Ненад Р. Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 На овакве ствари не треба обраћати пажњу. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 On 28. 5. 2014. at 12:20, Жељко рече математика. Je li to ona za rulet? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 У Источној Македонији постоји још блесавији начин на проналажење светце заштитнике. Имено (блесави) човек, одлази код (још блесавији) поп и поп чита молитву (какву не знам, ипак сам са Запада ), затим поп отвори календар, и који светитељ први угледа, тај је заштитник човеку. Е сада да би га чувао, потребно е да сваке године на дан заштитника реже колач. Ако неку годину прескачи, онда светитељ више не пази човека и треба опет да се тражи светитељ заштитник. Када су ми ово причали крстио сам се и са леву иса десну руку... Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 On 28. 5. 2014. at 12:10, НиколајСвесрпски рече http://muckos.blog.rs/blog/muckos/generalna/2011/11/21/pronadjite-svog-zastitnika Шта мислите о овоме? Isto sto i o svakom drugom gatanju i vracanju - prelest, tj. teska samoobmana... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 On 28. 5. 2014. at 13:42, DYNABLASTER рече Onaj plakat filma sto sam stavio Oculus, nemojte to ni slucajno da gledate, napravih gresku pa pogledah iako sam rekao sebi da necu da ga gledam. Zao film kanalise demonske energije. Imao sam problema nocas u polusnu. Znači u pitanju su demoni nižeg nivoa, čim je bilo problema samo u polusnu a ne i tokom sna. Pokušaj Dismissal spell, a ako ne upali upotrebi Banishment. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Pogresio si adresu, ne igram AD&D Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 meni ne treba nikakva sbbkbb da bih znala koji Svetitelj mi je zastitnik imam nekoliko http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Гага нашла одговор као двогодишњак пљеснувши по колачу намењеном Крститељу. Ето завет за вавек века, а ово горе ми личи на гаталице. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pantelejmon80 Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Планирам да купим овај ауто, 2003. годиште. Цена је око 2200. Шта мислите, да ли је то добра инвестиција или је неки други у том ценовном рангу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Ima ga komšija (benzinca) i kaže da je ok a dobar drug ima dizela i prezadovoljan je autom a i potrošnjom koja je mala. Prešo je iz starog kadeta u taj clio pa nije ni čudo. Lično, ne bih nikad uzeo francuza jer za te pare možeš da kupiš nissan almeru recimo 2000-2002. Meni su japanski automobili vrh vrhova pantelejmon80 је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Što se održavanja tiče, treba reći da Renault jeste jevtiniji Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pantelejmon80 Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Слажем се да су јапански аутомобили врхунски али ја дајем мог половног и старог југа у замену( што би ретко ко прихватио) а овај човек је хтео да ми изађе у сусрет. Надам се да ће испасти добро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Мали потрошач, али јако неконфоран, узан унутра, посебно задња клупа, удобност генерлно ок, али возне карктеристике лоше. Ја бих ишао на следеће у том ценовном рангу, форд фокус, форд фиеста, опел корса, волксваген поло, хонда цивик. Сам клио као ауто за по граду није лош, ако немаш 4 одрасла човека да превозиш или не учествујеш често у дужим путовањима 100+ километра по аутопуту и сл. економичан је, јефтин и удобан, и то су му највеће предности. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Za ovaj model ne znam ali ja sam oko bacio na novi Clio Grandtour... Prelep auto a performanse odlicne @Mladja - ostajes veran brendu :-D zaboravio si ford mondeo... Ovaj najnoviji nije normalan kolko je lep Млађони је реаговао/ла на ово 1 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 ja bih ovaj Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука