довољно је рећи да је,после Немачке окупације,рад дозвољен само ЈНП "Збор" и КПЈ!

Да резимирамо:

-Броз је био усташки доушник. Одрекао се ратне одштете НДХ,градио "братство и јединство" у коме су Хрвати били Хрвати,Словенци Словенци,Срби са југа-Македонци,Срби из Црне Горе-Црногорци,Срби муслимани из босне-Бошњаци,а Срби су били-Југословени.

Његови партизани и КПЈ пре почетка рата били су велики пријатељи нациста (Рибентроп-Молотов!!!),а и код нас су отворено подржавали усташе и ВМРО у борби против "великосрпског хегемонизма".

-Фарса са "несврстанима" је нас коштала доста. Ми смо и били изгубили природне добре односе са Француском јер је ћопави Загорац подржао несврстане у француско-муслиманском спору око Алжира.

-Срби су већином били ПРОТИВ комуниста! Равногорци,пећанчевци,недићевци,љотићевци,борбаши-СВИ СУ ОНИ БИЛИ ПРОТИВ КОМУНИЗМА. Али,да се разумемо-Срби су одвајкада били лакомислен народ,поверовали су ћопавом загорцу и ево докле нас је дотерао.

Сви ми знамо да би Броз био нико и ништа без српских комуниста. Шта би, збиља, Броз био без Ранковића,Ђиласа,Пенезића Крцуна,Стамболића,Милоша Минића,Владимира Дедијера,Драже Марковића, Коче Поповића, Пека Дапчевића, Светозара Вукмановића Темпа,генерала Жежеља и Љубичића,Мијалка Тодоровића...Српски комунисти су срушили Српски православни храм у Ђаковици, и на темељима тог храма подигли јавни клозет. Они су показали Шиптарима како се руше српске светиње.

-Пљачкашку национализацију не бих да коментаришем. Већину славних и честитих Срба црвени бандити без етичких и епистемолошких категорија стрељали су,и узели им све. О раскулачивању српског сељака да не говорим. Они су се доста често понашали и горе од окупатора. Знате како је причала моја баба,са југа Србије..."када је дошло време окупације,сви смо знали у које време не смемо да излазимо на улице,шта не смемо да радимо и то је то. Имали смо своје домове. А када дођоше "ослободиоци" Руси,партизани и Бугари-бежи у винограде,спаси своју главу!" Да,после ослобађања кућа разрушена до темеља.

-тајно је потписао споразум са НАТО пактом.

-о накарадном Уставу из 1974.год не бих ништа ни коментарисао...

Заиста је невероватно да,поред свих злодела које је починио српском народу са својом сатанском кликом,Срби и даље њега памте са сетом. Зато смо и овде где смо. Када коначно раскрстимо са комунизмом-што у "самоуправном",што у "демократском" и "либералном" агрегатном стању,нема нама спаса!

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Карактерише их нормативна неуређеност,медијска непрофесионалност и искључивост,једнострани и подругљиви коментари...али,мање-више као и остали медијски медијатори у Србији.

Заиста сам сматрао да су они телевизија,која јесте искључива,али макар професионална,да је квалитетнија од Пинка и сл.,али онда су се покопали са оним суновратом од В. Брата и ласцивним квизовима...

Подели на овим сајтовима

Пратим их редовно, али не зато што их волим или ценим, већ зато што моја мама много воли да буде у току. Прати скоро све вести (пензионер је, има времена) на свим телевизијама и стварно све зна и упоређује. Приметила сам да вести обавезно обоје у тон који њима одговара, и врло често тако пристрасно извештавају, једнострано, да је вест у функцији пропаганде некаквог ,,вишег циља - европских вредности''. Ако ништа друго, наша црква има толико тога да понуди, као део светске културне баштине, па опет дрвље и камење по њој. Једино поштују и својски ВЕЛИЧАЈУ светске моћнике који их финансирају, а не људе и њихова дела. Бесна сам кад их слушам како изврћу ствари, и не расправљам о њима јавно, али слажем се са Моцартом да је корисно знати са каквим се све ставовима и тврдњама можеш сусрести.

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

svakako... treba čak gledati i da vinčijeve kodove i slične gluposti...jer ljudi to vole..a ne možeš nekom reći-ej,batali to,to su gluposti..ispadamo fanatici...ako već želimo diskusiju,treba znati obe strane..a to je tako plitko da ne zahteva poseban trud...b92,da vinčijev kod itd. inače sam čitao da vinčijev kod i super je,kao knjiga,plod fikcije...ali kad krenu da ga tumače.... njamnjam pivo joooj joooj

a bibliju nisu otvorili...o njoj saznaju kroz kod da vinčija...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

оно што гледам понекад на Б92 мислим да је заједљиво, али су одлични као опозиција - просто разумног човека подстакну да не буде као они.

не гледам ТВ, сем тога што је липсао  :) :)

смара ме да блејим, кад толико тога желим да научим уместо да ми сипа неко шта оће, кад њима одговара.

већ блејим у монитор превише, па сам барем то окренуо на духовну корист.

купићу га чисто због величине екрана. :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Једно моје запажање о овој телевизијском програму. Кад су велики празници Божић, Ускрс, Б92 никад није пустио неку православну емисију. Направе се паметни па пуштају протестантске, јеретичке, богохулне емисије и филмове. Баш су безобразни

Подели на овим сајтовима

Немојте толико о Титу,ћопави Загорац ће да се повампири!

Иначе,о овим вештицама мислим као и оно што мисле 95-6% српског живља...коментари су сувишни. Али мислим да после свих њихових испада ( "БиХ видим као унитарну и целовиту"-Н. Кандић; "Проблем код Срба је косовски и јасеновачки мит","2006 после референдума,отишла сам у Подгорицу на славље,јер је данас дошао тај радосни дан-поражен је српски национализам"-С. Бисерко итд...) заиста никог не треба да зачуди шта оне причају. Мени више дође смешно,не знам за вас...

Подели на овим сајтовима

Retko gledam TV u zadnje vreme, a o B92 mislim da su previse agresivni i nedovoljno obrazovani mada za razliku od PINK-a (kome su na cudan nacin poceli da slice u zadnje vreme) zadovoljavajuce informativni.

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?? ???????? ????????????, ?? ??????. ??? ??? ???? ????? ???? ???? ?? ???????, ? ???????? ??- ?? ?? ?????? ????? ????,???????? ? ??- ???, ?? ???? ?? ?? ??? ???? ????? ?????? ???????????? ?? ??????...

??? ??? ?? ???? ?????????? ??? ?? ????????

? ????? ??? ?? ??? ????? ??? ??? ????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?? ?????? ???????.

??? ?????? ?? ??? ????????, ???? ???? ???? ??? ?? ????????? ??????  0409_feel
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...