Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ???? ???? ?? ?????? ? ?????????????? ????????? ??? ?????? ????? ????? ??????. Brate Sveti Josif Radnik je ocuh naseg GOSPODA a ne broz ili ma ko drugi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 znate za ovo.... http://www.logostv.org.rs/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ???? ???? ?? ?????? ? ?????????????? ????????? ??? ?????? ????? ????? ??????. Brate Sveti Josif Radnik je ocuh naseg GOSPODA a ne broz ili ma ko drugi ?????, ??????? ??? ?????, ? ?? ?????! ?? ??? ???? ???????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Brate moj Jaso i drugi ja sam mislio da je Tito najveci grobar srbskog naroda ali ipak sam saznao da nije !!! pogledajte malo istoriju ali ne pristrasno i slobodoumno ??? ???? ?? ?????? ?? ???????? ???? ?? ?????? ????? ??? ?????? ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ???? ???? ?? ?????? ? ?????????????? ????????? ??? ?????? ????? ????? ??????. Brate Sveti Josif Radnik je ocuh naseg GOSPODA a ne broz ili ma ko drugi ?????, ??????? ??? ?????, ? ?? ?????! ?? ??? ???? ???????! Verujmi da si u zabludi i da svakako nema veze sa titom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 "Verujmi da si u zabludi i da svakako nema veze sa titom" Веруј ти мени, да си ти у заблуди, зато што мислиш да сам ја у заблуди :smiley: Глупо је да се сад препиремо око Тита Знам сигурно за то, он је у римокатоличком календару... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Brate moj Jaso i drugi ja sam mislio da je Tito najveci grobar srbskog naroda ali ipak sam saznao da nije !!! pogledajte malo istoriju ali ne pristrasno i slobodoumno ??? ???? ?? ?????? ?? ???????? ???? ?? ?????? ????? ??? ?????? !Brate moj pradeda je bio mobilisan u cetnicku vojsku koja nije cak ni u uzoj Srbiji imala svoju viziju i pravac delovanja ,sve sto ti nije jasno mogu na pp da ti objasnim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ???? ???? ?? ?????? ? ?????????????? ????????? ??? ?????? ????? ????? ??????. Brate Sveti Josif Radnik je ocuh naseg GOSPODA a ne broz ili ma ko drugi ?????, ??????? ??? ?????, ? ?? ?????! ?? ??? ???? ???????! ????? ?? ????, ?? ?? ?? ? ???????, ???? ??? ?????? ?? ??? ?? ? ??????? :smiley: ????? ?? ?? ?? ??? ????????? ??? ???? ???? ??????? ?? ??, ?? ?? ? ?????????????? ?????????... Brate Cvele zaista ti kazem da to nije Tito a pitaj i nase prisutne svestenike a mozes i da odes na Wikipediu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Brate moj Jaso i drugi ja sam mislio da je Tito najveci grobar srbskog naroda ali ipak sam saznao da nije !!! pogledajte malo istoriju ali ne pristrasno i slobodoumno ??? ???? ?? ?????? ?? ???????? ???? ?? ?????? ????? ??? ?????? !Brate moj pradeda je bio mobilisan u cetnicku vojsku koja nije cak ni u uzoj Srbiji imala svoju viziju i pravac delovanja ,sve sto ti nije jasno mogu na pp da ti objasnim??????? ?? ????? ?? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Нешто занимљиво : http://www.youtube.com/watch?v=slXSsl-9UWs "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 gledaj bre Grand ... ?? ?? ?? ??????? ???? ????????... ne brate to je vrhunac nase trenutnosti !!!!Znas li ti koliko je Grand promovisao Srbiju u Hrvatskoj i Bugarskoj ???? ????? ???????? ?????????... ?????? ????? ???????? ?? ?? ?? ???? ??? ???????? ? ?? ?? ?? ????? ????? ??? ?? ?????... ????? ?? ?? ???? ? ????? ?? ???????...Brate meni je deo Granda super dok potcinjavalju okolne narode a o svemu ostalome neka narod sudi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 "Brate Cvele zaista ti kazem da to nije Tito a pitaj i nase prisutne svestenike a mozes i da odes na Wikipediu" Видех сад да није... crvenilo Мислио сам да бар мало има истине у Дигиталном Анђелу Опрости братори, у праву си... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 O Titu se jos uvek ne zna dosta i tek ce biti razgrnuta zavesa...Mi koji smo proveli neke godine svojih zivota(mislim na sebe) za vreme njegove vladavine jos i imamo neka secanja i misljenja koja su vise negativna mada je bilo i nesto pozitivnih ali je pitanje da li je to sve Titova zasluga,ali evo naletoh na jedan tekst na netu koji me je iznenadio....Inace za Tita se prica dosta toga,da je bio mason,da je bio jevrejin,spijun sa laznim imenom,da on ustvari i nije bio Josip Broz vec da se samo posluzio njegovim identitetom jer je pravi Broz poginuo u Spaniji.....Evo jedan tekst sa neta kako je Tito trazio duhovnika pred kraj zivota.... U novoj knjizi „Čudesni život Josipa Broza Tita”, slovenački književnik Žarko Petan otkriva da je Tito pre smrti zatražio sveštenika u ljubljanskoj bolnici. „Dok je Josip Broz ležao u ljubljanskom Kliničkom centru, u februaru 1980, poželeo je da porazgovara sa duhovnikom! Zadatak je Crkva poverila svešteniku Frančeku Križniku, tada poznatom i javnom protivniku ateizma. Križnik se uputio na poziv u Klinički centar, ali sigurnosna služba Titovih čuvara nije mu dopustila da priđe diktatoru. Kad je Broz ponovio želju, poslali su po sveštenika, koji je otišao u bolnicu i obavio dug razgovor s Titom. Uskoro, u martu, duhovnik Križnik otišao je na studijsko putovanje u SR Nemačku, gde je 28. marta poginuo u nejasnim okolnostima, pod kamionom kod Diseldorfa. Očigledno da je neugodnu priču o tom sastanku struktura vojne policije KOS-a želela trajno da zataška”, zaključuje Petan. Zanimljivo je da je mesec-dva posle izlaska prve knjige o Titu „Veseli diktator”, u leto 1994. godine, Petan našao u poštanskom sandučetu anonimnu poruku pod naslovom „Dopuna knjizi ´Veseli diktator´”. Odnosila se na događaj sa sveštenikom u Kliničkom centru. „Nisam do danas našao nijedan proveren dokaz, ali sam se domogao informacije da je Križnik otputovao u inostranstvo jer su ga u Sloveniji progonili, a kraj Diseldorfa se automobilom na ravnom putu zabio direktno u kamion.” ......A kad su spalili Kardeljevo telo, Tito je komentarisao da je trebalo da ga pokopaju na stari hrišćanski način. Kad je u Zagrebu 1945. pozvao katoličke biskupe na razgovor, ne bi li od njih izmamio distanciranje od Stepinca, na svojstveno lukav način dao im je do znanja da je i on „katolik i Hrvat”. To je ponovio, navodno, dva dana posle, na tajnom sastanku sa samim Stepincem.Na Titovom grobu nema petokrake, prvog simbola komunističke ideologije, koji su jugokomunisti stavili u sredinu državne zastave i pod kojom su ginuli mnogi partizani, a posle rata članovi Partije sa njom bivali sahranjivani. Izvor: Glas javnosti Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 "Brate Cvele zaista ti kazem da to nije Tito a pitaj i nase prisutne svestenike a mozes i da odes na Wikipediu" ????? ??? ?? ????... crvenilo ?????? ??? ?? ??? ???? ??? ?????? ? ?????????? ?????? ??????? ???????, ? ????? ??... Brate moj batali gledanje toga digitalnog no zamoli Tvoga Andjela Cuvara da te cuva u sve dane nadam se dugoga zivota tvoga ovde na zemlji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука