Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Разговарао сам са једним нашим свештеником, иначе канонистом, на ову тему. Одговорио ми је да се канон који забрањује заједничке молитве са јеретицима односи на евхаристијске молитве, односно на евхаристијско општење. Не би се смело сматрати за грех ако се молимо да нас Бог уједини у Истини (што у преводу значи да се неправославни покају и врате мајци Цркви).

А Психтус...Вреди ли њих уопште коментарисати? То је само једно сметилиште, срећом све мање и мање активно. Угасиће се једног дана јер су пукли.

Подели на овим сајтовима

Читала неке изабране текстове  док сам била у манастиру, субота вече чини ми се...

Шта им фали?

Знам да је главни уредник књиге "о. Митрофан Хиландарац" јер сам записала нешто тражила...

у питању су изабрани чланци, зваћу Серафима сутра па ћу да приупитам за наслов.

Подели на овим сајтовима

Ууу тавита сестро ал добро одговараш на овој теми, свака част за врло убедљиве аргументе. 0102_laugh

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Опет се све ово односи на евхаристијско општење. Јер гле: први су апостоли, након Христовог Вазнесења, одлазили на молитве у јудејски храм (са јудејима, нехришћанима), а после су сами, по кућама, ломили хлебове (савршавали евхаристију). Дакле, ако каноне тумачимо на твој начин, онда су их и сами апостоли кршили.

Подели на овим сајтовима

Ево ово везано за апостоле и прве хришћане. Факат је да су учетвовали у дневном боголсужбеном кругу заједно са Јеврејима.

Подели на овим сајтовима

О Јосифу Амброзу??? ФУЈ!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Оооооозбиљне дилдике!

''Када о њима не размишљам, стварно се осећам одлично''... Кукољ живи.

Како бих волео инсајдер о њима, ајооооооооооооооооој!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...