Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Željko ja iz Sociologije učim Frojda  1127_battle

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Даклем да се наставим са Машом , што се тиче психоанализе , то је класичан демонски метод испитивања човека да би се човек лакше победио, јелте.

Човек заправо и нема неког изгледа у тој борби , уствари он је унапред побеђен и изгубљен случај и да није тако ми људи заиста не би имали потребу за спаситељем.

Демони дакле и ако не знају будућност ипак је могу предвидети до у најситније детаље, па када ови ликови из пентагона имају читаве тимове и армије стручњака који се баве предвиђањем следећег потеза неког политичара или неког народа  на пример Срба за време бомбардовања, и тако седећи удобно у свом пентагону( пентаграму) озбиљни школовани људи , и то не обични него они натпросечно паметни , добро плаћени од државе седе тамо и анализирају све могуће и немогуће ситуације и комбинације и на основу њиховијех претпоставки се на крају у врху државе доносе одлучујуће одлуке , јелте.

Па шта мислите колико стари пентагон имају они који су створени пре човека , који немају тело физичко и пропадљиво склоно повредама и забораву , и који не умиру , а који као лав ричући иду и гледају кога ће да прождеру?

Дакле , имају они јако добре системе психоанализе , неки од тих система су били познати у старим окултним знањима , а неке су ето изнели и на светлост дана и наука је најзад почела да се занима њима као посебном дисциплином својом.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, Фројд је као Јеврејин био под упливом кабализма, штавише многи сматрају да је ископирао одатле мноштво својих идеја и заоденуо их у нововековно интелектуално рухо.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ma te vjestice imadu u svakom selu,evo kod naske ima neka stara baba stalno nesto vraca al mi prekrstimo prste iza ledje i pljunemo tri puta za njom i ne moze nam nista...A tako je bilo od vajkada

A kad dodje u kucu stavimo luk na vrata da ne moze da dodje vise

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ma te vjestice imadu u svakom selu,evo kod naske ima neka stara baba stalno nesto vraca al mi prekrstimo prste iza ledje i pljunemo tri puta za njom i ne moze nam nista...A tako je bilo od vajkada

??????? ...
kaki Vukman zeno

Njesam ti ja vukman zeno,ime mi je Zivorad a Lepi mica nosim na ovom veb site po najboljom nasem pjevacu

ne znam ja ko je taj vukman

Подели на овим сајтовима

• Гости

??????? ...
kaki Vukman zeno

Njesam ti ja vukman zeno,ime mi je Zivorad a Lepi mica nosim na ovom veb site po najboljom nasem pjevacu

ne znam ja ko je taj vukman

????? ?? ??????????, ????  0110_hahaha

???, ???????? ??????.

Pa nijesam ,kazem ti ja.A sto se ti mene uvatila.

Ja valaj ne znam cime sam je tebe mogo da uvredim i za sto sam ja berzobrazan

Подели на овим сајтовима

дааа, алхемија је опасно занимљив спој хемије и физике, провалили су још онда да се може претворити олово у злато  leteti

скроз има смисла, јер је злато на само један електрон разликује од олова и једно место у периодном систему елемената ...

е сад што је потребна омања нуклеарка да би се грам претворио тако, то је друга ствар  leteti

Подели на овим сајтовима

онај који нема благослов да чита јерес и сатанизам који следи, нека заобиђе, ово ће остати ради едукације о негативности хороРскопа

поруку можете пријавити у доњем десном углу или мени на пп, уколико желите да се уклони ...

администратор Меда

ево сликовите расправе о томе

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=173856

иначе да скратим причу ево слике за змијоношу, која ''представља Исуса Христа, укротитеља Змије и користи њезин ''отров'' зарад помагања народу.''

слика говори хиљаду речи

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

"Онима који нападају Цркву Христову и уче да се она поделила на гране које се разликују по своме учењу и начину живота, и тврде да Црква не постоји на видљив начин, него ће настати од грана, раскола и иноверја, њиховим сједињењем у једно тело; и онима који не разликују истинско свештенство и Свете Тајне од јеретичких, него уче да су крштење и евхаристија јеретика довољни за спасење; и онима који имају општење са поменутим јеретицима, или им помажу, или штите њихову нову јерес екуменизма, умишљајући да је то братска љубав или начин за сједињење раздељених хришћана: Анатема!"

Постављена слика

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

то је није његова анатема, па мисли одатле ...

дакле кад преписујеш, онда то уради како треба са све потписом, извором и речима које фале у тексту а мењају потпуно смисао реченог и приказаног   :)

... Својим «Посланицама туге» митрополит Филарет се три пута обраћао поглаварима Православних Цркава (1969, 1972, 1975), преклињући их да напусте екуменистички покрет и одлучно протествујући против њихових екуменистичких иступа. «Модернизам – писао је у посланицама – то је уређивање црквеног живота на принципима савремености и угађања људским слабостима. Циљ (модернизма) је: изменити поредак црквеног живота у име зближавања са поретком живота јеретичких заједница». Митрополит Филарет је озбиљно опомињао на претњу екуменизма, који «води ка потпуном уништењу Православне Цркве, путем њеног утапања у море јеретичких заједница». «Екуменисти међу православнима, и екуменисти међу католицима и протестантима, постају истомишљеници у једној истој јереси». 8 ...

8 «Посланице туге» остале су без одговора, али труд митрополита Филарета на крају је ипак био награђен – године 1983, Архијерејски Сабор Руске Заграничне Цркве објавио је анатему против екуменизма: «Онима који нападају Цркву Христову и уче да се она поделила на гране које се разликују по своме учењу и начину живота, и тврде да Црква не постоји на видљив начин, него ће настати од грана, раскола и иноверја, њиховим сједињењем у једно тело; и онима који не разликују истинско свештенство и Свете Тајне од јеретичких, него уче да су крштење и евхаристија јеретика довољни за спасење; и онима који имају општење са поменутим јеретицима, или им помажу, или штите њихову нову јерес екуменизма, умишљајући да је то братска љубав или начин за сједињење раздељених хришћана: Анатема!». Иако се отац Серафим Роуз упокојио годину дана пре објављивања анатеме, нико не може порећи да су терен овом историјском акту у знатној мери припремили и његови чланци о екуменизму.

написао Младен Станковић

Ово је твој дом

Житије и изабрани текстови јеромонаха Серафима Роуза - преподобног Серафима Платинског,

ISBN 86-905075-0-7

(21 cm, 160 стр, друго издање)

цео исечак из књиге овде, да бисте могли да имате барем део слике о чему се ради и каква је била ситуација у време његовог писања.

http://www.predanje.com/doc/jeromonahserafimrouz.php

него, јел она на снази још, због дизања анатеме између римокатоличке цркве и наше Цркве, колико знам Руска Загранична Црква је сад опет у саставу Руске Православне Цркве?

Подели на овим сајтовима

Он је свечано изрекао као првојерарх Руске Заграничне Цркве,на то сам мислио.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...