w.a.mozart Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Размишљао сам да ли ми ова писанија уопште потребна, али кад видим овако дивни гест Брата Дејана, па и Брата" Моцарта", који су узмогли да се смире и затраже чак и опроштај, иако за то није било ни разлога ни потребе, срце ми је пуно, јер видим да комуницирам са истинским Православцима. 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Моцарт је иначе познат по ''љубазности''. šta reći a ne slagati 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 јер то показује да је брат који се бави мојим гријесима досегао толику духовну чистоту, да се може бавити спасавањем других. 0110_hahaha Тешко да се код мене може ишта чисто наћи 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 brate,pereš valjda zube ponekad 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Сад је све у реду и идемо даље. Ми које познајемо Бату (Mozarta) разумемо његов смисао за хумор који је без икакве злобе, напротив- врло отрежњавајући. Нема потребе за тешким речима, ако нешто не одговара може човек и лично преко приватне поруке да се обрати и све ће бити у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Ми које познајемо Бату (Mozarta) разумемо његов смисао за хумор који је без икакве злобеНе познају га сви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 mašo,budi konkretna u kritici.... reci na šta misliš.... ako ima potrebe spreman sam izviniti se... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 brate,pereš valjda zube ponekad 0104_cheesyMa kakav klapklap Sto bi amerikanci rekli, to je protiv mojih vjerskih ubjedjenja joooj У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 mašo,budi konkretna u kritici.... reci na šta misliš.... ako ima potrebe spreman sam izviniti se...Да си сматрао да има потребе, то би до сад урадио.Знам само да имаш потребу да се истичеш и да будеш хваљен, а да критику не подносиш и да исмејаваш свакога ко би се усудио на то. И да, у вези вицева о наркоманима, први си се нашао да мене опоменеш (која сам рекла да причање вицева о њима не доличи хришћанима, да не улазим и у личне разлоге о којима сам писала на форуму), тако да ја са тобом немам много заједничких тачака а ни тема. (ал немој да мислиш да ти ја нешто замерам, просто, такав си какав си, мени не прија, не морамо да се ''дружимо'' и то је то). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 А где је администратор Алефшин? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 А где је администратор Алефшин?Алефшин се повукао на неко време због здравствених проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 mašo,budi konkretna u kritici.... reci na šta misliš.... ako ima potrebe spreman sam izviniti se...Да си сматрао да има потребе, то би до сад урадио.Знам само да имаш потребу да се истичеш и да будеш хваљен, а да критику не подносиш и да исмејаваш свакога ко би се усудио на то. И да, у вези вицева о наркоманима, први си се нашао да мене опоменеш (која сам рекла да причање вицева о њима не доличи хришћанима, да не улазим и у личне разлоге о којима сам писала на форуму), тако да ја са тобом немам много заједничких тачака а ни тема. (ал немој да мислиш да ти ја нешто замерам, просто, такав си какав си, мени не прија, не морамо да се ''дружимо'' и то је то). apsolutno klapklap takav sam,kakav sam.... al maturu polagao nisam 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 да, само што безусловно могу да нас воле и разумеју само наша деца Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 apsolutno bleh 0102_laugh .... i ponekad branislav nušić 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 А где је администратор Алефшин?Алефшин се повукао на неко време због здравствених проблема. POZDRAVI GA SPECIJALNO OD MENE ! OBAVEZNO ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука