мирођија Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Добро јутро сестро, само да то није мало дужи одмор,као што одоше многи одавде? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Добро јутро сестро, само да то није мало дужи одмор,као што одоше многи одавде? Сестро, форум је жив, никоме столица није овде зацементирана :smiley: Рекла сам ти истину. Свако од нас модератора мора повремено на одмор, живи смо људи а одговорност је велика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ликота Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Шта мислите о админима/модовима овог "виртуалног чворишта" ЖРУ Кад већ питаш брате, рећи ћу Ти да сам био на много форума и нагледао се свега и свачега, али оно што сам овдје затекао ме запрепастило. Има наиме модератора оваквих и онаквих, ревносних( ђе баш ову ријеч нађох) и оних који то нису, праведних и оних мање праведних.... оних који трпе или не трпе провокације.... али први пут се суочавам са ситуацијом да модератори грубо крше елементарна правила која би требали штитити. Примјера ради, ја сам овдје дочекан( односно моја пјесма коју је брат Дража поставио) са следећом добродошлицом: "Kiša pada cvetaju bandere ja te volim ti si moja devojka". Није ме много погодило, иако нисам навикао да се тако односе према мојој поезији, али сам се својски зачудио када сам схватио да је коментар поставио уредник на сајту. Нешто касније кликнем на линк који је поставио администратор сајта, не слутећи да ће указано повјерење резултирати блокирањем компјутера и ужасним демонским церекањем( на сајту који се прадставља ПРАВОСЛАВНИМ). Наравно, са мање чуђења сам прочитао оправдање које је услиједило: " КО ГА ЈЕ БИО ПО УШИМА ДА ОТВОРИ ЛИНК!!!" Овдје сам доша на позив свог пријатеља, ипођакона Димитрија Плећевића. Кривица је и до мене, превише сам очито очекивао, и са тим би се некако и носио, али чињеница да сам доживио ни у ружном сну очекивано, заиста ми не дозвољава да се активније укључим. Ако моје писање неко доживим као добронамјерно, и извуче неку корист, добро је јесте, ако не... опет је добро, или. " Ко зна зашто је то добро". Свако добро од Господа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 izvini Likota još jednom ,nije mi bila namera de te uvredim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Шта мислите о админима/модовима овог "виртуалног чворишта" ЖРУ Кад већ питаш брате, рећи ћу Ти да сам био на много форума и нагледао се свега и свачега, али оно што сам овдје затекао ме запрепастило. Има наиме модератора оваквих и онаквих, ревносних( ђе баш ову ријеч нађох) и оних који то нису, праведних и оних мање праведних.... оних који трпе или не трпе провокације.... али први пут се суочавам са ситуацијом да модератори грубо крше елементарна правила која би требали штитити. Примјера ради, ја сам овдје дочекан( односно моја пјесма коју је брат Дража поставио) са следећом добродошлицом: "Kiša pada cvetaju bandere ja te volim ti si moja devojka". Није ме много погодило, иако нисам навикао да се тако односе према мојој поезији, али сам се својски зачудио када сам схватио да је коментар поставио уредник на сајту. Нешто касније кликнем на линк који је поставио администратор сајта, не слутећи да ће указано повјерење резултирати блокирањем компјутера и ужасним демонским церекањем( на сајту који се прадставља ПРАВОСЛАВНИМ). Наравно, са мање чуђења сам прочитао оправдање које је услиједило: " КО ГА ЈЕ БИО ПО УШИМА ДА ОТВОРИ ЛИНК!!!" Овдје сам доша на позив свог пријатеља, ипођакона Димитрија Плећевића. Кривица је и до мене, превише сам очито очекивао, и са тим би се некако и носио, али чињеница да сам доживио ни у ружном сну очекивано, заиста ми не дозвољава да се активније укључим. Ако моје писање неко доживим као добронамјерно, и извуче неку корист, добро је јесте, ако не... опет је добро, или. " Ко зна зашто је то добро". Свако добро од Господа. Није проблем до форума, људи су свуда исти, виртуелно или не, треба бити флексибилан, по могућству недодирљив када су провокације у питању. Што је до тебе - утичеш а што није - настављаш даље. Зашто би вас све дотицало? Останите на форуму, макар ваше присуство било провокација за некога. На крају, сви смо различите личности и немогуће је да сви исто размишљамо по неком питању. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Шта мислите о админима/модовима овог "виртуалног чворишта" ЖРУ Кад већ питаш брате, рећи ћу Ти да сам био на много форума и нагледао се свега и свачега, али оно што сам овдје затекао ме запрепастило. Има наиме модератора оваквих и онаквих, ревносних( ђе баш ову ријеч нађох) и оних који то нису, праведних и оних мање праведних.... оних који трпе или не трпе провокације.... али први пут се суочавам са ситуацијом да модератори грубо крше елементарна правила која би требали штитити. Примјера ради, ја сам овдје дочекан( односно моја пјесма коју је брат Дража поставио) са следећом добродошлицом: "Kiša pada cvetaju bandere ja te volim ti si moja devojka". Није ме много погодило, иако нисам навикао да се тако односе према мојој поезији, али сам се својски зачудио када сам схватио да је коментар поставио уредник на сајту. Нешто касније кликнем на линк који је поставио администратор сајта, не слутећи да ће указано повјерење резултирати блокирањем компјутера и ужасним демонским церекањем( на сајту који се прадставља ПРАВОСЛАВНИМ). Наравно, са мање чуђења сам прочитао оправдање које је услиједило: " КО ГА ЈЕ БИО ПО УШИМА ДА ОТВОРИ ЛИНК!!!" Овдје сам доша на позив свог пријатеља, ипођакона Димитрија Плећевића. Кривица је и до мене, превише сам очито очекивао, и са тим би се некако и носио, али чињеница да сам доживио ни у ружном сну очекивано, заиста ми не дозвољава да се активније укључим. Ако моје писање неко доживим као добронамјерно, и извуче неку корист, добро је јесте, ако не... опет је добро, или. " Ко зна зашто је то добро". Свако добро од Господа. Могу само да претпоставим да је био у питању неки неспоразум. Чланови форума треба да доставе администраторима линк поруке где сматрају да су увређени (имате ту опцију - пријави уреднику), са описом. Извињавам се и име модерације ако сте имали непријатан осећај. Свакако би нам било драго да учествујете у раду форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 mnogo je lakše povući se u sebe i biti nedodirljiv za ostale... tj. napustiti forum... inače,nisam rekao " КО ГА ЈЕ БИО ПО УШИМА ДА ОТВОРИ ЛИНК!!!" već da te nisam ja bio po ušima.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Моцарт је иначе познат по ''љубазности''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ликота Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Чланови форума треба да доставе администраторима линк поруке где сматрају да су увређени (имате ту опцију - пријави уреднику), са описом. Брате у томе и јесте поента. Такве опције су корисне и дјелотворне, а осмишљене у циљу увођења реда на форуму... али бојим се да је бесмислено пријављивати уредника уреднику. Није ово све тако страшно, и не желим да протумачите моје интервенције поманкањем толеранције и добре воље. Још мање, жељом да натјерам остале да размишљају као ја. Ја само заговарам односе какви би морали владати међу Православцима, дакел морамо повести рачуна да не повриједимо, увриједимо, саблазнимо... своје ближње... јер: " Коме сам више дао, од њега ћу више и таржити". Дакле уредници ПРАВОСЛАВНОГ БОГОСЛОВСКО~ ПАСТИЕСКОГ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛА, морају бити свјесни да је на њима много већа одговорност него на уредницима неког необавезног, искључиво забавног сајта, те да је основни њ. задатак афирмисање православне духовности и Вјере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Толико о шалама међу нама хришћанима. Најлакше је напасти некога, а нико неће да разумије шалу. Старац Тадеј је говорио како се препознаје гордост, ако се неко нашали са вама а ви се увриједите, тада у толикој мјери којој се увриједите толико сте горди. Ја сам такође објавио овај линк на фб и велика већина мојих прјатеља се насмијало на то, нико ми није замјерио, и било им је занимљиво.Већина њих и нису неки вјерници, а понашају се примјереније од нас. Какву ли само онда поруку ми као Православци дајемо другима. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Одговор ликоти: Није тако брате. Опција "пријави уреднику" се увек размотри. И ја сам је неки пут користила, ако би ме неко увредио. Нико овде не "штити" уреднике, али ова опција је доказ који се може размотрити, иначе све остало су приче. Не доводим у сумњу оно што си написао, говорим за убудуће и за све чланове форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ликота Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Одговор ликоти: Није тако брате. Опција "пријави уреднику" се увек размотри. И ја сам је неки пут користила, ако би ме неко увредио. Нико овде не "штити" уреднике, али ова опција је доказ који се може размотрити, иначе све остало су приче. Не доводим у сумњу оно што си написао, говорим за убудуће и за све чланове форума. Прво опрости. Сад видим да се ради о женској особи. Нисам посумњао да неко " штити" уредника, већ да је мало глупо пожалити се уреднику на ЊЕГА САМОГА. Хтио сам рећи да уредник треба да уводи ред, а не да га ремети. Но, све се може тумачити на више начина, баш као што то ради брат Лазар. Дај Боже да је добронамјерна сугестија, највећа пројава моје гордост. Своје сам греховност свјестан, па ми не пада тешко када ми неко са стране укаже на њу, чак што више, радујем се, јер то показује да је брат који се бави мојим гријесима досегао толику духовну чистоту, да се може бавити спасавањем других. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Заборавих да кажем - опција "пријави уреднику" иде директно код оца Ивана. Значи не може је нико сакрити. И код њега и код осталих администратора. Значи, ако се неко пожали на мене у мом подфоруму, то не иде код мене већ код оца Ивана и осталих администратора сајта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ликота Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Размишљао сам да ли ми ова писанија уопште потребна, али кад видим овако дивни гест Брата Дејана, па и Брата" Моцарта", који су узмогли да се смире и затраже чак и опроштај, иако за то није било ни разлога ни потребе, срце ми је пуно, јер видим да комуницирам са истинским Православцима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 чак што више, радујем се, јер то показује да је брат који се бави мојим гријесима досегао толику духовну чистоту, да се може бавити спасавањем других. 0442_feel inače pesme su mi poznate sa..Vidovdana ..čini mi se :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука