Цвеле1993 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Правилније је "У Христу", него "у Христосу"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ево и г.Деретића :smiley: о Титу : http://www.youtube.com/watch?v=ZN7qe2keEnY&feature=related "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Grom Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 radi, prekopiraj ga u brauzer... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 O doticnim damama?Sta one traze ovde jesu li zalutale 0110_hahaha Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Мислим да су прилично необјективне, на жалост. Ово што раде зиста може бити од користи, и потребно је- да се утврде жртве рата,учиниоци и сл- али, не ваља им то што само једну страну проглашавају за кривца... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?????? ?? ?? ?? ?????? ???? ??????? ,??? ?? ???? ?? ?????????? ???????? ?? ????????? ?? ????? ?? ????????? ? ???????! A ako se ne moli sta radi za vreme liturgije u pravoslavnom hramu?- zeva,gleda ikone ili misli sta ce da kuva za rucak?Koliko znam OGLASENI u odredjenom trenutku liturgije treba da napuste hram-Oglaseni izidjite niko od oglasenih da ne ostane !!!E sada pitanje je ko su za nas oglaseni,a trebalo bi da budu svi koji nisu krsteni u Pravoslavnoj crkvi! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 На "психтусу" сам пре пар месеци гледао тему као што је ова.У саборном храму у Новом Саду,били неки католички великодостојници,довео их надбискуп Станислав Хочевар.Ставили су само пар слика на "психтусу" и онда кренули у паљбу.Ја сам био на тој литургији.Служио патријарх Павле са члановима светог синода и гостима православним епископима.Католици су стајали ,односно седели и посматрали.И то је названо заједничком молитвом.Једно је кад неко чинодејствује а друго кад је неми посматрач! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Tито и ове две имају своје место,али што даље одавде,дубоко вређају србство. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Да али ово није заједничка молитва! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Док заједно не буду стајали крај олтара и служили и заједно се причестили то се не може назвати заједничком молитвом,јер заједница се остварује кроз литургију и свету чашу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
astronaut Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ТВ Б92 је пре свега анти људска телевизија, јер људи који је уређују и програм који се потенцира не потребује реалност нити нешто људско и вредно. Наивни Никола Стојановић Ћуприја може да има уверење да ја та ЛАЖОВИЗИЈА неко сагледавање наше друге стране, али то је за мене чиста глупост. Треба данас критиковати људе из СПЦ ако рђаво служе и обављају своје служење. Али емисија и портал ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ И ЧИПКАНЕ ГАЋИЦЕ-ви са јаким желудцем пронађите то на њиховом порталу, не само да нема везе са тиме што помиње Никола Стојановић Ћуприја, већ представља грубо вређање некога-ни мање ни више Патријарха Павла, за кога су "и они који га нису волели и поштовали умели да нађу по неку лепу реч"(цитат из Православља посвећеног Патријарху Павлу). Према томе, мени се лично гади рад ове ЛАЖОВИЗИЈЕ јер нема људску потребу да се да простор некоме ко ће нам стварно посведочити шта треба да се критикује и поправља, већ се тај огроман простор даје ОЦИМА ЛАЖИ И ИЗМИШЉАЊА. Велики простор даје се онима који су уживали и иживљавали се у време комунизма, за време док су Патријарх Павле и многобројне породице и свештеници и монаси(али и појединци)испаштали што су верници. А сада када се плоча променила, онда нас исти ти лажови и кукавице уче људским правима, толеранцији и осталим отрцаним фразама. Овакву уређивачку политику ове нељудске телевизије не волим, и велики сам противник њих и њиховог антиљудског деловања, помешаног са позамашним платама и бенефицијама. Не треба им забранити рад, али ћемо видети када почну да пуцају по шавовима, и када крену једне вештице да пљују и осуђују друге вештице, своје дојучерашње истомишљенице и истоплаћенице. Тада ћемо се уверити у јеванђелску истину- "По делима њиховим познаћете их". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
astronaut Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 gde si brate Krcune ima ovde jos posla za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1????? ??????, ????? ?? ? ????? ????? ????? ???? ?????? ???? ???? ???? ??? ????, ? ????? ????? ?????????? ? ??????????? ????, ? ?? ??????? ????? ??????, ????? ???, ? ???? ??????? ??? ????? ??????. gde si brate Krcune ima ovde jos posla za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ????? ??????, ???? ?? ??... i Krcun je nase seme ,mozda se borio na pogresnoj strani ali je bio hrabar i dosledan covek i jedini je Tita zezao za hrvatsko poreklo????? ???? ??? ??? ?? ????? ????, ???? ?? ????????? ?? ???? ???????? ??????, ?????????? ? ??????? ????????, ??? ? ???? ???? ?? ???? ????. ?????? ???? ?? ???????? ????????, ????? ?? ???? ? ?????????, ?? ???? ?? ???????, ?? ???? ????????? ??? ???? ???????????(??????, ?????? ?????? ? ?????), ?? ????? ?????? ?? ? ???? ???????? ????? ????????? ? ??? ???????? ??????.Kapa dole pokojnom Marsalu Titu ,on mozda i nije bio Hriscanin ali se svojevremeno borio za globalni uticaj bivse SFRJ i imao je uspeha u tome ????? ?????? ??????? ?? ?? ????????? ??????????, ? ?????? ?????????? ? ?????, ????? ???? ??? ???? ???? ?????? ????, ??.????, ?? ???????? ???????? ???? ????? ?? ?????? ? ?????? ??????? ? ?????? ??????, ???? ?? ???? ????? ?? ?????? ??? ???????, ? ?? ?? ???????? ??????????. ? ? ????? ????? ???? ?? ?????? ????, ?????? ?? ????? ?????? ??????, ??????????, ????????, ???????? ? ?????? ???????? ???? ???? ?? ?????? ?? ??? ? ????? ????? ? ?????. ????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Као што знамо то сам и чуо из прича старијих тј мог деде имог оца , например у Словенији и Хрватској људи су слободно ишли у цркву на службу кад год су хтели без да их неко дира што није случај у Србији , код нас су људи ради вере и Христа били прогоњени , а добро знамо да нам је Христос послао поруку да ће њега самог гонити и да ће ради њега и наше вере у Господа и нас гонити , доста је крао , одмарао се , излежавао , али опет није наше да судимо , није искључено да је био велики масон , тј велики утицајник на великом платоу најачих светских држава , ми као бивша земља једна од јачих у Земљама Несврстаних смо и тамо покоравали као што сад то ради америка , ТИТУ су се клањала деца и славила га као Бога што имамо пример пионира и штафета и велике части за 1 мај или кад већ. Велика је штета почињена и око Војводине и Косова , добро знамо такође да је тито увео аутономију у те две регије , знамо да је и велики диктатор Албаније Енвер Хоџа има у плану припајања Косова и свих делова велике Албаније али СЛАВА ГОСПОДУ то није прошло , било је и прича да је у сандуку коњска глава , али опет није наше да судимо, треба се помолити за Јосипа Броза и ако је стварна прича о украденом идентитету правог тита који није имао ако се не варам прст на левој или десној шаци и који је погинуо , али све је то у причама ја то небих искључио , титу нећемо придавати велики значај зато што је тито прошлост , наша будућност и наше надање је ХРИСТ , наше уздање је Христ , живот вечни је Христ , љубав је Христ и све оно лепо и благочестиво и благоугодно . Свако Добро моје мишљење 0205_whistling о титу његовој историји 0442_feel , брат у Христу стефан из ниша ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 И да буде још горе током овог скупа, протестанти феминистичке оријентације жалили су се на полну дескриминацију присутну у тексту Светог Писма, предлажући (еј, они предлажу) да појам "Бог Отац" буде замјењен појмом "Богиња Мајка" . Да би ријеч Божју очистили од сексуалности екуменистичка јавност ССЦ-а досјетила се да изда нови превод Светог Писма који је изашао 1983. "Бог Отац" је у новом преводу "Бог Мајка" , "Син Човечији" - "Дете Човечије" "Царство Божије" - "Сфера Божја"... "Господ" -"Суверен" Све те промјене вуку још, и још.. исто као кад подигнеш тепих па све зарозаш, не смао онај дио који ти је у рукама Па онда календарска реформа , која је спроведена у скоро свим православним земљама на силу и из секуларних разлоога, довела је Финску Православну Цркву, активног учесника екуменског покрета до промјене Пасхалије - Финци славе Васкрс ѕаједно са папистима... Е тачно је да једно зло не иде само, хоће људи д амјењају па онда се у Финској Цркви дође до друге појаве, скраћивање богослужења, искључивање исповјести пред Причешће, а један свештеник се 1991 . г. усудио да у олтар уведе дјевојчице одјевене у стихире да му "чтецирају" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 одакле теби ове ствари???леба ти!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука