Александар Милојков Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Разговарао сам са једним нашим свештеником, иначе канонистом, на ову тему. Одговорио ми је да се канон који забрањује заједничке молитве са јеретицима односи на евхаристијске молитве, односно на евхаристијско општење. Не би се смело сматрати за грех ако се молимо да нас Бог уједини у Истини (што у преводу значи да се неправославни покају и врате мајци Цркви). А Психтус...Вреди ли њих уопште коментарисати? То је само једно сметилиште, срећом све мање и мање активно. Угасиће се једног дана јер су пукли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Читала неке изабране текстове док сам била у манастиру, субота вече чини ми се... Шта им фали? Знам да је главни уредник књиге "о. Митрофан Хиландарац" јер сам записала нешто тражила... у питању су изабрани чланци, зваћу Серафима сутра па ћу да приупитам за наслов. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Strashna koliko su ga mnogi voljeli! 0102_laugh :cmizdrenje:A tek kada je umro.? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ууу тавита сестро ал добро одговараш на овој теми, свака част за врло убедљиве аргументе. 0102_laugh Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 A shta ako neko umre ko nije Pravoslavan ,a osoba Pravoslavna ide na sahrana.? 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Е јадни смо ми као народ кад смо спали на то да трима бабама не можемо доакати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ? ????? ??? ?? ??? ????? ??? ??? ????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?? ?????? ???????. ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ? ????? ??? ?? ??? ????? ??? ??? ????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?? ?????? ???????. Apsolutno se slazem! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Опет се све ово односи на евхаристијско општење. Јер гле: први су апостоли, након Христовог Вазнесења, одлазили на молитве у јудејски храм (са јудејима, нехришћанима), а после су сами, по кућама, ломили хлебове (савршавали евхаристију). Дакле, ако каноне тумачимо на твој начин, онда су их и сами апостоли кршили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Добро Петровићу,када дајеш каноне ваља их и протумачити. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 iskopace ga Billy 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ево ово везано за апостоле и прве хришћане. Факат је да су учетвовали у дневном боголсужбеном кругу заједно са Јеврејима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 О Јосифу Амброзу??? ФУЈ! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Оооооозбиљне дилдике! ''Када о њима не размишљам, стварно се осећам одлично''... Кукољ живи. Како бих волео инсајдер о њима, ајооооооооооооооооој! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 затворити б92! кад су могли 2000 могу или можемо и сад... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука